Hogy befolyásolhatja az előző életeid karmája a jelenlegi életedet

karmikus 1024x856 - Hogy befolyásolhatja az előző életeid karmája a jelenlegi életedet

Hogy befolyásolhatja az előző életeid karmája a jelenlegi életedet?

A karma cselekvést jelent szanszkrit nyelven, amelyet a hinduk használtak rituáléikhoz és szent szövegeik írásához. A vallás azonban mélyebb jelentést adott a karmának. Ez a jelentés többek között azt is magában foglalja, milyen következményekkel járhat egy adott cselekedet.

Sokan büntetésként tekintenek a karmára. De valójában, ha jobban megvizsgáljuk a jelentését, rájövünk, hogy szó sincs büntetésről. Éppen ellenkezőleg, a karma olyan, mint az élet tanulsága, amelyet közvetlen tapasztalat útján szerezhetünk meg.

A karma a spiritualitásban

Amikor spirituális értelemben karmáról beszélünk, mindazokra a tapasztalatokra gondolunk, amelyeket ebben az életünkben tett cselekedeteink, valamint a korábbi életünk tapasztalatai alapján gyűjtöttünk.

Előző életeinknek köszönhetően mindannyiunk életében van valamilyen múltbéli karma, és éppen ez az, amiért szükség van a reinkarnációra. Azért születünk újjá, hogy bölcsebbek legyünk, tanuljunk és megoldjuk azt, amit az előző életben nem sikerült.

Karmikus betegségek

A karmikus betegségek olyan hatások, amik a testünkben érzelmi, fizikai és mentális úton is jelentkezhetnek, mint az ezt megelőző életekben elkövetett cselekedetek következményei. Lássuk, mit jelent ez más, hagyományos betegségekhez viszonyítva.

A betegségeket általában valamilyen vírus, baktérium, vagy más külső tényező okozza. Karmikus szempontból viszont a betegség belülről fakad, és tudatalatti szinten is jelentkezhet. Tegyük fel, hogy előző életedben szegény voltál. A karmád miatt, még akkor is, ha most gazdag vagy, egy kicsit fukar leszel.

Ez azért van, mert tudod, hogy akár egy rossz lépés is visszajuttathat téged és a családodat a korábbi szegénységbe. Bár ez a hatás nem káros rád nézve, a karmikus betegségek lehetnek pozitívak és negatívak egyaránt.

Negatív karmikus betegségek

Ha a múltban sok negatív tapasztalatban volt részed, sok negatív karmát gyűjtesz össze. Ez végül akadályozhatja a spirituális fejlődésedet, nem látod meg az isteni fényt, és nem tudsz segíteni magadon.

A negatív karma általában akkor gyűlik fel, ha a múltban negatív interakciókba keveredtél bizonyos emberekkel. Az emberi tényező mindig fontos a negatív karma szempontjából. Például, ha múltbeli életében túlzott bűntudat terhelt, hajlamos lehetsz folyamatosan bocsánatot kérni és minden ok nélkül sírva fakadni.

Ez azért van, mert a bűntudat beépült a tudatalattidba. Hasonlóképpen, ha korábban csalás vagy bántalmazás áldozata voltál, valószínűleg nagyon jól el tudod rejteni az érzéseidet. Ez depresszióhoz és pánikrohamhoz, sőt akár rosszindulatú daganathoz is vezethet.

Önkéntelen karmikus betegségek

Néha bizonyos karmikus betegségek azért érintenek bennünket, mert előző életünkben passzívak voltunk bizonyos cselekedetekben. Amikor valami ilyesmi történik, testünk végül önmagának árt. Ezt gyakran kiválthatja valamilyen múltbeli baleset vagy trauma.

A passzív megfigyelések rövidlátáshoz vezethetnek későbbi életünkben. Rövidlátás jelentkezhet például akkor, ha láttunk valamilyen gonosz dolgot megtörténni, és nem tettünk ellene semmit. Ez azért van, mert amikor látunk valami rossz dolgot megtörténni, és nem teszünk ellene semmit, a szemünk sok negatív rezgést gyűjt össze. Az igazságtalanság karmája pedig még a következő életedben is kísérni fog.

A karmikus betegségek az életed bármelyik szakaszában érinthetnek, és negatív hatással lehetnek rád. De ennek oka lehet akár valamilyen rossz szokás vagy nem megfelelő életmód is. Ezért, ha karmikus betegségre gyanakszol, jobb, ha spirituális útmutatást kérsz, mielőtt találgatásokba merülnél.

forrás: https://filantropikum.com/hogy-befolyasolhatja-az-elozo-eleteid-karmaja-a-jelenlegi-eletedet/

MANEKI NEKO SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL