Napi horoszkóp augusztus 12. – Kedvező jelek

zodi - Napi horoszkóp augusztus 12. – Kedvező jelek

Napi horoszkóp augusztus 12. – Kedvező jelek

Kos

Nagyon tudatos leszel csütörtökön, ami azt is jelenti, hogy határozottan kiállsz a véleményed, a saját javaslatod mellett. A főnököddel még sem kéne összetűzésbe kerülni. Ha úgy érzed, nincs igaza, akkor is próbálj felülemelkedni a késztetésen, hogy vitatkozz vele. Nem éri meg, amire nagyon gyorsan rá is jössz.

Bika

Alapból is nagyon jó hangulatban indul a mai nap, de a tudat, hogy jön a hétvége, még inkább lelkesít, és örömmel tölti el a lelkedet. Most mindenkire nagyon jó hatást gyakorolsz, a többieket is motiválod, hogy érdemes a feladatokat minél nagyobb örömmel végezni.

Ikrek

Ma finoman szólva sem lehet mondhatni, hogy hú, de lelkes lennél. Alig lehet rád ismerni, szinte szó szerint vonszolod most csak magadat. Valahonnan próbáld meg előkapni az optimizmusodat, az energiádat. Bírd ki valahogy ezt a mai napot, a péntek már sokkal több örömmel kecsegtet.

Rák

Legyél óvatos és visszafogott, mert csütörtökön nagyon könnyen parázs vitába csöppenhetsz. Valójában azt kéne tudatosítanod, hogy a konfliktus kirobbanása csak rajtad múlik. Ha te nem mész bele, ha most nem találhat fogást rajtad a másik, akkor megmarad a béke és a nyugalom. Ma erre vágysz a leginkább.

Oroszlán

Annyira szeretnéd, hogy mindenki téged csodáljon, és valójában most minden körülötted forogjon. Meg kell értened, ha elvárásokat támasztasz a többiek felé, ők sem szívesen engednek a “követelésnek”. Amikor valójában semmi mást nem akarsz, csak jól érezni magadat, na, ilyenkor kapod meg a többiek elismerését és kitüntető csodálatát.

Szűz

A mai napon hajlamos lehetsz az önsajnálatba menekülni. Figyelj fel rá, amikor ilyen gondolatok kavarognak a fejedben. Ne hasonlítgasd magadat másokhoz. Egyébként sem tudhatod, hogy a kifelé mutatott kép, mit takar valójában. Amikor csak magadra és a saját feladataidra koncentrálsz, akkor vagy a leghatékonyabb.

Mérleg

Kifejezetten jó ez a heted. A hetet sikeresnek, tevékenynek érzed. Persze, a mértékre ma különösen érdemes figyelned, ne hajszold túl magadat, csak annyit vállalj, amennyit könnyedén és örömmel meg is tudsz csinálni. Ne felejtsd el, nemet is tudni kell mondani, akkor is, ha sokszor nehezedre esik. Holnap már péntek!

Skorpió

Csütörtökön nagyszerű a fellépésed, remekül és hatékonyan kommunikálsz. Mindenképpen érdemes ezért a mai napra tervezni a legfontosabb megbeszéléseket, egyeztetéseket, tárgyalásokat. Hihetetlenül jól érvelsz, könnyedén fogalmazol, ezért bármit is szeretnél, ma nagyon könnyen elérheted.

Nyilas

Nagyon formában vagy ma, úgy érzed, bármit meg tudsz valósítani, nincsenek már előtted akadályok. Valóban egyre jobbak a lehetőségeid, de mégse akarj mindent azonnal és egyszerre. Most is érvényes, hogy a több kevesebb. És most is érdemes csak egyesével és lépésről, lépésre haladni. Így lehetsz a legeredményesebb.

Bak

Nagyon könnyen túlreagálhatsz még apróbbnak tűnő dolgokat is csütörtökön. Gondolj vissza a hétvégi élményekre, a nyugalomra, és meríts erőt ebből a tapasztalatból. Hidd el, semmit sem érsz el, ha felhúzod az orrodat. Most sem akarnak neked rosszat a többiek, egyszerűen te vagy jóval érzékenyebb.

Vízöntő

Nem találod a helyedet a mai napon. Egyre feszültebb vagy, de még nem tudod, mi okozza ezt a belső feszültséget. Egyelőre csak annyit tehetsz, hogy visszafogod magadat, hogy tudatosan és mélyeket lélegzel, hiszen már önmagában ezzel is oldhatod a kellemetlen érzéseket. A robbanással nem teszel jót sem magadnak, sem a környezetednek.

Halak

Viszonylag nyugalmasan telik a mai nap. Érdemes ma ugyanakkor a munka mellett a barátokra is időt szánnod. Ha a szabadságodat töltöd, akkor szinte kötelező program a túrázás, városnézés. Ha szabaddá tudod tenni magadat, akkor a legjobb barátokkal, vagy a pároddal a fagyizás, mozi vagy bármi hasonló lehet a legjobb időtöltés.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL