Mai horoszkóp 07.30: Csodaszép lesz ez a mai nap

horo - Mai horoszkóp 07.30: Csodaszép lesz ez a mai nap

Mai horoszkóp 07.30: Csodaszép lesz ez a mai nap

Kos

Szükséged van a regenerálódásra, ezért a mai napota pihenésre kellene szánnod. Tudom, néha nehezedre esik valóban pihenni, de ma mégis meg kellene próbálnod. Kezdetnek mit szólnál hozzá, ha délután beiktatnál egy extra szunyókálást a napirendedbe, amely segít a testednek regenerálódni?

Bika

Nem kellene sehova sem menned ma. Ma az otthonodban érzed magad biztonságban, itt töltődhetsz fel a legjobban. Vasárnap a megszokott helyeden érzed magadat a legjobban, ahol el tudod engedni magad, és tudod, hogy biztonságban vagy.

Ikrek

Azzal segítheted a leginkább a családtagjaidat, ha nem szúrod le őket. Lehet, hogy szerinted jogosan szidhatnád le őket, amit ők viszont nem így élnek meg. Ha most beleállsz a családi vitába, csak félreértéseket és haragot tapasztalhatsz. Hamarosan lesz jobb alkalom, amikor elmondhatod a véleményedet.

Rák

Néha a legegyszerűbb szavakban is meglátod a mély bölcsességet, máskor a legbölcsebb könyvekben sem fedezed fel a mondanivalót. Ma ez utóbbi lesz a helyzet. Ma elengeded el a füled mellett, amit mások mondanak, és nem ismered fel az írott igazságot sem.

Oroszlán

Sokféleképpen feltöltődhetsz a mai napon. Ma a leghatékonyabban az aktív módszerek működnek, amelyek átmozgatják a testedet. Menj sétálni, túrázni, mozgasd át minden tagodat. Mire hazaérsz, garantáltan jobban érzed magadat, és azt is tudni fogod, mit kell tenned egy fontos kérdésben.

Szűz

Mindennél fontosabb számodra ma a nyugalom. Persze arra nincs garancia, hogy ezt a családtagjaid is tiszteletben tartják. Könnyen lehet, valaki a mai napot tartja alkalmasnak, hogy téged felzaklató információkat közöljön. Hallgasd meg, aztán térj vissza a nyugalmadhoz, amilyen gyorsan csak lehet.

Mérleg

Minden az időzítésen múlik a mai napon. Most nem mindegy, mit mikor mondasz. A mikor ebben az esetben fontosabb, mint a mit. Ha jókor szólalsz meg, félszavakból is megértenek. Elég megfigyelned, mikor elég nyitott a környezeted, hogy csak rád figyeljen és meghallgasson téged.

Skorpió

Nem a mai az első alkalom, hogy a birtoklás tesz boldoggá. Nem ma érzed először, hogy valamit meg kell szerezned, valamit birtokolnod kell ahhoz, hogy jobb kedved legyen. Ne felejtsd el, a birtoklás boldogsága csak átmeneti boldogság.

Nyilas

Gondolatban vedd körül magad gyógyító energiákkal, és képzeld el, a testedet angyalok gyógyítják! Ezt az egyszerű és rövid meditációt ma akár többször is elvégezheted, még akkor is, ha nem vagy rutinos meditáló. Ha pedig szoktál meditálni, ma ezzel a képpel egészítheted ki a meditációidat.

Bak

Kerüld azokat a találkozásokat, amelyekről tudod, hogy nem alakulnak jól. Aki mindig csak kér tőled, ma is csak kérni akar. Ma olyan emberekkel érdemes találkoznod, akiknek a te jóléted legalább olyan fontos, mint a sajátjuk, és legalább annyit adnak, mint amennyit kérnek tőled.

Vízöntő

Azzal bántasz meg valakit, ha nem veszed figyelembe a terveit, a vágyait. Érdemes a mai napon észben tartanod, hogy a szeretteid gyakran nem ugyanúgy gondolkodnak, mint te. Érdemes figyelemben tartanod, hogy ami neked egyértelmű, nekik talán átláthatatlan katyvasz, bizonytalan terep.

Halak

Beszélj, hallasd a hangodat, mondd ki a gondolataidat! Ma feltétlenül beszélned kell, hogy jobb kedved legyen. Azzal, ha kimondod a gondolataidat, felszabadítod magadat azok nyomasztó súlya alól is. A beszéddel sok ötletet, inspirációt adsz magadnak. Mintha most te is jobban figyelnél a saját hangodra.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL