5 erős csillagjegy, mindent elérnek amit akarnak, siker és boldogság vár rájuk

pénzhoroszkópból - 5 erős csillagjegy, mindent elérnek amit akarnak, siker és boldogság vár rájuk

5 erős csillagjegy, mindent elérnek amit akarnak, siker és boldogság vár rájuk!

Minden csillagjegy szülötteinek meg van az erős és a gyenge oldala, de a most következő öt csillagjegy sok mindenben különbözik a többitől. Ők nem félnek a veszélytől és mindig képesek arra, hogy ismét felálljanak bármilyen nehéz helyzetben is vannak.

Skorpió

Az asztrológusok véleménye szerint a Skorpió az egyik legerősebb csillagjegy, titokzatos, elbűvölő és intelligens, született vezető. Mindig eléri a kitűzött célt bármilyen áron, ő olyan ember akivel nem ajánlatos veszekedni. Tele van energiával, annyira erős az akaratereje és olyan vezetői képességekkel rendelkezik amikor el akar érni valamit, hogy sokan csodálkoznak rajta. Nagyon jó intuícióval rendelkezik ami segítségére van a céljai elérésében. Nem mindég látszik rajta, de mindig számítanunk kell a bosszújára.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy teljesen egyedi. Ő büszke, tele van energiával, úgy vonzza a jódolgokat mint a mágnes. Ő is vezetői képességekkel rendelkezik, mindig sikereket ér el azokban a dolgokban ami érdekli őt. Általában ő a legjobb vezető azért mert karizmatikus, van önbizalma, népszerű ezért könnyen elnyeri az emberek szimpátiáját és bizalmát. Mivel elég sokszor használja ezt a képességét ezért ő az egyik legerősebb a csillagjegyek közül.

Bak

A Bak  csillagjegy szülötte szorgalmas, lojális és becsületes, e jegy szülöttei akkor is erős személyek, ha ez nem látszik rajtuk első látásra. Nagyon logikus gondolkozású és mindig készen áll arra, hogy dolgozzon, ha a munkájának rövid időn belül pozitív eredménye van. Nem utolsó sorban ő egy lojális barát, még a legnehezebb helyzetben is kitart melletted.

Kos

A Kos jegy szülöttei lelkes emberek azért mert tele vannak energiával. Nekik van bátorságuk ahhoz, hogy harcoljanak, jó vezetői készségekkel is rendelkeznek. A Kos jegy szülötte arról híres, hogy egyenes ember, mindig azt mondja amit gondol még akkor is, ha ezzel megsért valakit. Nem ismeri a félelmet amikor kitűz egy célt maga elé, és nem futamodik meg a kihívások elől sem.

Nyilas

A Nyilas jegy szülötte független, bátor, ő mindig az élet jóoldalát látja. Olyan személy aki az utolsó ingét is odaadja, ha valakinek szüksége van arra, nagyon büszke az őszinteségére, sokan csodálják őt. Intellektuális, nyitott a világ új dolgaira, azt gondolja, hogy az emberek jobbá válnak, ha tanítják őket.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL