Napi horoszkóp február 18.

pénzhoroszkóp - Napi horoszkóp február 18.

Napi horoszkóp február 18. – Az életedben valami a vége felé közeledik!

Ha ma van a születésnapod: Megválasztottad az utadat, amin végig kell menned, úgyhogy itt az ideje elindulni rajta. Minden egyes nap tegyél valamit azért, hogy közelebb kerülj az álmodhoz. Ha csak egy aprócska dolgot is teszel, az is sokat számít.

Ha egyedülálló vagy, nagyon sokan csodálnak téged, de csak kevesen vannak azok, akik képesek kezelni az intenzitásodat. Az ősz lesz számodra különösen izgalmas, hiszen új szerelem érkezik az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, dolgozz a kedvesed és a közted lévő barátságon. Lépjetek le valahová együtt.

Kos

Rengeteg érdekes dolog történik most az életedben, de ha mindegyikben részt akarsz venni, akkor rájössz majd, hogy az időd és energiád is kárba vész. Határozd meg a legfontosabb dolgot a listádon és csak arra koncentrálj.

Bika

Szereted kontroll alatt tartani a dolgokat, azonban nem lehet minden úgy, ahogy te azt elképzeled, ha más is érintett a dologban, hiszen neki is megvannak a maga ambíciói. Az agresszió sehová nem vezet csak a kedvesség.

Ikrek

Némi zűrre számíthatsz a mai napon, de ez olyasfajta lesz, amely végül jó eredménnyel zárul majd. Ahelyett, hogy próbálnád kerülni a változást, inkább azt keresd, hogyan fordíthatnád a hasznodra. Váratlan fejlődés változtathatja meg az életed.

Rák

Egy kissé ellazultál az elmúlt időszakban, de az elkövetkező napokban ideje lesz sokkal elszántabbnak lenned. A bolygók azt sugallják, hogy cselekedj azonnal és mérj váratlan csapást a riválisaidra. Minél gyorsabb leszel, annál sikeresebb is.

Oroszlán

Egyensúlytalanság lép fel az életedben, amelynek hatására fenyegetve érzed magad és szélsőségek felé mozdulhatsz el. Ne félj a családtól vagy a barátoktól tanácsot kérni. Ők most jobban megítélhetik a helyzeted, mint te magad.

Szűz

A szociális és szakmai státuszod emelkedőben van, és kifejezetten könnyen jutsz be olyan körökbe, amelyek eddig zárva voltak előtted. Ne feledd, hogy az emberséged megőrzése a legfontosabb, ne hagyd fejedbe szállni a dicsőséget.

Mérleg

Az életedben valami a vége felé közeleg, de ez nem jelenti azt, hogy rossz irányba alakulnak a dolgok. Épp ellenkezőleg, ez a lezárás egyben egy új dolog kezdetét is jelöli, szóval semmi ok az aggodalomra. Várd a jövőt tárt karokkal.

Skorpió

Az idealizmust helyezd az erő és a nyereség elé. A világ tele van olyan emberekkel, akik folyamatosan az előrejutás miatt küzdenek. Neked nem kell közéjük tartoznod. Határozd meg a legnagyobb elképzelésedet és tedd azt prioritássá. Mással ne foglalkozz.

Nyilas

Ne ütemezz be túl sok programot ez elkövetkező 24 órára, mivel nagy a valószínűsége, hogy halasztások és lemondások zavarják meg a beosztást. Üdvözölj minden egyes percet és fogadj el úgy, ahogyan van. Állj készen valami teljesen újra, ha a sors afelé vezet.

Bak

Talán nem érted, hogy egyes események miért ütik fel a fejüket, viszont vagy olyan okos, hogy rájöjj, már a részese vagy a játéknak. Elsőszámú feladatod, hogy megtanuld a szabályokat, mert nélkülük nem nyerhetsz.

Vízöntő

Ne vesztegesd az idődet arra, hogy elfutsz a problémák elő, mert ez a taktika nem fog működni. Állj pozitívan az esélyeidhez, ebben a bolygók is támogatóid lesznek. Másokhoz viszonyítva igazán nagyszerűen csinálod.

Halak

Talán korlátozottak a lehetőségeid abban, amivel foglalkozni szeretnél, de később visszatekintve ezért hálás leszel majd. Azok pedig, akik mos túlzottan aktívak, megbánják, hogy előre elfecsérelték az energiájukat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL