Ma arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy erőteljes gyógyító nap van, amit Neked is érdemes kihasználnod! Ha ismersz valamilyen gyógyító technikát, akkor dolgozz vele, mert gyorsabban érhetsz el pozitív eredményt

gyogyito3 - Ma arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy erőteljes gyógyító nap van, amit Neked is érdemes kihasználnod! Ha ismersz valamilyen gyógyító technikát, akkor dolgozz vele, mert gyorsabban érhetsz el pozitív eredményt

Ma arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy erőteljes gyógyító nap van, amit Neked is érdemes kihasználnod! Ha ismersz valamilyen gyógyító technikát, akkor dolgozz vele, mert gyorsabban érhetsz el pozitív eredményt.

Ma az égiek által is támogatott minden gyógyítással és gyógyulással kapcsolatos cselekedet, sőt, akár az ima vagy meditációs gyakorlat is. Ma a gyógyító gyakorlatok, természetgyógyászati módszerek és a mágikusnak nevezett technikák is erőteljesebb hatásfokkal működnek.

Ma nagyszerű alkalom van az imára, az elmélyülésre és a meditációra. Bár a mi kultúránknak nem része a meditáció mindennapi gyakorlata, mégis egyre többen jönnek rá, mekkora megújító és gyógyító erő van abban, ha naponta akárcsak húsz percet szánnak a befelé figyelésre. A meditációhoz semmiféle extra előkészület nem szükséges, csupán nyugodt körülmények, és az önmagadra szánt idő.

A mai, gyógyulásról szóló üzenet arról szól, hogy a lehetőség számodra is adott, az angyalok és az univerzum a segítségedre vannak minden lehetséges módon, de Te magad is kellesz ahhoz, hogy a helyzeted vagy állapotod változzon. Az égi segítők mindent megtesznek, amit csak tudnak. De vajon Te is mindent megteszel? Figyelsz például az étkezésedre? Teremtesz alkalmat a testmozgásra? Iszol elegendő tiszta vizet? Ha állandóan méreganyagokkal – nikotin, alkohol, koffein – bombázod a tested, az olyan, mintha módszeresen lerombolnád azt, ami napról-napra épül benned.

Télen a természet megújul, áramolj hát együtt vele ebben a csodás, transzformációs folyamatban, és újítsd meg az életed! Válaszd az egészséget, az önmagadra figyelést, az aktivitást, a tiszta élelmiszereket és – nem utolsó sorban – válassz pozitív gondolatokat és érzéseket! A tested és a lelked állapota ugyanis szorosan összefügg. A düh, a harag vagy a szomorúság legalább annyira mérgezi a tested, mintha a tévé előtt chipset ennél minden nap.

Ha figyelsz a testedre, azzal a lelki folyamataidat is megtámogathatod. Márpedig most sok minden történik az életedben! A napokban a párkapcsolati témák vannak továbbra is középpontban. Most az a kérdés, hogy mennyi az igaz, a valódi a kapcsolatodban, és mi az, amit csak szeretnél, hogy benne legyen! Van-e köztetek bizalom? Van-e biztonság érzésetek egymással? Működik-e a testi vonzalom? Fejlődtök-e a kapcsolatotokban? És vajon együtt vagytok-e, vagy csak egymás mellett éltek?

Akár ezekre a kérdésekre is kaphatsz mélyebb megértést és magasabb rálátást, ha ma időt és alkalmat teremtesz magadnak a meditációra. Ha pedig van valamilyen fizikai problémád, betegséged, akkor a gyógyításról se felejtkezz meg! Hívd segítségül Rafael, és a gyógyító angyalokat, és engedd, hogy a legjobb úton-módon támogassanak testi-lelki gyógyulásodban! De ne feledd, a Te pozitív hozzáállásod és a tetteid is kellenek a sikerhez!


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL