Napi horoszkóp július 2. – Jó dolgok

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp július 2. – Jó dolgok

Napi horoszkóp július 2. – Jó dolgok

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Úgy tűnik, hogy egyes emberek sportot űznek abból, hogy megnehezítsék a saját életüket, de te nem vagy olyan. Neked nincs időd olyasmire, ami nem egyenes, egyértelmű és őszinte és a mai nap ebből a szempontból kedvezni fog neked.

Bika

A pénzügyi kérdéseket a mai napon könnyedén kell kezelned. A bolygók azt üzenik, hogy ha nem veszel semmit túl komolyan, akkor nem is történhet semmilyen komolyabb baj.

Ikrek

Könnyedén meglátod ma a jót az emberekben. Arra is rájössz, hogy ha valami maradandót akarsz létrehozni, akkor egyesítened kell erőidet azokkal, akiknek hasonló elképzeléseik vannak, mint neked.

Rák

Kissé sebezhetőnek érzed most magad, ami fura, hiszen a Nappal a jegyedben a világ tetején kellene érezned magad. Bármi is aggasszon, felejtsd el, hiszen semmi rossz nem történhet.

Oroszlán

Lehet, hogy vágyat érzel arra, hogy visszavágj valakinek, aki kritikus volt veled az elmúlt napokban, de valóban megéri? Inkább zárd ki az életedből, ha nem kedveled az illetőt.

Szűz

Egyre több kötelezettséget vennél magadra az elkövetkező 24 órában? Mielőtt így teszel, előbb gondold át, hogy mi az, ami valóban szükséges, és amire időd is akad.

Mérleg

Meg kell erőltetned magad és befejezni végre, amibe belekezdtél nemrégiben. A bolygók azt sugallják, hogy ha ezt nem teszed meg, akkor sokkal fontosabb dolgoktól fog visszatartani ez a félbe hagyott ügy.

Skorpió

Ha van egy projekt, amit be kell fejezni és csak a te képességeiddel valósítható meg, akkor kapd össze magad és tegyél pontot a végére. Addig meg se állj. Nem kell siettetned a dolgokat, de véghez kell vinned.

Nyilas

Egy kapcsolatod, amit mostanában a hullámzás jellemezte, végre elcsendesedik és letisztul. Ha ez megtörténik, ne térjetek vissza a régi szokásokhoz, hiszen egyértelműen azok miatt történt az, ami történt. Legközelebb talán nem lesz ilyen egyszerű rendbe hozni a dolgokat.

Bak

Bárki bármit is mondjon, nem kell olyan áldozatokat hoznod, amelyeknek a saját boldogságod az ára. Lehet, hogy jelenleg úgy tűnik, nincs más kiút, de ez nem így van. Csak higgadtan át kell gondolni.

Vízöntő

Túl sokat teszel meg másokért, miközben a saját dolgaiddal alig foglalkozol. Még egy Vízöntő sem képes végtelen mennyiségű terhet elcipelni a vállán, szóval jobb, ha hagyod, hogy mások álljanak ki magukért.

Halak

Mivel sokszor érzel késztetést, hogy kedvezz másoknak, ezért sokan visszaélnek vele, hogy rávegyenek olyasmire, amihez neked semmi kedved. Ezzel a gondolattal a fejedben légy tudatosabb azzal kapcsolatban, hogy mibe mész bele. Előbb kérdezd meg magadtól: ‘Valóban ezt akarom?’

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL