Napi horoszkóp augusztus 11. – Mai jótanácsok

zodi - Napi horoszkóp augusztus 11. – Mai jótanácsok

Napi horoszkóp augusztus 11. – Mai jótanácsok

Kos

Talán ma nincs túl sok pozitív mondanivalód, ezért szótlanabb vagy az átlagosnál, de hidd el, hogy szeretteiddel nyugodtan megoszthatod a problémáidat, vagy a negatív gondolataidat is. Egyáltalán nem kell úgy tenned, mintha minden rendben volna, ha egyszer nem úgy van. Légy nyitottabb akkor is, ha nem szórakoztató, amit mondani készülsz!

Bika

Amikor a tested egészségéről van szó, semmit sem szabad félvállról venned. Tekintsd úgy az ezzel kapcsolatos dolgokat, karbantartási feladatokat, mint a legfontosabb tényezőt az életed minőségét illetően. Mi értelme van ugyanis bárminek, legyen az anyagi, vagy érzelmi dolog, ha nem tudod igazán élvezni?

Ikrek

Nagyon fontos, hogy körülöttünk a dolgok mindig egyensúlyban legyenek és te ezért általában meg is szoktál tenni szinte mindent. Ma azonban lehet, hogy a mérleg egyik serpenyőjébe annyi mindent kellene beleraknod, hogy az már nem is éri meg. Engedd el a dolgokat, bármennyire fáj is, ha úgy látod, hogy az áldozat részedről már túl nagy lenne.

Rák

Ma talán egy meggondolatlan lépésed egy kisebb lavinát indít el körülötted és egy kisebb felfordulást okoz, de nem szabad mindent véresen komolyan venned ezzel kapcsolatban. Ha hibáztál is, ne ostorozd magadat. Te is emberből vagy és nem vagy tökéletes. Aki pedig ezt nem fogadja el, nem is érdemel meg téged.

Oroszlán

Csak azért, mert körülötted mindenki más drámázik és idegeskedik, még nem kell neked is felvenned ezt. Igyekezz kimaradni a feszültségekből és nem állást foglalni most. Játssza csak le a meccset az, akit igazán érint és te majd akkor bukkanj elő, ha a vihar elült.

Szűz

Ha túlságosan érzékeny vagy és mindent érzelmi alapon közelítesz meg, az elfedi előled a dolgok valóságát és nem látsz teljesen tisztán. Igyekezd most egy kicsit racionálisabban nézni a dolgokat és ne a legrosszabbat feltételezd a helyzetről, vagy az emberekről magad körül!

Mérleg

Néha olyasmit is meg kell tennünk az életben, amivel mások nem értenek egyet és emiatt számolnunk kell azzal, hogy elítélően tekintenek ránk. Ha viszont úgy érzed, hogy neked van igazad, állj ki mellette. Érvelj és győzd meg a környezetedet, hogy te döntöttél helyesen.

Skorpió

Lehet, hogy ma egy kissé érzelmesebb hangulatod lesz, így ha egy megható történetet hallasz, vagy egy szép filmet nézel, bizony ne lepődj meg, ha eltörik a mécses és akár telesírsz még egy doboz papír zsebkendőt is. Ha pedig valamilyen vitás kérdés merülne fel a párod, vagy egy barátod és teközötted, jobb, ha ennek tisztázását is holnapra hagyod.

Nyilas

Bármennyire is igyekszel, ma nehezen leszel képes kordában tartani az érzelmeidet, így jobb is, ha csak veszélytelen és semleges dolgokkal foglalkozol és igyekszel elkerülni azokat az embereket is, akik gyakran mennek az idegeidre. Ha ugyanis nem vigyázol, egy szinte a semmiből feltörő érzelemhullám elsöprő erővel jöhet fel belőled, akkor pedig kő kövön nem marad körülötted.

Bak

Ma szinte fullasztónak érezheted a körülötted lévő tömeget, legyen az bármilyen alkalom, így jobban teszed, ha elkerülöd egy kicsit az embereket és nem mész nagyobb társaság közelébe. Igyekezz inkább online kapcsolatot tartani azzal, akivel fontos, te magad pedig bújj el egy hűvös, árnyékos helyen és igyekezz regenerálódni.

Vízöntő

Lehet, hogy ma egy feszült helyzetben arra lesz szükség, hogy valamilyen módon enyhítsd a nyomást, amit úgy tudsz a leghatékonyabban megtenni, ha egy kicsit vidámabb húrokat pendítesz meg. Mondj el egy vicces történetet, vagy tereld el a szót más irányba, hogy legalább egy rövid időre lazítani lehessen. Persze a problémát, mely valószínűleg magántermészetű, mindez még nem fogja megoldani.

Halak

A kétségeidet, melyek mostanában egyre gyakrabban jelentkeznek benned nem szabad figyelmen kívül hagynod, foglalkoznod kellene velük. Talán úgy érzed, hogy a hiba egyedül benned van és igyekszel elnyomni magadban minden ezzel kapcsolatos gondolatot, de hidd el, ez nem így van. Nagyobb kárt okozol önmagadnak akkor, ha úgy teszel, mintha minden rendben lenne.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL