Napi horoszkóp augusztus 5. – Csillagjegyek, jól figyeljetek a mai napon!

pénzhoroszkópból - Napi horoszkóp augusztus 5. – Csillagjegyek, jól figyeljetek a mai napon!

Napi horoszkóp augusztus 5. – Csillagjegyek, jól figyeljetek a mai napon!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben felértékelődik számodra mások szerepe az életedben. A körülötted lévőket mágnesként vonzod, bár nem vagy mindig megközelíthető. Időnként nyitott vagy és közvetlen, máskor bezársz és távolinak tűnsz.

Ha egyedülálló vagy, akkor ezek a hangulatváltozások befolyásolhatják egy bimbózó kapcsolatodat. Olyat találj, aki elfogad annak, aki vagy. Ha párkapcsoltban élsz, a kedveseddel sok izgalomban lesz részetek. Tanuljátok meg elfogadni egymás különbözőségeit és eltérő nézetei és sokkal boldogabbak lesztek.

Kos

Sokkal feldobottabbnak érzed magad, mint valaha. Semmi nem nyomaszt, és úgy érzed, hogy bárkivel szembe tudsz nézni, aki valamilyen módon is próbál kibillenteni ebből az állapotból. Sőt, te fogod őt is egyenesbe tenni. Használd ki mérhetetlen energiádat.

Bika

Talán egy kissé túl merev vagy és túl nagy felelősséget érzel a válladon ahhoz, hogy egyszerűen csak jól érezd magad. Légy egy kicsit önző és ússz az árral. Ne tégy semmi olyat, amire rá akarnak venni, cselekedj saját akaratodból.

Ikrek

Egy folyamat végéhez érkeztél. Megpróbálsz új perspektívát elsajátítani egy számodra fontos kérdésben, amely az egész életedre kihat. Könnyen dühbe gurulsz, ha nyomást érzel magadon, ezért próbálj függetlenedni és elmenni valahová, ahol ki tudsz kapcsolni.

Rák

Elérkezel egy olyan pontra, ahol új irányt akarsz venni. Egy nagyobb beruházást tervezel, amely jobbá teheti az életedet. Egy szeretett személlyel való közös munka kellemessé teszi a napodat.

Oroszlán

Nagyon energikusnak érzed magad. Az igazi kérdés az, hogy ezt hogyan fogod kifejezésre juttatni. Veszekedést kezdeményezel, vagy inkább elmész sportolni valamit? Légy óvatos a szarkazmussal. Tegyél egy szívességet másoknak és gondolkodj, mielőtt megszólalnál.

Szűz

Különbséget fogsz tenni ott, ahol ez valóban számít. Ha azt veszed észre, hogy hirtelen ingerültté válsz, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mi zajlik benned. Lehet, hogy régóta elnyomsz magadban valamit? Kerüld el a hirtelen felindulásokat.

Mérleg

Nagyon élénk a humorod és bármikor szárnyra kaphat. Amikor egy gyerekkel játszol, vicces dolgokat találsz ki és jól szórakoztok mind a ketten. A barátaiddal és családtagjaiddal is hasonló hangulatban telik az időtöltés. Sok nevetésre számíthatsz.

Skorpió

Sok feszültséget érezhetsz belül, amikor otthon próbálnál ellazulni. Ismerd fel a stressz forrását és elimináld, amilyen hamar csak lehet. Ez legalább olyan egyszerűen fog menni, mint egy előítélet elengedése. Sétálj egy nagyot vagy nézz meg egy filmet a moziban.

Nyilas

Ne tarts vissza magadban semmit, de törekedj a diplomáciára. Biztos lehetsz a győzelmedben és a többi érintett fél nagyra fogja értékelni az őszinteségedet. Hívd össze a barátaid egy szórakoztató délutáni beszélgetésre.

Bak

Egy négyszemközti interakció kiemelkedő fontosságú lesz, különösen, ha pénz is van a dologban. Lehet, hogy nem mindig egyezik a véleményetek a partnereddel vagy egy szeretett személlyel és erre a mai nap is jó példa lesz. Ne hagyd, hogy a helyzet a fejed fölé nőjön. Találj ki más megoldást.

Vízöntő

Tele lehetsz energiával, amit érdemes felhasználnod egy baráttal való találkozásra. Egyetek valamit és távolodjatok el az itt és most zűrzavarából. Ne engedjétek, hogy a negatív dolgok befurakodjanak a beszélgetésbe. Ne vegyél magadra egy éles megjegyzést.

Halak

Szeretnél bizonyos feladatokat elvégezni és ezáltal könnyíteni a következő heteden. Miért nem iktatsz be egy masszázst is a terveid közé? Mások szeretnék, ha csatlakoznál hozzájuk, de engedd meg magadnak azt az önző dolgot, hogy most nemet mondasz.

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL