Napi horoszkóp február 22.

kijavítsd - Napi horoszkóp február 22.

Napi horoszkóp február 22.

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónapban valamilyen módon meg kell találnod a személyes igényeid és a szakmai kötelezettségeid közötti egyensúlyt. Mindet birtokolhatod, de áldozatokra is kötelezett leszel.

Ha egyedülálló vagy, a vonzerőd tagadhatatlan és meg is fogod találni az Igazit még ebben az évben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kapcsolatotok növekedni fog az egymás iránti kölcsönös tisztelet révén. Kezeljétek a különbözőségeiteket megértéssel.

Kos

A Nap a jegyed legérzékenyebb szegmensébe lépett és annak ellenére, hogy Kos létedre, te szoktál lenni a leghangosabb, most kifejezetten visszafogottá válsz. Ha másra nem is lesz ez jó, hát arra, hogy lélegzetvételhez juss.

Bika

Nem fogod tudni ráerőltetni a hiedelmeidet másokra, szóval kár is az erőlködésért. Nincs semmi gond a meggyőződéseiddel, de azt inkább hason szőrűekkel oszd meg és olyan módon, hogy abból ne kerekedjen ki harc.

Ikrek

A Nap a karrier szektorodba lép és még inkább ambiciózussá tesz, mint általában vagy. Nagy dolgokat érhetsz el és ezek lehetnek akár állandósultak is, ha gondosan tervezel, mielőtt akcióba lendülsz.

Rák

Valami történni fog, ami emlékeztet arra, hogy milyen jó élni. Az utazás jó csillagállást élvez és ha nem is vagy most fizikailag olyan aktív, az elméd akkor is nagy felfedezésekre ösztökél majd. Amit ma megálmodsz, holnap valósággá válhat.

Oroszlán

Legyen meg a magabiztosságod, hogy fedezd az előérzeteidet. Számos lehetőséggel fogsz találkozni, amelyek anyagilag talán kockázatosak lesznek, de egyben ígéretesek is. Ne aggódj, többet fogsz nyerni, mint veszteni.

Szűz

Szánj egy kis időt arra, hogy visszatekints az elmúlt 6 hónapra és megítéld, hogy hová jutottál eddig a szoláris évedben. Ebből tudni fogod, hogy mennyi utat kell még megtenned ezután.

Mérleg

Lehetséges, hogy támogatnod kell egy személyt, akinek a tetteit nem igazán érted. Fókuszálj a munkádra és a jóllétedre. A központi szerepedben hamarosan újra tetszeleghetsz.

Skorpió

A Nap és a Merkúr is a Víz cimborád jegyébe lép, így hamarosan a tavaszt fogod érezni minden mozdulatodban. Ha még egy kis mosolyt is erőltetsz az arcodra, azt fogod érezni, hogy az ellenségeid is szeretnek téged.

Nyilas

Ami a mai napon és a következő hét első felében történik, talán egy visszalépésnek fog tűnni, de lecke is lesz számodra. A legfontosabb, hogy engedd el az elvárásaidat minden szinten.

Bak

Igen nagy volt rajtad a nyomás az elmúlt időben, de képes voltál helyt állni és a bolygók is kezdenek a te kegyeid szerint „működni” és végre hasznot húzhatsz az erőfeszítéseidből. A társasági életed is fellendül.

Vízöntő

Az elmúlt hetekben azt érezhetted, hogy bármit megtehetsz, amit csak akarsz, de most rájössz, hogy neked is vannak gátjaid, mint mindenki másnak. A pénz nagy szerepet fog játszani a kapcsolataidban, szóval igyekezz nem szórni azt.

Halak

Nem számít, hogy mennyi csalódást kellett átélned az elmúlt időszakban, a mai nap arra való, hogy visszatérj. Ne sajnáld magad tovább, hanem csak előre nézz és keresd a lehetőségeket, hogy mitől válhat az életed még izgalmasabbá.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL