A két Telihold és a retrográd Merkúr örökké emlékezetessé teszi 2020 októberét

A két Telihold és a retrográd Merkúr örökké emlékezetessé teszi 2020 októberét

Amikor már azt hittük volna, 2020 nem lehet ennél furcsább, vagy intenzívebb, beköszönt az október. Lássuk, mit hoznak a csillagok 2020 októberében.

Ebben a hónapban két telihold is lesz

Kezdjük rögtön azzal, hogy októberben ritka jelenségben, Kék Holdban lehet részünk, ami azt jelenti, hogy a hónapban kétszer lesz telihold. Az első október 1-jén ragyogott fel az égen a Kos jegyében, mindent megmozgató, akár romboló energiával, mint az önfejű kos, ami fejjel ront a falnak.

A második Halloween napján, október 31-én, tűnik majd fel az éjszakai égen a Bika jegyében. A Bika csillagjegyben minden pontosan az, aminek látszik, és a fényesen ragyogó teliholddal kirobbanó energia érkezhet, ami azonban kiegészül az Uránusz hatásával, ezért számíthatunk néhány csavarra is a dolgok alakulásában.

Mindeközben a Nap október 22-ig a Mérlegben tartózkodik, ami az egyensúly jegyének számít, ezért remélhetőleg bizonyos fokú mértékletességet hoz majd az életünkbe. Haladj előre lassan és megfontoltan. Ha a káosz körülvesz, néha a legjobb, amit tehetsz, hogy kiengedsz egy kis gőzt, és egyhelyben maradsz.

Retrográd Merkúr

Az átalakító Plútó október 4-én elindul előre, miután április 25-e óta retrográd mozgásban volt a Bak jegyében. A jeges törpebolygó jó társaságban halad majd előre, a Jupiter és a Szaturnusz mellett, amik szintén a múlt hónapban fejezték be retrográd mozgásukat. Ezzel a trióval az élen a kormányzás, a hierarchiák, a gazdaság és az üzleti élet terén is intenzív időszak vár ránk.

És, ha ez nem lenne elég, a Merkúr – a bolygó, amely a technológiát, a kommunikációt és a postai rendszert uralja – október 13-tól november 3-ig szintén retrográd mozgásban lesz, a Skorpió, majd a Mérleg jegyében.

Október 27. és november 3. között a Merkúr retrográd mozgásban belép a Mérleg jegyébe, ami az igazságosságot jelképezi.

Október 23-án belépünk a Skorpió jegyébe

Ahogy belépünk a Skorpió jegyébe, a feszültség tovább fokozódik, és tűkön ülve várjuk majd, mi történik ezután. Vajon megoldódnak végre a rejtélyek? Megtörténhet, hogy meg kell várnunk a Halloween estéjén felragyogó Kék Holdat, hogy a csalóka Merkúr végre felfedje valódi szándékait.

Nos, meglehetősen vad és eseménydús hónap elé nézünk 2020 októberében, az első naptól kezdve egész az utolsóig, bár nem mondhatnánk, hogy ez túlságosan meglepő lenne.


forrás: https://filantropikum.com/a-ket-telihold-es-a-retrograd-merkur-orokke-emlekezetesse-teszi-2020-oktoberet/


MINDEN OTTHONBA KELL EGY SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL