Mai horoszkóp 07.31: vágyak és a valóság

horoszkóp 1 - Mai horoszkóp 07.31: vágyak és a valóság

Mai horoszkóp 07.31: vágyak és a valóság

Kos 

A környezetedben egy vagy több emberrel kapcsolatban olyan változások történhetnek, amelyek téged is érintenek és amely miatt a jövőben kevesebb kapcsolatot szeretnél fenntartani velük. Mindig szomorú, ha egy közösség, vagy akár egy ember csalódást okoz, de ez esetben valószínűleg tiéd a helyes döntés.

Bika 

Ma valakiről, akinek a véleményére adsz és akit tisztelsz, csalódást okozó híreket kapsz, ami elbizonytalanít abban, vajon jól ítéled-e meg az illetőt. Mielőtt azonban lezárnád magadban ezt az ügyet, nézz utána, hogy vajon a hírek igazak-e. Nem lenne meglepő, ha a valóság teljesen mást tükrözne, mint a hír.

Ikrek 

Ma meg kell próbálnod objektívnek maradni, amikor egy vita kellős közepébe csöppensz, ami egy közéleti, vagy más az életedet érintő kérdésben csap fel a környezetedben. Érdemes kivárnod, mielőtt véleményt fogalmazol meg, mert könnyen lehet, hogy a valóság teljesen más, mint aminek elsőre látszik.

Rák 

Ma egy negatív esemény, vagy hír érkezhet, ami közvetve a te anyagi helyzetedre is hatással lehet. Korai lenne azonban még emiatt aggódnod, inkább várd meg, hogy mit hoz az elkövetkező pár nap. Könnyen lehet, hogy mindössze egy átmeneti jelenségről van szó.

Oroszlán 

Ma úgy tűnik, hogy egy terved, amelyhez talán nem is fűztél túl sok reményt, mégis kifizetődő lehet. Amit érzel, az öröm és az elégedettség és talán még valami más. Talán egy kicsit pánikba esel, hiszen most már sok vesztenivalód van. Ne izgulj, bízz magadban és minden a helyére kerül az életedben!

Szűz 

Ma szinte minden szellemi munka kínkeserves lehet számodra, mivel úgy érzed, mintha az agyad helyén egy ragacsos massza lenne. Felesleges kínlódnod ezzel és annak sincs értelme, hogy vödörszám idd a kávét. Inkább halassz mindent holnapra e munkák közül. Addigra visszatér a pengeagyad.

Mérleg 

Ma egy ötlettől vezérelve legszívesebben átalakítanál valamit magad körül, mivel azzal valószínűleg minden sokkal jobban működne. Ez talán igaz is, de mi van, ha mégsem így lesz? Akkor pedig már hiába bánod és gondolod, hogy hagynod kellett volna mindet ugyanúgy. Ne feledd az alapszabályt: működő rendszerhez nem nyúlunk, ha nem muszáj!

Skorpió 

Ma meg kell próbálnod objektíven megítélni egy helyzetet még akkor is, ha mindez egy rokonoddal, vagy egy közeli ismerőssel történt. Vannak helyzetek, amikor nem az a jó megoldás, ha mindenkit kimentünk a szorult helyzetéből. Van, akinek meg kell tanulnia magától kimásznia onnan. Nem leszel mindig ott.

Nyilas 

Ma valakinek a környezetedből segítségre lenne szüksége és te legszívesebben hanyatt-homlok rohannál, hogy mindezt megtedd. Vannak helyzetek ugyanakkor, amikor nem azzal segítünk, ha valaki helyett megoldunk egy problémát. Inkább tanítsd meg arra, hogyan másszon ki ebből a helyzetből egyedül!

Bak 

Ma egy váratlan költség merülhet fel, ami abból adódhat, hogy talán valami elromlik a háztartásodban, vagy egy figyelmetlenséged miatt büntetést kell fizetned. Mindig dühítő, ha ilyen extra kiadásokkal kell szembesülni, de el kell fogadni azt is, hogy az élet már csak ilyen. Ember tervez…

Vízöntő 

Ma valaki a környezetedben túl messzire megy az intrikában és olyan területre téved a magánéletedben, ahová nem szándékozod beengedni. Itt az ideje, hogy az eddigieknél határozottabban lépj fel az illetővel szemben és visszakergesd oda, ahova való. Persze mindezt próbáld megtenni kulturált keretek között.

Halak 

Ma a félelem és a pánik jelenhet meg a gondolataidban, amit talán egy félreértett információ, vagy egy álhír okoz. A kezdeti ijedelem után azonban gondolkodj el azon is, miért ijedtél meg ennyire. Lehet, hogy többet kellene törődnöd a biztonsággal?


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL