Napi horoszkóp március 30. – Nem minden csillagjegynek van jó hírünk mára!

kijavítsd - Napi horoszkóp március 30. – Nem minden csillagjegynek van jó hírünk mára!

Napi horoszkóp március 30. – Nem minden csillagjegynek van jó hírünk mára!

Ha ma van a születésnapod: A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás alapján ez egy fantasztikus év lesz. Akkor lesz csak még nagyszerűbb, ha csatlakozol egy olyan társasághoz, klubhoz vagy bármilyen közösséghez, amely osztozik a hitedben, az elképzeléseidben vagy valamilyen egyedi tapasztalatban, amelyet te magad is átéltél.

Ha egyedülálló vagy, akkor nagyon sokféle személyiségtípust fogsz magadhoz vonzani. Nem kérdés, hogy neked kell meghoznod a döntést, kit fogsz közelebb engedni magadhoz, miközben a többieket őszintén és higgadtan elutasítod. Ha párkapcsolatban élsz, hozzátok ki az együtt töltött időből a legtöbbet, hiszen sok közös van bennetek.

Kos

Olyan sokat érhetsz el a következő héten, ha előre felállítasz valamilyen stratégiát még most. Mi inspirál a legjobban? Arra fókuszálj.

Bika

A jegyed dinamikus szektorában tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően nagyon energikus leszel, így érdemes nagyban gondolkodnod és azonnal cselekedned. Tudod, hogy mit akarsz és azt is, hogy hogyan érd el.

Ikrek

Az érzékeny szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás arra sarkall, hogy gondolt át mindazt, ami az elmúlt hónapokban történt veled és keresd meg az értelmüket. Mit kell tanulnod belőlük, hogy a jövőd jobban alakulhasson?

Rák

Mozdulj ki, láss dolgokat és hagyd, hogy téged is észrevegyenek. Az, amit egyedül csinálsz, jelentős lehet a saját boldogságod érdekében, de az, amit másokkal együtt teszel, a világot teheti jobb hellyé.

Oroszlán

Ne vesztegesd arra az idődet és az energiádat, hogy másokat próbálsz hibáztatni azért, ami nem működik jól az életedben. Nem számít, hogy milyen kifogásokkal élsz és azok mennyire állják meg a helyüket, végül arra lyukadsz ki, hogy a te döntésed az, ami formálja a körülményeidet.

Szűz

Ha a jelen környezeted nem serkent annyira, amennyire azt szeretnéd, akkor tégy ellene. Használd ki az energikusságodat és hozz jelentőségteljes változást az életedbe.

Mérleg

Tudod és érzed, hogy változtatásra van szükséged a családi és az otthoni ügyeket illetően. A szeretteid bíznak az ítélőképességedben és a döntéseidben, szóval tudasd velük, hogy mit gondolsz jónak.

Skorpió

A barátok és családtagok most igényelni fogják a segítségedet, de ezzel nincs is baj, hiszen mindent meg akarsz tenni, ami tőled telik. Mindamellett, ha tanácsot adsz és azt mégsem fogadják meg, másodjára már ne légy annyira lelkes.

Nyilas

Mostanában sokszor volt olyan alkalom, hogy a végletekig megerőltetted magad, bár meg kell hagyni, elérted vele, amit akartál. Most ideje volna egyensúlyba hozni a dolgokat és kissé lenyugodni. Nem teljesen, csak kissé.

Bak

Talán kísértést érzel, hogy belecsapj a dolgok közepébe és gyorsan el is intézz mindent, de az nagy hiba volna. Nyugodtan és gondosan csináld a dolgodat, egyről a kettőre haladva, így nem fogsz hibázni.

Vízöntő

A legérzékenyebb szektorodban történő kozmikus aktivitásnak köszönhetően azt érzed, hogy egyesek ellened mesterkednek valamiben, de ez nem így van. Nem kell folyamatosan a hátad mögé lesned. Kevés rosszakaród van és azok sem bánthatnak.

Halak

A mai nap igazán szórakoztató lesz, ezért jobban is teszed, ha hagyod elszállni minden aggodalmas gondolatodat és átadod magad a mókának. Engedj teret a benned lakozó gyermeknek és mutasd meg a világnak, hogy milyen is a gondtalan éned.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL