Napi horoszkóp augusztus 7. – Szerencse vár mindenkire!

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp augusztus 7. – Szerencse vár mindenkire!

Napi horoszkóp augusztus 7. – Szerencse vár mindenkire!

Kos:

Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, jókor teszed. A meglévő kapcsolatokban boldognak és elégedettnek érezheted magad. Érdemes lenne olyan dologgal foglalkozni, ami tökéletesen ellazít.

Bika:

Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod a mai napon, ami örömmel tölt el. Ha ma dolgozol, a munkában olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben szinte táncra perdülsz. Valamelyik ismerősödet ma dicsérd meg!

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dologgal foglalkozhatsz, ami a jövőddel kapcsolatos. Megeshet, hogy olyan valakivel kommunikálsz, akivel egy ideje nem tartottad a kapcsolatot. Egy utazás ma pompás lehet.

Rák:

Az lenne a legjobb, ha kicsit visszafognád magad, és nem mondanál véleményt semmiről és senkiről. Így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Roppant kreatív lehetsz a mai napon.

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amitől az élet napos oldalán érzed magad. Előfordulhat, hogy valakivel tisztázol egy olyan helyzetet, ami elsősorban neked fontosabb. A mai napon egy kolléga viselkedése előtt meglepetten állhatsz.

Szűz:

Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor olyan valakit találhatsz, aki nagyon érti a munkáját, és elfogadható összegért teljesíti azt, amivel megbízod. Családtaggal szorosabb kapcsolatot ápolhatsz a mai napon!

Mérleg:

Ha utazáson töröd a fejed, pompásan érezheted magad a mai napon. Előfordulhat, hogy olyan eseményre kerül sor, amely miatt átmenetileg szomorúságot érezhetsz. Ne aggódj, ismét ki fog derülni az ég…

Skorpió:

Most érdemes állást változtatni, vagy a felettesednél előhozakodni olyan dolgokkal, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak. Baráttal a kapcsolatodat neked kellene inkább ápolni, mert neked lesz majd nagyobb szükséged rá.

Nyilas:

Ha a mai napon lógatod a lábad, akkor nagyon jól teszed. Fel kell tölteni az energiaraktáraidat, ugyanis a következő időben több feladat szakadhat a nyakadba, és ezek elvégzése nem lesz könnyű feladat, de megbírkózol velük!

Bak:

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, amikor több dologban érhetsz el sikereket. Ha most nyaralsz, nagyon jól érezheted magad. Többet kellene mozognod, nemcsak a tested, de a lelked miatt is.

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban pompásan alakulhatnak a dolgok, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka.

Halak:

Az optimizmusod, a jókedved most ragadós lehet. Ez az oka annak, hogy többen vannak a környeztedben, akik szeretnének veled szorosabb kapcsolatot ápolni. A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL