Napi horoszkóp augusztus 10. – Pénzügyi tanácsok

zodi - Napi horoszkóp augusztus 10. – Pénzügyi tanácsok

Napi horoszkóp augusztus 10. – Pénzügyi tanácsok

Kos

Ma elképzelhető, hogy a szokásos módszerekkel nem tudod elérni, amit szeretnél, helyette inkább kénytelen leszel kerülőutakat igénybe venni. Mindegy is, hogyan jutsz eredményre, a lényeg most az, hogy minden a terveid szerint alakuljon. Légy határozott, együttműködő, szállj ki a buldózerből, az most nincs a hasznodra.

Bika

Ha azt szeretnéd, hogy változzanak a dolgok körülötted, neked is tenned kell érte és egy változást gyakran az alapoz meg a legjobban, ha te magadon kezded el mindezt. Kezdj bele, mutass példát a környezetednek és hamarosan körülötted egyre többen követni fognak. Mi lenne például, ha összeszednéd a környékeden a szemetet? Hamar eszébe jut másnak is, meglátod!

Ikrek

Ma nagyszerű alkalmad adódik egy kis spórolásra, megtakarításra, mivel éles szemmel és jól működő radarral szedd észre a lehetőségeket és még a szerencse is a te oldaladra áll. Koncentrálj a hírekre, a bejövő üzenetekre és járj nyitott szemmel mindenhol. Remek napot fogsz zárni, meglátod!

Rák

Ma valami, ami már egy ideje a levegőben volt, bekövetkezik és neked hirtelen egy olyan körülmények között kell helyt állnod, amelybe eddig még nem igazán kerültél. Ne veszítsd el az önuralmadat, lélekjelenlétedet, inkább tekintsd úgy a dolgot, mint egy lehetőséget arra, hogy kipróbáld magadat egy új helyzetben is.

Oroszlán

Ha ma nincs kedved túl sok mindent csinálni és szívesebben pihengetnél töltődnél, tedd meg. Nincs az kőbe vésve, hogy neked az összes napodat valamiféle tevékenységgel kellene eltöltened. Kellenek olyan napok is, amikor passzív vagy és inkább csak figyeled a környezetedet. Élvezd ki a mai napot!

Szűz

Ma érdemes lenne egy kicsit többet foglalkoznod a pénzügyeket érintő terveiddel és a jelenlegi költségszerkezeteddel is. Vajon minden rendszer jól van összerakva körülötted? Nézd át a számlákat és meg fogsz lepődni, mennyi apróságra költesz rendszeresen feleslegesen. Szervezd át az életed, tedd hatékonyabbá!

Mérleg

Ma úgy érzed majd, mintha minden és mindenki arra esküdött volna össze, hogy téged lassítson, akadályozzon. Pedig hidd el, ez nem igaz, egyszerűen csak ma így alakul minden körülötted. Ne küzdj ellene és főleg ne hagyd, hogy emiatt feszült legyél. Ha valami nem megy, majd foglalkozol vele később.

Skorpió

Tegyél félre ma minden olyan dolgot, ami elhalasztható és koncentrálj arra a projektre, amely már egy ideje a fejedben motoszkál, de valahogy soha nem volt alkalmas időpontod belekezdeni. Hidd el, nem szabad elvesztegetni az időt, a van a fejedben egy értékes ötlet. Valósítsd meg, nehogy egy nap arra ébredj, hogy lekéstél róla.

Nyilas

Mindig csak olyan dologról akard meggyőzni a környezetedet, amelynek a valóságtartalmáról te magad is meg vagy győződve, különben könnyedén kerülhetsz igen kellemetlen helyzetbe. Ma például jól teszed, ha utána jársz egy hírnek, vagy ajánlatnak, mielőtt másokkal is megosztod, mivel jó esély van arra, hogy a dolog hitelesége igencsak megkérdőjelezhető.

Bak

Ma előfordulhat, hogy váratlanul fókuszba kerül egy folyamatban lévő ügyed és neked mindent félretéve csakis azzal kell foglalkoznod. Bárhogyan is alakul, igyekezz higgadt maradni és fektess nagy hangsúlyt a megfelelő kommunikációra. Ne lássa senki úgy, hogy egy nem tervezett szituációban felmondják az idegeid a szolgálatot.

Vízöntő

Te általában nagy hangsúlyt fektetsz az érzelmi biztonságra és ennek megfelelően rendezed be a környezetedet is. Különösen igaz ez az otthonodra, amely valóságos szentély és híven tükrözi, ki vagy. Éppen ezért nagyon válogasd meg, hogy kit engedsz be oda. Ma például alkalmaznod kell a szigorú szűrőt valakivel szemben.

Halak

Ma foglalkozz egy kicsit az anyagi javaiddal és ezek biztonságával. Ennek érdekében tervezd meg, mit hová helyezel el, milyen biztonsági intézkedéseket teszel meg és ne halogasd tovább ezek beszerzését sem. Nehogy egy nap nagyon megbánjad, hogy nem léptél, amikor még lehetett.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL