Ma van péntek 13! Az angyalaid tanácsai számodra, így áldott a mai nap!

Miért ne lehetne a péntek 13-a kifejezetten szerencsés és boldog nap? Ha megfogadod angyalaid tanácsait, máris sokat tettél azért, hogy ez a baljóslatú dátum csak örömöt és boldogságot hozzon az életedbe!

Nézd meg az Angyali üzenet facebook oldal mára szóló angyalüzenetét-KATT IDE! Ez már önmagában is feldobja a napodat, és tanácsokkal lát el, hagyd, hogy az üzenet hasson rád, és fogadd be az energiáit!

Kezdd a napot egy halogatott, általában kellemetlen feladattal! Ha megoldod, elégedettebb leszel és sokkal több energiával indulhatsz neki a napnak.

Legalább tizenháromszor ismételd el, a kedvenc szerencsehozó mantrádat, de egész nap mantrázhatod is.

Az angyali számok közül a 13 azt jelenti, hogy a felemelkedett mesterek megkérnek, add át nekik a félelmeidet, és őrizd meg a pozitív hozzáállásod!

Kérj segítséget, védelmet és támogatást a mai napra az angyalaidtól! Már reggel megkérheted őket, hogy szép élményekkel és boldogsággal vegyenek körül ma, és vigyázzanak rád egész nap!

Napoközben legalább egyszer hallgass tudatosan zenét. Az agykutatás bebizonyította: a zene az egyedüli dolog, mely egyidejűleg csökkenti a félelemért felelős részek aktivitását és fokozza a boldogságért felelőseket.

Ne feledd: A szabadság és a boldogság az elengedésben rejlik, nem pedig a gyűjtögetésben és őrizgetésben. Ami nem boldogít, azt engedd el!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL