Napi horoszkóp augusztus 8. – különféle helyzetek

horoszkóp 1 - Napi horoszkóp augusztus 8. – különféle helyzetek

Napi horoszkóp augusztus 8. – különféle helyzetek

Kos 

Lehet, hogy ma nehéz helyzetben leszel, mivel úgy érzed majd, mintha kétfelé kellene szakadnod. De mivel egyszerre két helyen nem lehetsz, el kellene döntened, hol állsz helyt és hol ütemezed át inkább a dolgokat. Nincs mese, valamelyik ujjadat meg kell harapnod!

Bika

Vannak helyzetek, amikor nem lehet mit tenni, hagyni kell, hogy bizonyos események haladjanak a maguk útján, mivel befolyásolni amúgy sem tudnánk őket. Ma így járhatsz, akkor teszed jól, ha nem erőlködsz feleslegesen, hanem inkább foglalkozol azzal, amit könnyedén kézben tudsz tartani.

Ikrek 

Ma ügyelned kellene a modorodra, mivel az eseményekre körülötted nagy hatással lehet az, milyen módon szólítod meg az embereket. Szükséged van a határozott énedre, de mindemellett kedvesnek is kell lenned. Találd meg a helyes arányokat és minden jól fog alakulni körülötted!

Rák

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, melynek során valaki, vagy valakik véleményt mondanak rólad, vagy a teljesítményedről. Ettől talán joggal vagy feszült, érintsen a dolog magánéletet, vagy munkát, de hidd el semmi okod rá. Nem mindenki az ellenséged. Ne légy paranoiás és vedd észre, hogy van, aki érted aggódik.

Oroszlán

Ma előfordulhat, hogy valaki megkérdőjelezi egyes dolgaidat, cselekedeteidet és arra akar rávenni, hogy igazold azok helyességét. Lehet, hogy az illető féltékeny rád, vagy a sikereidre és a hibákat keresi, de ne feledd, hogy senkinek nem tartozol elszámolással és nem kell igazolnod felé semmit, ha nem akarsz.

Szűz

Lehet, hogy ma kissé megtorpansz, és talán az önbizalmad is meginog egy esemény, vagy egy hír hatására, de ne feledd, hogy a helyes úton haladsz és ezen az úton is előfordulhatnak nehézségek. Ez most éppen csak egy ilyen, amit nem szabad túlreagálnod. Menj tovább a megkezdett úton, a jövő téged igazol majd, bármit is hallj, vagy láss ma.

Mérleg

Néha talán azt érzed, hogy te mindent beleadsz egy kapcsolatba, vagy egy munkába, míg mások nem teszik meg mindezt és ezt igazságtalannak tartod. Ha mindez rendszeresen fordul elő, akkor bizony van tennivaló, mert ez így biztosan nem tartható fenn hosszú távon. Két út áll előtted: igyekszel változtatni a másik fél viselkedésén, vagy változtatsz a sajátodon.

Skorpió

Egy kapcsolat, legyen az baráti, vagy szerelmi, folyamatos törődést igényel. Olyan ez, mint egy szép virág. Gondozni, öntözni kell és megvédeni a külső támadásoktól, amit például egy kártevő okozhat. Ma neked éppen ezt kell tenned. Kiállni és megvédeni egy kapcsolatodat olyan valakitől, aki szeretné mindezt romba dönteni.

Nyilas

Ma nagyon figyelj oda a hozzád beérkező információkra, mivel eléggé valószínű, hogy lesz köztük olyasmi is, aminek döntő jelentősége lesz számodra. Ha képben vagy, fel tudsz készülni olyasmire is, amely az átlagember száméra nem látható előre. Ma előnybe kerülhetsz másokkal szemben, melyet, ha ügyesen használsz ki, sokat profitálhatsz belőle.

Bak

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben eleinte sem te, sem a másik fél nem hajlandó feladni a pozíciójából és szívügyének tekinti, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit. Keress vállalható kompromisszumot és találj megoldást. Remek a diplomáciai érzéked, használd ki!

Vízöntő

Amikor már azt gondolod, hogy minden tökéletes körülötted és hátra dőlhetsz, történik valami, ami mindent felborít és te kezdheted ismét helyre rakni a szanaszét szóródott darabkákat. Ilyen az élet, tehetünk bármit, a valóság gyakran felülírja az elképzeléseinket. Az élet, folyamatos küzdelem, de nem pont ettől szép és érdekes?

Halak

Az életünkben sohasem vagyunk teljesen önmagunkban, mindig szorosan kötődünk másokhoz és ezzel te is így vagy. Hogy ennek ellenére mégis gyakran érzed magadat magányosan, annak az okát önmagadban kell keresned. Van benned valami, ami sohasem elégedett semmivel és senkivel és éppen ezért nehezen fogadsz el valakit minden hibájával együtt teljesen. Pedig van melletted olyan, aki megérdemelné.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL