Napi horoszkóp augusztus 15. – minden csillagjegynek!

zodi - Napi horoszkóp augusztus 15. – minden csillagjegynek!

Napi horoszkóp augusztus 15. – minden csillagjegynek!

Kos 

Ha egy olyan téma kerül szóba, ami érdekel és otthon is érzed magadat benne, akkor téged nagyon nehéz megállítani, napestig tudnál róla beszélni. Ma is ilyen helyzet adódhat, de most igyekezz némileg korlátozni önmagad, lesz ott ugyanis más is, aki szeretné elmondani a véleményét, amely talán érdekes lehet számodra is.

Bika

Szellemileg ma sokkal aktívabb lehetsz a megszokottnál és valószínűleg megállíthatatlanul áramlanak a gondolatok a fejedben és talán ömlik belőled a szó is, de légy óvatos. Nem biztos ugyanis, hogy mindent érdemes kifecsegned, ami foglalkoztat. Lehet, hogy van olyan információ, amit most jobb, ha megtartasz önmagadnak.

Ikrek

Ma szinte zsongani fog a fejed, ennyi információ kavarog benne, amit részben a friss hírek, részben pedig az ezekkel kapcsolatos gondolataid jelentenek. Nagyon produktív lehet ma a gondolkodásod és ezt nem szabad veszni hagynod. Írj fel mindent, még olyat is, amit most nem tartasz fontosnak. lehet, hogy később kiderül, hogy mégis az.

Rák

Ma nagyon gyorsan és hatékonyan tudsz információkat feldolgozni és ezekből következtetéseket levonni, de előfordulhat, hogy egyes dolgokban tévedni fogsz. Légy óvatos és inkább kétszer gondolkodj, mielőtt valamit megteszel, vagy döntesz valamiről, különösen, ha annak pénzügyi vonzata is van.

Oroszlán

Ma valaki valamiről nagyon szeretne meggyőzni téged, de legyen bármennyire is erős a késztetés, ne vállalj ezzel kapcsolatban be semmit, ha csak egy kis kétely is felmerül benned. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető nem bontja ki a valóság minden részletét. Tudod, vannak azok a bizonyos apró betűs részek.

Szűz

Ha valakit megsértesz, vagy vele szemben olyasmit követsz el, amire nem vagy büszke, még midig az a legjobb, ha egyenesen a szemébe nézve vállalod a dolgot. Mindenki követ el hibát és mindig van egy logikus magyarázat arra, amit teszünk. Az persze más kérdés, hogy ezt a másik fél mennyire tudja elfogadni.

Mérleg

Ma nagy lesz benned a késztetés, hogy valami új dologba fogj bele és könnyen lehet, hogy több különböző projektet is elindítasz. Arra azonban ügyelned kellene, hogy a nagy lelkesedésben ne es túlzásokba és ne az legyen a következmény, hogy néhány dolgot utóbb félbe kell hagynod, mert már nem fogsz ennyit bírni egyszerre

Skorpió

Ma, ha valamilyen fontos közlendőd van valakivel, akit meg szeretnél győzni valamiről, akkor keress alkalmat arra, hogy ezt megtedd. Ügyelj arra azonban, hogy mindezt csakis diszkrét környezetben tedd, nagy az esélye ugyanis, hogy valaki szándékosan, vagy akaratlanul keresztbe tesz a terveidnek, ha meghallja, miről van szó.

Nyilas

Ma remek meggyőző képességgel rendelkezel, így remek alkalmat találhatsz arra, hogy a véleményedet hangoztasd, és magad mellé állíts embereket, ha arra van szükséged egy ügyben. Igyekezz határozott lenni, de kerüld az agresszív meggyőzést. Elegánsan, lazán többre mész, mint vérben forgó szemekkel.

Bak

Ha valaki olyasmit tesz, vagy mond a közeledben, amivel nem értesz egyet, ne hallgass némán, hanem jelezd az egyet nem értésedet, vagy a kétségeidet, nehogy úgy tűnjön, hogy neked az teljesen megfelel. Mondd el az okokat, érvelj, de semmiképp ne hagyd, hogy bárki azt higgye, azonosulsz azokkal a dolgokkal.

Vízöntő

Ma úgy érezheted magad, mintha az életed karmestere lennél. Minden szépen simán, gördülékenyen halad körülötted és a terveid is megfelelően alakulnak. Egy dologban viszont vékony jégen táncolsz. A magánéletedben van egy probléma, amivel már egy ideje küzdeni vagy kénytelen. Erre ma sem találsz végső megoldást, de egy váratlan helyről jöhet most egy reménysugár, vagy segítség.

Halak

Ha valakivel vitába szállsz, sokat segíthet, ha ismered az illetőt és a mozgatórugóit. Így mindig a megfelelő érvet tudod elővenni és nyilvánvalóvá tenni azt is, hogy átlátsz rajta. Ezért ma, mielőtt beleállnál a csatába, készülj fel egy kicsit az ellenfeledből. Rövid harc lesz, meglátod.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL