Napi horoszkóp március 6.

kijavítsd - Napi horoszkóp március 6.

Napi horoszkóp március 6.

Ha ma van a születésnapod: Oda kell figyelned azokra a dolgokra, amelyeknek a legnagyobb értéket tulajdonítod az életben. Lehet, hogy az anyagi sikert az érzelmi stabilitásod elé helyezted? Ha így van, talán az ellenkezőjét kellene tenned.

Ha egyedülálló vagy akkor könnyedén ismerkedsz új emberekkel, a potenciális jelöltek pedig egymás után tűnnek fel előtted. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nagyon jól szórakoztok és élvezitek a másik különbözőségeit. Sokat utazhattok és bővíthetitek a baráti körötöket.

Kos

Meg kell változtatnod az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseidet. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt a szerencse nem fog tovább az oldaladon állni. Van hosszú távú terved? Ha nincs, alkoss egyet.

Bika

Ez már hivatalos, eleged van egyes emberek állandó panaszkodásából és most tudatod velük, hogy a türelmed elfogyott. Szinte szükséges, hogy egy kicsit dühös legyél és eljuttasd hozzájuk az üzenetedet, hogy meg is értsék.

Ikrek

Talán nem fogod megszerezni a munkában azt, amit szeretnél, viszont eléred azt, amire szükséged van és ez sokkal fontosabb. Az univerzum tudja, hogy mi jó neked, és ha figyelsz a szívedre, akkor te is meg fogod hallani.

Rák

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően kihívás elé fogsz kerülni. A magabiztosságod már fél siker lehet. Higgy benne, hogy képes vagy sikerrel járni és alig van valami, ami megállíthatna.

Oroszlán

Megvan benned az, amire szükséged van, hogy elérd a vágyadat és aki másként nyilatkozik, az nem a barátod többé. Oroszlán vagy és győztes vagy. A lehetőségek az utadba fognak kerülni és bebizonyíthatod, mire vagy képes.

Szűz

A bolygók szerint elérted a fizikai és szellemi teljesítőképességed határát, ezért ne terheld le magad még jobban. Adj magadnak időt, hogy rendbe tudj jönni az eddigi megerőltetés után és hamarosan újra magad lehetsz.

Mérleg

Lehet, hogy kívülről nyugodtnak tűnsz, de belül kétségek és idegesség elegye kavarog benned. Ha úgy érzed, hogy az a legjobb megoldás, hogy megtartod magadnak a félelmeidet, akkor tégy úgy. Talán ha pánikolnál, más is elkezdene pánikolni.

Skorpió

Nem rád jellemző, hogy mások elképzelésihez és hitrendszeréhez igazodj, hát most miért teszed? Talán azért, mert belefáradtál, hogy vitatkozz olyan dolgokon, amelyeknek semmi jelentősége. Hadd higgyék, hogy igazuk van.

Nyilas

Túl sokat vársz el magadtól? A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően azt érzed, hogy egy kicsit lejjebb kellene venned a tempóból és a célkitűzésekből. Butaság. Te egy Nyilas vagy, soha ne elégedj meg a kevesebbel.

Bak

Próbálj meg türelmesebb lenni azokkal az emberekkel, akik nem akarják elfogadni az új elképzeléseket és még mindig a múltban élnek. Nem lehet mindenki ennyire kreatív és ennyire tisztában a jövő történéseivel, mint te, szóval légy engedékenyebb és ne vesztegesd az idődet csip-csup vitákra.

Vízöntő

A bolygók szerint elhanyagoltál néhány munkával kapcsolatos problémát az elmúlt hónapban és ideje volna végre javítani a dolgon, nem csak a saját, de mások érdekében is. Ne úgy tekints rá, mint kötelező feladatra, hanem, mint szívességre.

Halak

Megadtad a lehetőséget másoknak, hogy elmondják, ami bennük van, szóval most rajtad a sor. Válogasd meg a szavaidat óvatosan, viszont úgy fejezd ki magad, hogy az hasson. Beszélj higgadtan és visszafogottan, de gondoskodj róla, hogy átmenjen az üzenet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL