Napi horoszkóp Augusztus 3.: Nyugalom, béke

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp Augusztus 3.: Nyugalom, béke

Napi horoszkóp Augusztus 3.: Nyugalom, béke

Kos

A mai napon minden összeáll a fejedben. Végre megérted az összefüggéseket, ami megnyugtatja a lelkedet. Az előző napok pörgése után nem is baj, ha kicsit lenyugszol végre. Írj le mindent ma, ami jár a fejedben, holnapra a kép teljesen letisztul, és a legjobb döntést hozhatod a téged foglalkoztató kérdésben is.

Bika

A mai nap végre nyugalmasnak, békésnek ígérkezik, főleg, ha a családdal töltöd az időt. Ma érdemes közös programokkal tölteni az időt. Ha otthon maradnál – és aktuális –, a kertészkedés nagyszerűen kikapcsol, ahogyan a pároddal a közös főzés élménye is. Készítsetek ma valami különleges ételt. Ne feledd, nem csak hozzád vezet az út gyomrodon át…

Ikrek

Milyen programot terveztél keddre? Talán jobb lenne, ha újraterveznél, és inkább otthon maradnál ma. A lakásodra már nagyon ráférne a rendrakás, a takarítás. Igen, nem hangzik valami izgalmasan, de ha megcsinálod, hihetetlenül jó érzések töltik fel a lelkedet. Nemcsak magaddal kerülsz harmóniába, de a környezeteddel is.

Rák

Neked egyáltalán nem kéne otthon maradni kedden. Épp az lenne a legokosabb program, ha elindulnál a természetbe, és kirándulnál egy nagyot. A keskenyen kanyargó patakok látványa, az erdő kellemesen hűvös közege nagyon jót tenne ma neked. Beszéld rá a kedvesedet is. Nem lesz nehéz, ha csomagolsz némi finomságot is az útra.

Oroszlán

Ha kimaradtál a tegnapi vitákból, akkor remekül alakul a keddi napod. Ha nem, akkor biztosan még ma is pufogsz, amivel a párodat is erősen bosszantod. Próbálj lehiggadni és megnyugodni minél előbb, mert a szívednek sem teszel jót az idegeskedéssel. Menj edzeni, biciklizz, mozgasd ki magadból a feszültséget. Felejts el a munkát, elvégre csodás nap a mai!

Szűz

Kedden még feszültséget okoz, hogy nem látsz tisztán. Érzed, tudod, hogy valami zajlik a háttérben, de előtted még titkolják a részleteket. A folyamatos gondolkodás helyett inkább szánd ezt a napot magadra és a szeretteidre. Engedd el a munkát, úgysem tehetsz ma semmit. Akkor meg minek agyalnod, és miért rontanád el a mai napodat?

Mérleg

Keddre egy kis lustálkodást rendelnek a csillagok. Igen, mintha receptre írná fel az orvos, hogy ma pihenned kell. Miért ne engedhetnéd meg magadnak a teljes lazítást, amikor nem csinálsz semmit? Aludj minél tovább, aztán, ha kedved tartja, reggelizz az ágyban, olvasgass, netezz. Sőt, még az ebédet is futárral rendeld meg.

Skorpió

A keddi nap akkor alakul a legnagyszerűbben, ha a barátokkal töltöd. Ma tényleg ne ücsörögj egyedül otthon. Hívd fel a szívedhez legközelebb állókat, és találjatok ki valamilyen közös programot. Városnézés, múzeum, séta, piknik a parkban. Bármi jöhet. Úgyis van egy csomó minden, ami a lelkedet nyomja. Ideje kibeszélni magadból mindent.

Nyilas

Lassíts le a mai napon. Bármilyen nehéznek is tűnik, a jelszó: „slow down”. Biztosan hallottál már erről a mozgalomról. Ma pontosan ezt érdemes gyakorolni. Tudatosan csinálj ma mindent önmagadhoz képest lassabban. Eleinte biztosan nem lesz könnyű, talán még fel is bosszantod magadat rajra. Estére rájössz, mennyivel tartalmasabban telt ezzel a gondolkodásmóddal a napod.

Bak

Kedden eszedbe se jusson a munka! Belső késztetést érzel, hogy még átnézd, ellenőrizd az előző napok feladatait. Tényleg jobban fogod érezni magadat, ha rájössz, mit és hol rontottál el? Vagy kiderül, hogy mennyi minden feladatod van még? Nem valószínű. Na jó, fontossági listát írhatsz, de aztán kapcsold ki a gépet, és tedd el a munkahelyi papírokat.

Vízöntő

A semmiből pattanhat ellentét a családban kedden. Talán az bosszantja a párodat, hogy megint a monitort bámulod. Persze ha máskor csinálod, mégsem robban a bomba. De ma szombat van, ezért vedd észre, mennyire szüksége lenne rád, a figyelmedre. Ne érezd már áldozatnak, hogy együtt töltitek a mai napot!

Halak

Megteheted, hogy egész nap tévézel, a fotelben gubbasztva sorozatmaratont tartasz. És megteheted, hogy összekapod magadat, kirándulsz, és a természetben töltöd a mai napot! Sőt, a szívedhez legközelebb állókkal is találkozhatsz ma. Nos, melyik program tűnik a leghasznosabbnak? A döntés a te kezedben van.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL