Október 31. Telihold – Elengedés

Elengedes 1024x723 - Október 31. Telihold - Elengedés

Október 31. Telihold – Elengedés

Vajon érezted az elmúlt napok visszatartó erejét, ami szinte megbénított, mikor lépni akartál? Mintha a múlt félelmei mágnesként húznának vissza…

A mai nap energiái az elengedést támogatják. Megemlékezünk eltávozott szeretteinkről, s talán újra megéljük a gyászt.

Tudnod kell, hogy a múlt fájdalmai, a távozás fájdalma egykoron bezárta a szívedet. Ha nem tudtál elbúcsúzni, még ma is gyötörhet a bűntudat! Én mégis arra kérlek, engedd el a bánatot! Engedd el a neheztelést önmagad felé! Engedd el a gyűlöletet, a haragot, a tehetetlenséget, amit az elengedéssel kapcsolatban érzel!

Tudnod kell, hogy senki életéért és haláláért nem vagy felelős! Az érkezés és távozás minden ember szabad akaratából történik.

Ideje elengedned a bűntudatot, hogy nem tudtad megmenteni, akit annyira szerettél!

Talán észrevetted, milyen nehezen megy az elengedés! Tudod miért? Mert egykoron képtelen voltál tovább lépni. Nem akartad tudomásul venni, hogy ő nincs többé. Küzdöttél, harcoltál az érzéseiddel, mert szeretted volna visszakapni a múltat. Ott rekedtél. S mintha megállt volna az idő, a jövő késik. Nem akar eljönni soha!

Pedig mélyen belül érzed, hogy nem itt kéne tartanod. Tudod, hogy jelenleg máshol kéne lenned. Szárnyalnál, de a lelked a múltban él. Kinek a halála nem enged lépni még ma sem? Ki vagy mi halt meg benned sok évvel ezelőtt? Lehet ez egy érzés, nem csupán egy személy. Amikor kihasználtak, amikor megaláztak, vagy ellopták a bizalmadat. Te pedig védekezésképpen bezártad magad egy kalitkába, melynek a kulcsát talán ma sem találod.

Arra kérlek, ma engedd fel ezeket a régi, mély érzéseket. A fájdalom mindig segít a jelenben maradni. Gondolatban engedd magadhoz közel azt az embert, aki miatt oly régóta kalitkában üldögélsz. Aki miatt szívod a dohos levegőt, és képtelen vagy egy lépést is tenni a jövő felé. Aki miatt még ma is gyötör a bűntudat. Lásd a lelkét, és érezd, mennyire fontos vagy neki. Engedj fel minden félelmet, fájdalmat, és mondd el neki az érzéseidet.

Majd lásd, ahogy hozzád lép és kéri, hogy bocsáss meg neki! Bocsáss meg, hogy magadra hagyott! Elmondja neked, hogy nem tehetett mást, hiszen erre volt szerződésetek. Majd kéri, hogy engedd őt tovább menni. Biztosít arról, hogy örökre a lelked része marad!

Ne söpörd a szőnyeg alá az érzéseidet, éld meg a fájdalmat. Vállald fel a szenvedést. Ha nem teszed, esélyed sincs megfejteni, mit akar tanítani a helyzet. Ne játszd el, hogy minden rendben, ha a lelked ezer sebből vérzik. Ha nem veszel tudomást érzéseidről, újra meg újra felbukkannak fájdalmak formájában.

Tudom, hogy félelmetesnek tűnik szembenézni a múlttal, de nincs más választásod, ha boldogan akarsz élni.

És hidd el, nem az egyedüllét rémít meg, hanem az, hogy nélküle folytasd. Pedig egyetlen lehetőséged az elengedés és az elfogadás.

Lassan rájövünk, hogy egyedül vagyunk a világban, minden látszólagos “problémánk” és örömünk forrása mi magunk vagyunk, és a megoldás is rajtunk áll. Megtapasztaljuk a határainkat, rájövünk, milyen erősek vagyunk valójában. Megérezzük azt, hogy milyen szeretettel a szívünkben létezni. S észrevesszük, hogy amint “bent”, úgy “kint” is. A világ visszatükrözi érzéseinket. Ha szeretet van bennünk, a szeretetet vesszük észre a külvilágban. Ha tele vagyunk félelmekkel, ha csatázunk, csak a harcot látjuk magunk körül. Ha folyamatosan gyászolunk, siralmas dolgok történnek körülöttünk.

Ma hozd meg a döntést, hogy továbblépsz, és elengeded a múltat! Tudom, hogy fáj. De ne feledd, hogy azért kaptad ezeket a nehézségeket, mert képes vagy megbírkózni velük. És hidd el, nem baj, ha megéled a fájdalmat! Csak arra kérlek, ne ez irányítsa a cselekedeteidet. Ne hagyd, hogy teljesen maga alá gyűrjön.

Ez a nap legyen a te napod! Add át a telihold angyalának a félelmeidet, a régi fájdalmaidat. Mondd ki, hogy nem hordozod tovább őket!

Hidd el, hogy megéri, hiszen a végén ott vár boldog és tökéletes önmagad, a harmonikus és békés életed!

Mégha rendkívül fájdalmas és leterhelő is az első pár nap, biztos vagyok abban, hogy rövidesen sokkal jobban érezzük magunkat. Óriási hitet és erőt merítünk önmagunkból, amivel a hegyeket is meg tudjuk mozgatni. Én tudom, hogy képes vagy rá! ENGEDD EL!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL