Itt a három legcélratörőbb csillagjegy

horo - Itt a három legcélratörőbb csillagjegy

Íme, a három legcélratörőbb csillagjegy

Az alábbi három csillagjegy szülöttei kiemelkedően céltudatosak, képesek alaposan kidolgozott terveket készíteni, majd meg is valósítani azokat. Lássuk, kik azok, akik minden területen igyekeznek jól átgondolt stratégia mentén haladni!

Rák

A Rák nem csak a munkájában, hanem a magánéletében is a racionális döntések, az alapos tervek híve. Ennek előnye, hogy ritkán “égeti meg magát” párválasztáskor, nagy hátránya viszont, hogy olyan dolgokban is az eszére hallgat, amikben a szívére kellene, így könnyen előfordulhat, hogy stabil, hosszú távú kapcsolata lesz ugyan, de az igazi, mindent elsöprő szerelmet nem találja meg.

Bika

A Bika jegyre jellemző a stabilitás keresése és a nagy munkabírás. Általában nagyon szorgalmas, becsületes, és talpraesett emberek. Minden napjukat szinte óráról-órára megtervezik, és nem is szeretnek eltérni eredeti elképzelésüktől, a spontaneitás nem az ő asztaluk. Legyen szó munkáról, egy randevúról, vagy egy hétvégi kiruccanásról, a Bika mindenre felkészül, és mindig van B terve. Érdemes figyelnie arra, hogy az aprólékos, közeljövőre vonatkozó tervek megvalósítása közben ne feledkezzen el kicsit távolabbra nézni, hogy lássa a teljes képet, a hosszabb távú célt.

Vízöntő

A Vízöntők kimagasló intelligenciával rendelkeznek, így ritkán okoz gondot számukra a céljaik megvalósítása. Nagy lendülettel vetik bele magukat feladataikba, amiket véghezvisznek, kerül, amibe kerül. Ha a Vízöntőt nem ragadják el az érzelmei, és kordában tudja tartani az érzéseit akkor is, amikor nem pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, akkor nincs akadálya a tervei megvalósításának.

forrás:https://ketkes.com/ime-a-harom-legcelratorobb-csillagjegy/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL