Napi horoszkóp 2021. augusztus 17. – Váratlan fordulatok

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 17. - Váratlan fordulatok

Napi horoszkóp 2021. augusztus 17. – Váratlan fordulatok

Kos

Ma valaki akadályt gördíthet eléd és megnehezíti, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan azt te előre eltervezted. Ráadásul minél jobban igyekszel elérni a célodat, annál makacsabb ellenállásba fogsz ütközni. Próbálkozhatsz meggyőzéssel, szép szavakkal, de ha nem megy, módosítanod kell a terveiden.

Bika

Ma egy váratlan hír, vagy esemény hatására kicsúszhat az irányítás a kezeid közül és a dolgok olyan irányt is vehetnek, amely nem a szád íze szerint való. Ne kapkodj és ne dönts hirtelen, mert könnyen lehet, hogy az értékes információt kicsit később tudod meg és ennek alapján sokkal nagyobb eséllyel fogod a folyamatokat a megfelelő mederbe terelni.

Ikrek

Ma egy vita, vagy nézeteltérés közepébe kerülhetsz és talán azt várja tőled a környezeted, hogy foglalj állást, mondd el a véleményedet. Ha viszont alkalmad nyílik rá, inkább hátrálj ki a dologból, különösen akkor, ha nem érint közvetlenül. Használd a remek kommunikációs képességedet erre!

Rák

Ma kiderülhet számodra, hogy jól ítéltél meg egy helyzetet, amelyet viszont a környezeted jó része másképpen látott. Talán most méltán lehetnél büszke magadra és ezt el is mondhatnád mindenkinek, de talán helyesebb lenne, ha mindezt arra használnád fel, hogy cselekedj és igyekezz hasznot húzni magad számára a dologból.

Oroszlán

Valamivel kapcsolatban, amiről már egy jó ideje nem igazán tudsz dönteni, ma elmozdulhatsz végre a holtpontról. Bár talán még most is határozatlan vagy, de hidd el, ez soha nem lesz másképpen. Higgy önmagadban és ugorj, ne aggódj feleslegesen a következmények miatt!

Szűz

Ma fontos lehet számodra a rugalmas gondolkodás, mivel éppen egy olyan ügyben, ahol azt hitted, más semmi váratlan nem jöhet, most hirtelen improvizálnod kell. Igyekezz hát mindent számításba venni, még olyasmit is, amit eddig élből elutasítottál. Ma ugyanis egy alternatív problémamegoldásra lesz szükséged.

Mérleg

Ma, ha választanod kell, a szívedre is hallgass és ne csak az eszedre, még akkor sem, ha a kérdésnek pénzügyi vonzata is van. A helyes válasz ugyanis ma nem a szemed előtt lesz, azt csakis a megérzéseidre hallgatva tudod meg. Kapaszkodj meg, hamarosan alaposan megrázkódik körülötted minden.

Skorpió

Ma a környezeted próbára teszi az alkalmazkodóképességedet, mivel hirtelen meglódul alattad minden, mintha a csónakoddal egy gyors sodrású patakba kerültél volna. Ne feledd azonban, hogy a kezedben ott a kormányrúd. Használd és lovagold meg a hullámokat, ne csak sodródj az árral bénán, mint a többiek.

Nyilas

Ma egy először konfliktusnak látszó váratlan esemény határozza meg a napodat, de ha jól figyelsz, felismerheted az ebben számodra rejlő komoly lehetőséget is. Mindebben most segítségedre lesz a múlt tapasztalata, melyet jól használhatsz fel, hogy a friss információkat értelmezni tudd. Ne feledd segítségül hívni a megérzéseidet is!

Bak

Ma az életedben komoly részt jelentő erők konfliktusba kerülhetnek egymással, ami feszültséget okozhat benned és te talán erre nem vagy most eléggé felkészülve. Ha segítség kell, ne habozz, fordulj ahhoz, akiben maradéktalanul megbízol. nem kell minden megpróbáltatással egyedül dacolnod.

Vízöntő

Ma szinte zsonglőrködnöd kell, hogy minden feladatot, melyet el szeretnél végezni, időben teljesíts. A kérdés az, hogy ennek mi az oka? Talán túl sok mindent vállalsz magadra önként? Ha így van, egy szót sem szólhatsz. Legközelebb viszont inkább győzz meg valakit a környezetedből azzal, hogy vállaljon nagyobb részt.

Halak

Ma valaki, aki erőteljesebben képviseli az igazát, megpróbál téged szinte lesöpörni, nem hagyva, hogy te is kifejtsd, mit gondolsz a dolgokról. nem kell hagynod mindezt. Állj ki és mondd el, mi az álláspontod, mutasd meg, hogy téged sem ejtettek a fejedre. Nem azon múlik valakinek az igaza, milyen hangosan adja elő.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL