Napi horoszkóp augusztus 16. – Fontos tanácsok

zodi - Napi horoszkóp augusztus 16. – Fontos tanácsok

Napi horoszkóp augusztus 16. – Fontos tanácsok

Kos

Ha nem értesz egyet azzal, amit a környezetedben valaki, vagy valakik csinálnak, vagy képviselnek, nem kell úgy tenned, mintha neked is megfelelne. Ne kényszerítsd magadat olyan helyzetbe, amely nem illik hozzád, vagy nem felel meg neked, csak azért, hogy te is hasonszőrűnek érezd magad másokkal. Ha te más vagy, fogadd el te is és fogadják el a többiek is.

Bika

Tartsd kontroll alatt azt, hogy mit viszel be a szervezetedbe. A tested a tiéd és csakis te vagy felelős érte. Ma például ne kísérletezz olyasmivel, aminek a hatásával nem vagy teljesen tisztában, különösen, ha valamely táplálék kiegészítő, vagy gyógyító hatásúnak árult dologról van szó, legyen bárki is az, aki neked ezt ajánlja.

Ikrek

Ne érezd, hogy, még ha úgy gondolod, hogy ezzel segítesz is, bárkinek a figyelmét fel kell hívnod arra, hogy hibát készül elkövetni. A legtöbben úgy érzik, hogy ezzel csak beleütöd az orrod a más dolgába és azt hangsúlyozod, hogy te mindent jobban tudsz. Törődj ma a saját dolgoddal, másokat pedig hagyj, hogy tanuljanak a saját hibáikból.

Rák

Ha valamire szükséged van, vagy szeretnél elérni, tegyél érte, kommunikálj és légy világos. Ne várd el, hogy a másik majd kitalálja a gondolatodat és főleg ne akarj valakit ezzel tesztelni. A legtöbb ember szereti, ha a másik őszintén elmondja a vágyait, igényeit. Legyél te is ilyen inkább!

Oroszlán

Ma a környezetedben valaki a nagylelkűségedet és a segítőkészségedet teszteli és az is lehet, hogy egészen a határig el fog ebben menni. Hogy hol van ez a határ, azt neked kell eldönteni, de az biztos, hogy ki kell jelölnöd, hol van az a pont, ahol azt mondod, hogy ez neked már nem fér bele. Ott már nemet kell mondanod.

Szűz

Ma valaki, akivel már egy ideje nem hozott össze a sors, hirtelen felbukkanhat a semmiből, de az öröm ezzel kapcsolatban nem biztos, hogy túl sokáig fog tartani. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető nem teljesen véletlenül talált meg téged éppen most. Derítsd ki az okokat, mielőtt esetleg hagyod magad manipulálni.

Mérleg

Bármennyire is zárkózott hangulatban vagy, hagyj nyitva legalább résnyire egy ajtót valakinek, aki szeretne közeledni hozzád. Adj esélyt neki, ismerd meg egy kicsit, mielőtt ítéletet mondanál róla. Lehet, hogy érdemes egy kis időt is adnod most egy új kapcsolatnak, van rá esély, hogy valami nagyon jó dolog sül ki végül belőle.

Skorpió

Ma igyekezz minél közvetlenebb kapcsolatot kialakítani a természettel. Igyekezz minél több időt a szabadban tölteni, ha lehet valamilyen víz mellett és próbálj eggyé olvadni a környezeteddel. Most egy feltöltődés, egy lazítás dupla hatást ér el nálad, használd ki!

Nyilas

Ma egy váratlan esemény arra késztethet, hogy hirtelen fordulatot véve valami egészen más irányba indulj és úgy folytasd a dolgaidat. Nem ez a nap lesz tehát az, amikor csak hátradőlsz és az ügyek haladnak maguktól, ma talán minden percedért meg kell majd küzdened. Ne aggódj, ennek a napnak is vége szakad egyszer.

Bak

Ma használd ki a benned zajló folyamatokat és az energiát, amely most lehetőséget ad neked arra, hogy minden úgy haladjon körülötted, mint kés a vajban. Ma képes leszel a napi ügyeidet rövidebb idő alatt is elvégezni és dönteni arról, hogy mire használod fel az extra időt. Még munkára, vagy inkább a szeretteidnek adsz többet magadból.

Vízöntő

Te általában magabiztos vagy és aki benned megbízik, annak soha nem adsz okot kételkedésre. Ma viszont valami olyasmi történhet veled, amitől elbizonytalanodsz és talán kivételesen csalódnia kell valakinek, aki számít rád. Ne aggódj emiatt. Neked is lehet egy rossz napod, mindenki meg fogja érteni.

Halak

Ma egy váratlan ajánlat, vagy helyzet megpróbál eltéríteni téged a terveidtől, de ezt nem szabad hagynod. Maradj és tedd a dolgod az elgondolás szerint, ragaszkodj a megszokott módszereidhez. Most egy módosítással csak magadnak okoznál kárt és másnak hajtanál vele hasznot.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL