Napi horoszkóp március 12.

kijavítsd - Napi horoszkóp március 12.

Napi horoszkóp március 12.

Ha ma van a születésnapod: Halak lévén sok mindenhez van tehetséged, de anyagi téren gyakran hagyatkozol a szerencsére. A tanácsod erre az évre, hogy ha pénzügyi vagy üzleti dologban vagy érdekelt, akkor legyél sokkal megfontoltabb, gyakorlatiasabb és határozottabb.

Ha egyedülálló vagy, számtalan lehetőséged lesz változtatni a helyzeteden, csak úgy kell választanod. A szerelmi életed és a munkád egyensúlyba hozása lesz az igazi kihívás. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel a legjobban egymás társaságában fogjátok érezni magatokat. Érdemes volna egy közös utazást betervezni.

Kos

A magabiztosságod apadni látszik, pedig semmi okod nem lenne rá. Nemsokára a Nap a jegyedbe érkezik és egy bíztató, új fázis a következik az életedben. Várd örömmel.

Bika

Nem kell utánoznod azt, amit mindenki más akar csinálni. Sőt, erősen javasolt, hogy valami teljesen mással foglalkozz. Ha másért nem, hát azért, hogy bebizonyítsd, megvan a magadhoz való eszed és a saját utadat járod.

Ikrek

A Nap a karrier szektorodban csodákat tehet a jó hírneveddel, viszont a szociális és szakmai pozíciód sérülhet, ha nem követed a szabályokat. Majd később szórakozol és lazsálsz, előbb a munkával végezz.

Rák

A Halakban lévő Nap nagy magabiztossággal ajándékoz meg, de nem szabad, hogy a fejedbe szálljon a dicsőség, hiszen te is képes vagy hibázni. Persze, ha szeretnéd, hogy valami földhöz vágjon, akkor ne fogd vissza magad.

Oroszlán

Ne akarj belefolyni mások vitáiba az elkövetkező 24 órában. Nem csak, hogy nem tudod megoldani a problémájukat, de mindkét felet magad ellen haragíthatod. Nagy az esélye, hogy a segíteni akarásoddal többet ártasz, mint használsz.

Szűz

Miért érdekel annyira, hogy mások mit gondolnak rólad? Nem kell a beleegyezésük ahhoz, hogyan éld az életedet. Bármi is legyen az ok, hagyd magad mögött és térj vissza abba a helyzetbe, ahol nem érint meg, hogy mit mondanak vagy tesznek mások.

Mérleg

Többet markoltál, mint amit képes vagy fogni? A vágyaid felülmúlják a képességeidet? Ha a válaszod ’nem’, akkor miért is hátrálnál meg? Semmi sem túl sok neked, higgy benne.

Skorpió

A magabiztosságod magasba szökik, de nem szabad azt hinned, hogy ha veled minden rendben, akkor a világ többi részével is. Ha lehunyod a szemed, attól még nincsen éjszaka, csupán te nem látsz semmit.

Nyilas

Ne próbáld meg elrejteni a félelmeidet a barátaid és családtagjaid elől. Annyira hozzá vannak szokva, hogy te egy szuper optimista személy vagy, hogy el sem hiszik, téged bármi is bánthat. Segíteni fognak, az biztos, ehhez viszont először tudniuk kell, hogy miben.

Bak

Ne hagyd, hogy meghassanak az érzelmes sztorik a mai napon, nem számít, hogy mennyire igaznak és aggasztónak tűnnek. Ha pénzügyileg szeretnél hozzájárulni valamihez, akkor fordulj egy törvényesen működő segélyszervezethez, ahol biztosan tudod, hogy segítségre fordítódik az összeg.

Vízöntő

Olyan sok érdekes dolog történik most körülötted a világodban, de nem hagyhatod, hogy ezek elvonják a figyelmedet az első számú célodtól, mégpedig, hogy a pénzügyeidet rendezd. Csak ezután vond bele magad más elfoglaltságokba.

Halak

Teljesen természetes, hogy mérges vagy arra, aki csalódást okozott, de nem hagyhatod, hogy olyan szinten befolyásoljon, hogy az egész napodat tönkretegye. Ha már a napról van szó, a Nap 20-án kilép a jegyedből. Addig még vigyél véghez valami nagyszabásút.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL