Napi horoszkóp, 2021. augusztus 4, jó hír minden csillagjegy számára

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp, 2021. augusztus 4, jó hír minden csillagjegy számára

Napi horoszkóp, 2021. augusztus 4.

Kos

Semmin sem kell törnie a fejét, minden magától megoldódik, elrendeződik. Normális körülmények között ez idegesítené, mert szereti irányítani a dolgokat és a környezetét. Ma hagyja, hogy a dolgok és szerettei irányítsák Önt, s a hozzájuk való alkalmazkodás most nem elviselhetetlen. Élvezi, hogy gondoskodnak Önről. Most erre van szüksége!

Bika

Eseménytelen nap, feljegyzésre méltó nem történik. Mégis elégedett, csendes boldogság tölti el. A keleti emberek helyesen vélik úgy, hogy a valóban meghatározó történések a belső történések. Belső szemlélődéssel telik a nap. A többiek furcsállják is, amikor lencsevégre kapja őket. Ön viszont tudja, mit miért tesz.

Ikrek

Szentül hiszi, hogy az üzleti élethez semmiféle érzéke nincsen, s egészen addig semmi sem fogja megingatni ebben a hitében, amíg egy hirtelen elhatározást követően bele nem veti magát a kellős közepébe. Önnek az tesz jót, ha a mély vízbe dobják, mert kitűnő érzékkel találja fel magát a legképtelenebb helyzetekben is. Mi volna, ha önként ugrana bele?

Rák

A megfontolás időszaka a következő hét. Erre  készüljön fel lélekben az mai napon. Menjen el sétálni, ha lehet, töltsön hosszabb időt a természetben. Ez javítja borús kedélyállapotát, és egészségügyi szempontból is fontos. Estefelé keresse fel barátait, kellemes élményekben lehet része.

Oroszlán

Akár a béke szigetén is érezheti magát, ha az előző napokban nem rontotta el a gyomrát az élet habzsolásával. Ma mindent jóvá tehet. Ez a nap is kedvez a társas összejöveteleknek, ezért nem árt egy rövid pihenőt beiktatnia a programjába. Nem alkalmas viszont az idő gyermeknevelésre, hiszen ők most megérdemelt szabadságukat töltik.

Szűz

Minden készen áll ahhoz, hogy emlékezetes vasárnap legyen a mai, de mégis hiányzik valami. Vagy tán valaki? Igen. Rádöbben, hogy egyedül a legszebb, a legérdekesebb program is unalmas, szürke lehet. Hiszen, ha nincs kivel megosztani az élményeket, az olyan, mintha nem is lennének. Este vigasztalódjon családi körben!

Mérleg

Folytatódik a tegnap megkezdődött sikersorozat. A mai napot a szerelem, a barátság uralja. Ha nem zárkózik el előlük, emlékezetes órákra számíthat. Nem kell előre megtervezni minden programot, lehet, hogy az események spontán alakulása ajándékozza meg Önt egy igazán emlékezetes, gyönyörű estével.

Skorpió

Ha nem bírja a hőséget, vonuljon a szoba hűvösébe, s ott egy hideg itallal próbálja meg leküzdeni ezt a “természeti csapást”. Mivel ma semmi különös nem várható – a melegen kívül – végre kiolvashatja a megkezdett könyvét is. A könnyű kalandokat kerülje – bár a csábítás most változatlanul nagy.

Nyilas

A mai napon sikerül helyrehoznia azt, amit korábban elrontott kiszámíthatatlanságával és figyelmetlenségével. Elégedett, hogy felismerte mulasztását és sikerült is kijavítania. Az önvizsgálat helyénvaló, de ne ostorozza és büntesse magát igazságtalanul. A családos Nyilas töltse a napot a szeretteivel.

Bak

Hosszú kunkorok és terelőutak után jut el a célegyenesig. Ez képletesen és valóságosan is értelmezhető. Minthogy ideje van, ne pörgesse fel magát. Fogadja el tényként a súlyosbító körülményeket, ne vitázzon! Inkább igyekezzen békésen átsiklani a kényes kérdések felett! Környezete hálás lesz a hozzáállásáért. A hamuban sült pogácsát ne hagyja otthon!

Vízöntő

Boldog és felszabadult. Úgy érzi, hogy tényleg valami nagyszerűt csinált, hogy valóban “megváltotta a világot”. Szokatlan Öntől, mégis vad telefonálgatásba kezd, hogy mindezt mindenkivel azon nyomban tudassa és közölhesse. Persze, nem mindenki osztozik lelkesültségében.

Halak

Sok mindennel számot vet, van, amivel leszámol. Szándéka szerint örökre. De okosabb, ha megvárja, míg kellő rálátása lesz az eseményekre. Tanuljon saját baklövéseiből, ha már arra képtelen, hogy a másét saját hasznára fordítsa. De ne most! Most hunyja le a szemét és képzeljen el egy szebb világot…. Máris álmodik. Vagy talán mégsem?