Napi horoszkóp április 25. – Újrakezdés

kijavítsd - Napi horoszkóp április 25. - Újrakezdés
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp április 25. - Újrakezdés
Facebook
0

Napi horoszkóp április 25. – Újrakezdés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben megragadhatod a ritka alkalmat, hogy újrakezdd az életed egy bizonyos szegmensét. Azzal a bölcsességgel, amit a  tapasztalataiddal sikerült szerezned, sikeres lehetsz. Tudd, hogy mit akarsz pontosan és tegyél meg érte mindent.

Ha egyedülálló vagy, akkor a kisugárzásod hatalmas lesz és egész sok potenciális jelölt érkezik majd az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyon romantikus időszakot fogtok megtapasztalni a kedveseddel.

Kos

Arra bátorítanak, hogy tégy egy komolyabb változtatást, ami előnyödre válhat. Ne feledd, hogy veleszületett képességeid mind támogatni fognak benne. Az elhatározás, amit most hozol, jól fog elsülni.

Bika

A csillagok arra ösztönöznek, hogy újrakezdj valamit, ami nagy befolyással lesz az életedre. Válaszd ki azt a területet, ahol ennek szükségét érzed. Ha megfogalmazod, a dolgot, azt segíteni fogja a folyamatot.

Ikrek

Fogadd a híreket némi szkepticizmussal. Talán mégsem vagy olyan biztos magadban, mint gondoltad. Egy barátod meglephet téged. Le kell lassítanod és átgondolnod, hogy mi történik pontosan körülötted, ennek eredményeképpen a dolgok más színben fognak feltűnni.

Rák

Egy barátság többet jelent neked, mint hitted, és ha megállsz egy pillanatra és elgondolkodsz rajta, akkor minden világossá válik. Ha érzelmesebb leszel ezzel a személlyel, az mindkettőtökre jó hatással lesz. Tervezzetek valamilyen közös programot a hétvégére.

Oroszlán

Tudd, hogy mások csodálják mindazt, amit képviselsz. Ne változtass semmin, inkább légy figyelmesebb a kollégáiddal. A főnököd azt kívánja, bárcsak olyan lehetne, mint te, ezért viselkedj tapintatosan vele.

Szűz

Keress fel valakit, akit már nagyon régen láttál és messze van tőled. Lehet, hogy be fogsz jelentkezni egy workshopra vagy tanfolyamra, mert szeretnél fejlődni. Valaki, aki nagyon különbözik tőled, belép az életedbe és egy új perspektíváját mutatatja meg a világnak.

Mérleg

Hagyatkozz egy szerettedre vagy közeli barátodra, aki domináns akar lenni egy helyzetben. Dőlj hátra és élvezd, hogy ez a személy a kezében tartja a dolgokat. Gyakrabban is dolgozhatnátok együtt. Ha így tennétek, meglátnátok, hogy mennyire megérné.

Skorpió

Ne kövesd el azt a hibát, hogy elhalasztasz egy telefonhívást vagy egy beszélgetést holnapra. A pillanat most van itt. Egy kedves személy olyan ajánlattal él, amely nem fog felbukkanni újra. Ragadd meg a lehetőséget.

Nyilas

Állj meg egy pillanatra és értékeld az életedet. Lehet, hogy változtatni szeretnél valamin? Ne felejts el egy orvosi időpontot lefoglalni. Döntsd el, hogy megtöröd azt a régi mintát, ami már nem szolgál téged többé.

Bak

Lehetséges, hogy új megközelítésből szeretnél kezelni egy szituációt vagy talán gyermeki szenvedélyedet követnéd. Mindegy mit cselekszel, az eredmény gyümölcsöző lesz. A lényeg, hogy ne agyald túl a dolgokat, hanem kövesd szívből jövő vágyaidat.

Vízöntő

Maradj figyelmes és légy tudatában annak, hogy mi folyik körülötted. Úgy tűnhet, hogy a helyzet kicsúszott az ellenőrzésed alól, pedig éppenséggel úgy halad, ahogyan azt szeretnéd. Egy projekt, amin ma dolgozol egy kicsit több időt fog igénybe venni, mint azt tervezted.

Halak

Ne hidd azt, hogy minden úgy van, ahogyan azt elképzelted. Érdemes megkérdezned a másik felet is egy beszélgetés alkalmával, hogy ő hogyan gondolkozik a dologról, így megbizonyosodhatsz, hogy mind a ketten ugyanazon az oldalon vagytok-e. Próbáld meg az ő szemszögéből is megvizsgálni a szituációt.

tudasfaja.com

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL