A Merkúr retrográd szakaszba lép, és ez minket is arra kényszerít, hogy változtassunk, akár akarjuk, akár nem

A Merkúr retrográd szakaszba lép, és ez minket is arra kényszerít, hogy változtassunk, akár akarjuk, akár nem

A Merkúr retrográd segít elérni az igazságot, lehetőséget adva arra, hogy valami újat tanulhassunk a megérzéseinkről.

Október 14-én, hajnali 3:05-kor a Merkúr retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd a Skorpió jegyében, amit november 4-én, a Mérleg jegyében fejez majd be. Kihívásokkal, próbatételekkel, zűrzavarral és változással teli időszak áll előttünk.

A Merkúr Retrográd az élet áramlásának természetes része. Bár sokan úgy vélik, hogy a bolygó retrográd szakasza a legnehezebb időszakok egyike, fontos, hogy a dolgok jó oldalát nézzük. Az Univerzum most azt mondja nekünk, hogy ideje új dolgokba kezdenünk, bízni önmagunkban, és előrelépni a nehéz pillanatoktól függetlenül. Ideje átgondolnunk a régi dolgokat, levonnunk a tanulságokat, átnézni és kijavítani a hibákat, amiket a kapkodás miatt elkövettünk, és új megoldásokat keresni a problémákra, amikkel küzdünk, olyan megoldásokat, amik megfelelnek az isteni tervnek, nemcsak a mi személyes terveinknek és vágyainknak.

Beteljesíthetjük az álmainkat

Tudnunk kell, hogy a Merkúr retrográd szakaszában a csillagok csodálatos lehetőségeket sodornak az utunkba (olyanokat, amikkel csak ritkán találkozunk az életben). Azonban meg kell értenünk, hogy minden lehetőség egy-egy régebbi hiba kijavításához, vagy egy régi seb begyógyításához kötődik.

A Merkúr retrográd szakaszában minden csillagjegy élete és vágyai megváltoznak

Az ebben az időszakban érkező hihetetlenül erős energiáknak köszönhetően most néhány olyan érdekes dologra irányítjuk a figyelmünket, amit eddig folyton halogattunk. Sokkal mélyebben gondolkodunk, ezúttal inkább a szívünkre hallgatunk, és másképp viszonyulunk a körülöttünk lévő emberekhez – mivel most teljesen felfedjük a lelkünket, emiatt egy kissé feszültek is lehetünk. A váratlan hírek és meglepő események megszaporodhatnak ebben az időszakban, és ezekkel együtt fokozódhat a feszültség és a szorongás is.

A Merkúr retrográd mozgása megnehezítheti a türelmes és önfegyelmet igénylő feladatok elvégzését.

Jó alkalom ez arra, hogy megtisztítsuk az elménket a régi álmoktól és felelősségektől, és hogy jobban koncentráljunk a jelenre és a jövőre. Lehetőségünk lesz felfedezni, kik vagyunk valójában, megtalálni a békét, amit már hosszú hónapok óta keresünk, és megbékélni azokkal az emberekkel, akik megbántottak minket ebben az évben. Ahhoz, hogy továbbléphessünk az életben, fontos, hogy elfogadjuk a múltat, a jó és rossz emlékeket egyaránt – még a legnehezebb, legfájdalmasabb, szívszorító pillanatokat is.

Ezt üzeni az Univerzum:

A Merkúr most következő retrográd szakasza nem negatív időszak, noha sokan így fogják fel, mert nem tudnak kibújni az őket védő burokból, és nem akarják megérteni, hogy a fejlődéshez fájdalomra és szenvedésre van szükség, ahogy azt sem, hogy semmi sem fog változni körülöttünk, ha mi magunk nem változunk.

Nagyon fontos, hogy pihenjünk, és egy kicsit lelassítsunk, de ez nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolnunk az igazán fontos dolgokat. Azok a változások, amelyeket ez az időszak hoz magával, nem olyan dolgok, amiket el tudnánk kerülni, ezért jobb, ha nem ellenkezünk, felhagyunk a szélmalomharccal, elfogadjuk mindazt, ami következik, és megpróbáljuk a magunk javára fordítani.

Nincs mitől félnünk, hasonló dolgok gyakran történnek az Univerzumban, és bár összetettek, bonyolultak és bosszantóak, az idő múlásával segítenek fejlődni, növekedni. Minél nagyobb teher nyomja a vállunkat, annál többet fejlődünk. Az Univerzum soha nem sodorna az utunkba olyasmit, amit ne tudnánk elviselni.

forrás: https://filantropikum.com/a-merkur-retrograd-szakaszba-lep-es-ez-minket-is-arra-kenyszerit-hogy-valtoztassunk-akar-akarjuk-akar-nem/


MINDEN OTTHONBA KELL EGY SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL