Heti horoszkóp április 26. – május 2. – A hónap vége és az eleje nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

tarot - Heti horoszkóp április 26. – május 2. – A hónap vége és az eleje nem várt meglepetéseket tartogat neked is!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Heti horoszkóp április 26. – május 2. – A hónap vége és az eleje nem várt meglepetéseket tartogat neked is!
Facebook
0

Heti horoszkóp április 26. – május 2. – A hónap vége és az eleje nem várt meglepetéseket tartogat neked is!

Ezen a héten különösen fontos, hogy hitelünk megőrzése érdekében ne tegyünk olyan ígéreteket, amelyeket nem vagyunk képesek megtartani. Ezzel érzelmi viharokat generálhatunk és jó hírnevünket is kockáztatjuk. Az önfejlesztésre kerüljön a fókusz és kapcsolatink ápolásáról se feledkezzünk meg.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az új hóforduló.

Kos

Tartsd be a szabályokat és ragaszkodj a tényekhez. Fektess energiát valami jelentőségteljes és konstruktív dologba. Ha megígértél valamit és azt nem tudod betartani, akkor ne lepődj meg, ha egy szeretteddel érzelmi viharba keveredsz. Foglalkozz többet az önfejlesztéssel, mint mások igényeinek kielégítésével. Intellektusodat és személyes bájodat bevetve tegyél javaslatokat és bátoríts. Hétvégén találkozz a barátokkal és rokonokkal, akik segíthetnek felnyitni a szemedet valamire.

Bika

Gondolkozz, mielőtt megteszel egy fontos lépést a hét elején. Ha hagyod, hogy az érzelmeid vezessenek, akkor a végén egy olyan veszteséggel kell majd számolnod, ami nem lenne szükségszerű. Ne próbálkozz túlságosan a kedvére tenni valakinek, nem éri mega fáradozást, ráadásul ki is merülhetsz benne. Ne hagyd, hogy bárki is kihasználjon, se anyagilag, se lelkileg. Dolgozz csendben a színfalak mögött. Minél később feded fel a tervedet mások előtt, annál könnyebben érheted el a vágyott sikert.

Ikrek

Fordíts koncentrált erőfeszítést egy számodra fontos kapcsolat ápolására. Ha megbeszéled a jövőbeli terveidet egy olyan személlyel, akit szeretsz, akkor könnyedebben viszonyulsz majd az előtted álló élethez. Érzelmi megtévesztés áldozata lehetsz a hét elején, valaki eltúloz majd valamit vagy megpróbál kihasználni. Ne higgy el mindent, amit hallasz. Kérdezz és kérd a válaszokat írásos formában. Egy ajánlat nagyon csábító lesz, de mielőtt fejest ugranál bele, ismerd meg a körülményeket alaposabban.

Rák

Figyelj jól és ne értelmezd félre, amit valaki mondani fog neked. A tények számítanak, és ha csak azt hallod meg, amit meg akarsz hallani, hibát fogsz véteni. Ha a járatlan utad választod egy munkával kapcsolatban, akkor érdekes kalandokban és élményekben lehet részed. Vegyél részt mások megsegítésében. Amit ez idő alatt tanulsz, pozitív módon változtathat az attitűdödön. Addig ne ígérj, amíg nem tudod, hogy mit várnak el tőled pontosan.

Oroszlán

Koncentrálj az önfejlesztésre, tölts időt valakivel, akit szeretsz vagy foglalkozz egy olyan feladattal, ami izgalommal tölt el. Vegyél részt egy konferencián vagy bármilyen szervezett eseményen, ami segíthet bővíteni az ismereteidet. Valaki hamis információval fog ellátni. Ha olyanokkal közösködsz, akik szeretnek túlozni, akkor olyan dologba ránthatnak bele, ami sokba fog kerülni neked. A hét közepén ne tegyél olyan személyes vagy szakmai változásokat, amelyek érinthetik a jó hírnevedet és a pozíciódat. Légy őszinte a terveiddel és az érzéseiddel kapcsolatban.

Szűz

Amit a hét elején tanulsz, változtatni fog a látásmódodon és azon, ahogy előre fogsz haladni az életben. Ne engedd, hogy valaki másnak a cselekedetei befolyásolják a terveidet. Egy vitatkozás olyan helyzetet kerekíthet ki, amelyet jobb lesz azon melegében ott hagyni. Ha fenntartod a békét, akkor sokkal valószínűbb, hogy másokat együttműködésre sarkallhatsz, ahelyett, hogy magad ellen fordítanád őket. Ha meg tudtok egyezni egy közös célban, minden a helyére kerülhet.

Mérleg

Egy kisebb utazás, egy rég nem látott barát meglátogatása vagy egy újraegyesülés érdekes lehetőségeket tartogathat magában. Ha versenyben vagy valakivel, akkor ne lepődj meg, ha némi probléma merül fel kettőtök között. Ne higgy el mindent, amit hallasz, és főleg ne vonj le következtetéseket pletykák alapján. Érdemes újragondolnod az anyagi és egészségügyi terveidet, hogy javíts az életeden. Vezess be egy komolyabb spórolási megoldást, egy egészségesebb diétát és egy rendszeres fizikai aktivitást, ami segít megszabadulni a stressztől.

Skorpió

Képes vagy óriási változást megvalósítani az életedben, ha követed az álmaidat és abba az irányba indulsz el, ahol a képességeidet nagyobb mértékben tudod hasznosítani. Ha olyan emberekkel utazol és szocializálódsz általában, akik osztoznak az elképzeléseidben, akkor megerősítést kapsz rá, hogy valóban jó úton haladsz. Egy fontos kapcsolatoddal érdemes lesz kicsit többet törődnöd. Tegyél ígéretet és fogj bele egy hosszú távú terved megvalósításába.

Nyilas

Változtass, hogy javíthasd a magánéleted, a fontos kapcsolataid és az otthoni környezeted minőségét. Ahogyan élsz, és ahogyan másokkal bánsz, téged minősít és meghatározza az életedet. Ha megpróbálsz meggyőzni másokat, hogy a te utadat kövessék, akkor visszájára is elsülhet az erőfeszítésed. Tervezz valami különlegeset egy olyan személynek, akit szeretsz. A befektetett energia közelebb fog hozni titeket. Találkozz olyanokkal, akiket már régóta nem láttál, de akikről biztosan tudod, hogy energiával töltenek fel.

Bak

Tekints vissza az elmúlt pár évre. Mit látsz? Mit értél el? Jó úton haladsz? Elő fogsz rukkolni egy újabb tervvel, ami továbbra is visz majd előre. Fel fogsz fedezni egy új képességet magaddal kapcsolatban, amiről eddig nem is tudtál, ha hajlandó vagy kipróbálni valami újat. Ne hagyd, hogy az, amit mások tesznek, felbőszítsen téged. Az otthoni változtatások enyhítik a stresszt, kényelmet és nyugalmat visznek a családba.

Vízöntő

Vágj bele olyan projektekbe, amelyek energetizálnak. Találj ki egy edzéstervet magadnak és frissítsd fel a külsődet. Hatására sok bókot zsebelhetsz be, amely meg fog erősíteni lélekben is és talán új lehetőségekre is megnyitja majd a kaput. Ne akard más felelősségét a nyakadba venni. Egy előadás vagy egy megjelenés nagyon jól fog alakulni, az oldaladra állíthatod a hatalmi pozícióban lévőket. Egy váratlan helyzet bukkanhat fel pénzzel vagy jogi ügyekkel kapcsolatban.

Halak

Egy erősen felnagyított helyzet miatt kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz. Próbálj meg nem belekeveredni valaki másnak a harcába. Az, ahogyan a pénzeddel vagy az időddel bánsz, sokat változtathat rajta, hogyan vélekednek rólad mások. Először is fontold meg, hogy mit várnak el tőled, majd csak azután kötelezd el magad egy feladat felé. Csak olyasmit ajánlj fel, amiről tudod, hogy lesz rá időd és energiád. Ha nem tartod be az ígéreteidet, azzal magad alatt vágod a fát és a jó hírneved láthatja kárát.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL