Napi horoszkóp február 28.

kijavítsd - Napi horoszkóp február 28.

Napi horoszkóp február 28.

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkezendő 12 hónapban a szív dolgai lesznek kiemelkedő helyen az életedben. Ha a szerelem valóban ki tudja fordítani a világot a 4 sarkából, akkor nem csak a te fogsz beleszédülni.

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz egy potenciális féllel és csak rajtad fog múlni, hogy a kapcsolat hová alakul. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel gyakran vonultok el a világ elől. Nagyon különleges időszakot fogtok megélni a kedveseddel.

Kos

Egy szituációban a tények talán teljesen egyértelműek lesznek, ettől függetlenül jó, ha ellenőrzöd őket. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás óvatosságra int.

Bika

Semmi értelme fenyegetőzni, ha aztán nem tartod be, amit mondasz. Ha valaki rájön, hogy csak blöffölsz, akkor a jó hírneved szenvedheti kárát, mivel úgy fogják tartani, hogy csak a szád nagy, de mögötte nincsenek tettek.

Ikrek

Hírnév és szerencse kíséri utadat, ha valóban azt akarod, csak kérned kell. A munka szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás új utakat fog megnyitni előtted az elkövetkezendő pár napban. Cselekedj gyorsan és határozottan.

Rák

Abban a szerencsés helyzetben leszel, hogy jóval mások előtt fel fogod ismerni az adandó lehetőségeket, így a riválisaidat könnyű szerrel lekörözheted. Csak így tovább előre.

Oroszlán

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás az eszedet és a szívedet is megnyitja majd azokra az ügyekre, amelyekkel az elmúlt időszakban nem sokat foglalkoztál. Olyan összefüggéseket fogsz felismerni, amelyeket eddig nem.

Szűz

Az uralkodó bolygód arra fog ösztökélni, hogy olyan módon gondolkodj, amely nem jön zsigerből számodra. Próbálj meg túljutni egy helyzet zavaró részletein, amelyek az elmúlt időszakban kísértettek és figyeld a nagyobb képet. Az egész életed megváltozhat így.

Mérleg

Nem mindenkinek fogsz tetszeni az, amit ma mondani fogsz, de az nem baj. Túl sokan próbálták kerülni az igazságot az elmúlt időszakban és ideje emlékeztetni őket a tényekre. Szólalj fel hangosan és egyértelműen.

Skorpió

A helyzet magaslatán leszel mind szellemileg, mind érzelmileg és a legnehezebb kérdésekre is meg fogod találni a választ. Mellesleg ne feledd, hogy az életben nem kell mindenre magyarázatot találni.

Nyilas

Ha ígéretet tettél valakinek, akkor azt ideje betartani. Lehet, hogy nem lesz túl kellemes és a zsebedbe is kell nyúlnod, de ha nem tartod be, akkor hosszú távon sokkal többet veszíthetsz. A jó hírneved szenvedheti kárát.

Bak

Egy triviális információ darabka nagyon nagy következményeket vonhat maga után, főleg, ha nem veszed eléggé komolyan. Nem számít, hogy mennyire tűnnek lényegtelennek egy helyzet tényei, a megérzéseidre kell hallgatnod.

Vízöntő

Vedd elő a kreativitásodat és találd ki, hogyan valósítsd meg az álmaidat, legyenek azok rövid vagy hosszú távúak. Egyesek azzal jöhetnek elő, hogy nem erkölcsös jótettekből pénzt szerezni, de te úgyis jó helyét találod meg annak a pénznek is.

Halak

Az elmúlt időszakban valami teljesen lekötötte minden gondolatodat, sőt, álmatlan éjszakákat is okozott. Az egyetlen jó módszer, hogy megoldj egy dilemmát az, ha megpróbálod a helyzetet egy teljesen más szemszögből tekinteni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL