Heti horoszkóp 2021. augusztus

zodi - Heti horoszkóp 2021. augusztus

Heti horoszkóp 2021. augusztus

Az Ikreknek most a pénzügyeit kell kézben tartania, a Szűz körül kényes kérdések kerülnek terítékre. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében olyan problémák kerülhetnek a felszínre, melyek a múltban gyökereznek és eddig a felszín alatt lappangtak. A csillagok ráadásul olyan hatással lesznek rád, amely végül arra késztethet, hogy a valódi érzéseidet megoszd másokkal. Sokakat talán meglep majd ez a hirtelen őszinteség, de legalább tiszta vizet öntesz a pohárba. Légy nyugodt, a barátaid melléd állnak majd.

A hét második felét töltsd a szeretteiddel, csinálj programokat velük, de ha van lehetőséged rá, szervezz egy utazást, vagy kirándulást. Könnyen lehet ugyanis, hogy ez után egy ideig nem lesz lehetőséged arra, hogy lazulj a családdal. Kemény, munkás időszak következhet az életedben.

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele arra lehet alkalmas, hogy kapcsolatokat építs, ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben. Hívd megbeszélésre ismerőseidet, barátaidat, de előtte tedd rendbe környezeted és dobd ki, vagy add el a felesleges holmikat, melyekre már nincs szükséged! Ezekben a napokban egy jövedelmező üzlet is kilátásba kerülhet.

A hét második felében kényes problémát kell majd kezelned olyan emberekkel, akiknek a nézetei igencsak különböznek a tiédtől. Ez az intenzív véleménycsere viszont megerősíti a pozíciódat a csoporton belül. Ezekben a napokban hajlamos leszel többet vállalni, mint amennyit elbírsz, ami felesleges nyomás alatt tarthat téged, ha nem vigyázol.

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében okosan teszed, ha a pénzügyeid folyamatosan kézben tartod, mert ez biztosítja számodra a kiegyensúlyozott életet és a biztonságot. Most ugyanakkor lehetőséged lesz egy kis extra üzletet is kötni. Talán elindíthatsz egy kis vállalkozást, amely segít egy kis plusz bevételhez jutni.

A hét második felében a lelki ügyek kerülnek előtérbe az életedben. Vita esetén okosan, politikusan dönts és keress olyan megoldást, ami mindenki számára elfogadható. Ezek a napok most egy remek időszakot jelentenek arra is, hogy folyó tárgyalásokat és folyamatokat zárj le a magánéletedben. A hét végén viszont már kerüld az idegeskedést és a feszültséget. Ha így teszel vidám napok várnak rád és még egy kellemes meghívást is kaphatsz valahonnan.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál is bátrabbnak és célratörőbbnek érezheted magad a munkádban. A pénzügyeid most némi átszervezést igényelnek, melyről gyors döntést kell majd hoznod. Lehet, hogy olyan ajánlatot kapsz, aminek nagyon nehezen tudsz ellenállni, de vigyázz, lehet, hogy az ügylet csapdát is rejt.

A hét második felében kiderülhet, hogy partnereddel egy ügyben nagyon nem vagytok egy véleményen. Törekedj a helyzet mielőbbi megoldására, mert most kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy számodra pozitív végkifejlete legyen a dolognak. A jövő olyasmit is a felszínre hozhat, amit nem is akartál, de ez végül megkönnyebbülést hoz majd. A hét végén a barátaiddal töltsd el az időt!

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében talán úgy érzed, hogy egy kicsit el kellene bújnod az emberek elől, mert az utóbbi időben túl sokan pályáztak a lelki támogatásodra és kezdesz kimerülni. Talán feszültségeket is hozhat ez most, de ne vedd személyesre az ügyet. Ráadásul ezekben a napokban valaki a szakmai tanácsodat fogja kérni.

A hét második felében kezdenek kicsúszni a dolgok a kezedből, mintha a sors nélküled venné kezébe az irányítást. Tudatos cselekvéssel az életed kulcsfontosságú területein tartsd kontroll alatt az eseményeket. A hét vége fele viszont már lazíthatsz, tölts is el minél több időt barátaiddal!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében részben mások szükségleteinek kielégítése miatt talán el fogod hanyagolni a saját dolgaidat egy kissé. Mivel ez nem mehet így sokáig, bátran lépj tovább és tedd meg amit tenned kell önmagad érdekében! Ez nem fog mindenkinek tetszeni, de itt ez most nem szabad, hogy szempont legyen.

A hét második felében egy macska-egér játék zajlik majd a partnered, vagy egy családtagod és közötted. Ezekben a napokban kényes kérdések is terítékre kerülnek majd. Olyan dolgokat is kimondhatsz, amit néhány napja még elképzelhetetlennek tartottál volna. Ez azonban megkönnyebbülést hozhat számodra és a hét végére el is simulnak majd a dolgok közöttetek.

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében elérkezhet az idő arra, hogy olyan tevékenységeket is kipróbálj, amiket még soha. Bár páran bizonyára jobban tudják, mi kell neked és okosnak hitt tanácsokkal látnak el, de te azért bízz inkább a saját elképzeléseidben! Gondold át eddigi terveidet és lehet, hogy egy sokkal nagyobb kihívás is megvalósítható számodra.

A hát második felében viszont már úgy érzed, minél többet kell vállalnod és szinte magadra kényszeríted a terhek cipelését. Lehet, hogy ezzel akarsz jó benyomást kelteni környezetedben, de hidd el ez nem megoldás! Szorítsd vissza ezt az érzést magadban és hagyd, hogy mások is vállaljanak a terhekből! A hét végén egy kellemes utazás megújulást adhat testileg és lelkileg egyaránt és talán még egy új szerelmet is hozhat.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében minden új információ és felfedezés inspirációt adhat neked, hogy felfedezz új lehetőségeket. Tágítsd látóhatárodat akár tanulással, vagy új kapcsolatok kiépítésével! Ezekben a napokban nagy szerepe lehet a döntéseidben az ösztönöknek. Hagyatkozz a megérzéseidre bátran!

A hét második felében az elméd már a távolt fürkészi, és erős vágyat érzel arra, hogy szabadon szárnyalj. Nehezen tudsz a munkával foglalkozni és a csillagok csak fokozzák benned ezt a vágyat, melyet talán még te magad sem tudsz igazán megmagyarázni önmagadnak. Szervezd meg a hétvégi programod, ha még nem tetted meg és utazz el! Lazítsd kicsit, ez kell most neked!

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a pénzügyeidet kell menedzselned, így gyakrabban kell találkoznod ezzel összefüggésben bizonyos emberekkel. Az őszinteséged és a diplomáciai érzéked sokat fog segíteni most neked. A hét közepére viszont egy könnyített napot szervezz magadnak, mert ingerült lehetsz ekkor és az nem vezet semmi jóra.

A hét második felében érdemes néhány új élményt kipróbálnod, melyekbe a barátaidat is bevonhatod. Ne agyalj túl sokat, vágj bele! Ha bizonytalan lennél valamiben, egy jó barát segíthet a döntésben. Ha pedig valami esetleg nem úgy sikerül, mint ahogy vártad, akkor sem kell búslakodni. Van ilyen.

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele zökkenőmentesebben fog telni, ha elfogadóbb leszel másokkal. Hajlamos vagy az irányítást magadhoz vonni, de lehet, hogy ezt a többiek most nehézkesnek találják majd. Adj másoknak is mozgásteret, hogy megszerezd a támogatásukat! Légy tapintatos, amikor a tudomásodra jut egy titok véletlenül!

A hét második felében valaki megpróbál tőled olyan információkat kicsikarni, melyeket te nem szívesen adnál ki. Lehet, hogy ez próbára is teszi a kapcsolatotokat. Ezekben a napokban élénkebbé válnak az üzleti, vagy pénzügyeid is, egy találkozó azt vetíti elő, hogy egy új munka, vagy szerződés van kilátásban.

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy merész gondolat fogalmazódhat meg benned és a fenntartásaid leküzdéséhez érdemes lenne olyanokkal beszélned, akik hasonló helyzetben vannak. Talán ennek hatására pozitívabb perspektívából látod a dolgokat majd és arra késztet, hogy akkor is belevágj, ha az eredmény bizonytalan.

A hét második felében nem lenne meglepő, ha a napjaid sokkal érzelmesebben telnének, mint az szokásos. Ha tudod, végezz könnyített munkát, hogy jobban viseld ezt. Ezekben a napokban néhány olyan szempont is előtérbe kerülhet az életedben, amely kellemetlenséget okoz. Egy megbízható barát segíthet abban, hogy jobban érezd magad.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében talán azt tervezed, hogy változtatsz az életmódodon bizonyos dolgokban, de a napi rutin megakadályoz ebben. Érdemes lenne átgondolnod a napodat, hogyan tudod megszervezni a mainál produktívabban és hogyan tudod emellett az egészséged megőrzésével kapcsolatos új tevékenységeidet is beilleszteni.

A hét második felében valaki féltékeny lehet rád és ennek jelét is adja. Ne vedd fel és ne reagálj rá ingerülten! Ha van rá lehetőség, beszéljétek ki a dolgot, ami még azt is hozhatja, hogy teljesen eltűnnek a feszültségek. A hét végén viszont néhány vacak nap vár rád egy kellemetlen hír miatt, készülj fel!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL