Válaszd ki a kulcsot, amivel kinyitnál egy titokzatos ládát, különleges dolgokat tudhatsz meg magadról!

kulcsot - Válaszd ki a kulcsot, amivel kinyitnál egy titokzatos ládát, különleges dolgokat tudhatsz meg magadról!

Válaszd ki a kulcsot, amivel kinyitnál egy titokzatos ládát, különleges dolgokat tudhatsz meg magadról!

Képzeld el, hogy egy erdőben sétálsz, vagy egy régi kastélyban és egyszer csak egy régi ládába ütközöl. A láda, amelyben rengeteg kincs van egy  nagy lakattal van bezárva. Ugye te is nagy késztetést érzel arra, hogy kinyisd?

Kevesen vannak azok akik csak úgy elmennének a láda mellett anélkül, hogy megtudnák mi is van benne, lehet ékszer, ruha vagy egy temérdek pénz. Elhatározod, hogy kinyitod a ládát, találsz is a láda mellett egy kulcscsomót, mind a 6 kulcs különleges, te melyiket választod:?

1. Ha az -es kulcsot választod

Akkor nem vagy álmodozó, nem hiszel a csodákban, kinyitod a ládát minden különlegesebb remény nélkül. Ez azt jelenti, hogy az életben racionalista vagy.

2. Ha a 2-es kulcsot választod

Akkor te mindig félelemmel tekintesz az életre. Nem vagy naiv, de nehéz személyiséged van. A családod tudja, hogy el kell nyerje a bizalmad.

3. Ha a 3- as kulcsot választod

Te egy konzervatív ember vagy és sokat jelentenek számodra a szokások. Nem szereted a változást, de mégis érdekes és intelligens ember vagy.

4. Ha a 4-es kulcsot választod

Te egy igazi álmodozó vagy, nagyraértékeled a jóságot, az őszinteséget, mert számodra ezek nélkülözhetetlen dolgok. Kreatív vagy, a szabadidődet a hobbiddal töltöd.

5. Ha az 5-ös kulcsot választod

Te erős képzelőerővel rendelkezel, könnyen válhat író belőled, mert egy egyszerű élethelyzetet is mesterművé tudsz változtatni. Nagyon szereted a kalandot, egyetlen esélyt sem hagysz ha valami újat tapasztalhatsz.

6. Ha a 6-os kulcsot választod

Olyan ember vagy aki tud titkot tartani. Minden olyan dolog vonz ami titokzatos és rejtélyes, mindig arra törekszel, hogy megismerd a nagy rejtélyeket.

forrás: https://ketkes.com/valaszd-ki-a-kulcsot-amivel-kinyitnal-egy-titokzatos-ladat-kulonleges-dolgokat-tudhatsz-meg-magadrol/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL