Napi horoszkóp 2021. augusztus 18. – Pénzügyi egyensúly

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 18. – Pénzügyi egyensúly

Napi horoszkóp 2021. augusztus 18. – Pénzügyi egyensúly

Kos 

Ma szinte bármilyen csatát, vitát megnyernél, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem akasztaná össze a bajszát veled. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene veled, amire ma van esély, légy könyörületes. Bár az illetőnek semmi esélye veled szemben, azért adj neki egy kis előnyt, ne érezze, hogy teljesen földbe döngölöd.

Bika

Ma légy aktívabb a környezeted felé és igyekezz valamilyen segítséggel támogatással tenni valamit azért, hogy körülötted jobban érezze magát mindenki. Segíts a szomszédnak, vagy akár egy ismeretlennek, adj némi aprót egy elesett embernek, vagy tegyél valamit az állatokért, növényekért magad körül. Bármi jó, amit ma teszel, kétszeresen jön vissza hozzád.

Ikrek

Ma könnyen lehet, hogy feldühít valaki, aki teljesen másképpen látja a dolgokat, mint te és teljesen más módon éli az életét. Talán úgy érzed, hogy nálad van az igazság, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Próbáld elfogadni, hogy mások számára talán más felel meg és igyekezz erényként elfogadni a közöttetek meglévő különbséget!

Rák

Ma nagyon komoly erők munkálnak benned és ha egy tervet valósítasz meg, azt olyan energiával és odaadással csinálod, hogy közben szinte észre sem veszed, hogy körülötted mások is vannak. Legyen benned bármekkora is a lendület, ügyelj arra, hogy ne sérts meg másokat és ne okozz kellemetlenséget nekik. Ha így teszel, még az is lehet, hogy támogatókra lelsz.

Oroszlán

Ma figyelmedet fordítsd elsősorban a családodra, a szeretteidre. Törődj az otthonoddal, a környezeteddel, és ha alkalmad lesz rá, hívj magadhoz vendégeket is. Ne akarj azonban mindent tökéletesen megoldani, mert ma az úgy sem fog sikerülni. Vedd lazára a dolgokat és élvezd a társaságot!

Szűz

Ma nagyon ügyelj arra, milyen és mennyire éles kritikát fogalmazol meg a környezeteddel szemben, mivel lesz olyan is a társaságban, aki nagyon érzékeny minden negatív hangra. Márpedig biztosan nem akarod azzal tölteni a napot, hogy megpróbálod helyrehozni egy meggondolatlan megjegyzésed viharos hatásait.

Mérleg

Ma valaki erőteljesen szembe mehet az akaratoddal és benned erős lehet a kényszer, hogy tengelyt akassz az illetővel. Mielőtt azonban kirobbantanád a háborút, gondold meg, fontos-e az ügy annyira, hogy ekkora feneket keríts neki. Mi lenne, ha most úgy lenne minden, ahogy a másik akarja?

Skorpió

Benned általánosan nagy a hajlandóság arra, hogy mindig többet adj ki magadból, mint amennyit visszakapsz, de hidd el, ez hosszabb távon akkora egyensúlyvesztést okozhat, hogy az már akár az egészséged rovására is mehet. Ne hagyd, hogy ma kihasználjanak mások, törődj inkább önmagaddal egy kicsit!

Nyilas

Légy ma óvatos azzal, hogy kivel milyen hangot ütsz meg, mivel könnyen lehet, hogy ma élesebb lesz a nyelved a szokásosnál, így könnyedén kerülhetsz kellemetlen helyzetbe egy meggondolatlan csípős megjegyzés miatt. Ha kritizálnál is valamit, inkább maradj csendben. Ne szólj szám, nem fáj fejem. Ez legyen az elved!

Bak

Ma lehet, hogy eljön az ideje annak is, hogy egy kicsit erőteljesebben állj ki a saját érdekeid mellett. Nem lehet mindig egy másik ember szavát, érdekeit követni, legyél ma te az ember, aki megmondja, mi legyen. Még ha mindez egy kis feszültséggel is jár, végül helyrebillentheti az egyensúlyt életedben.

Vízöntő

Ma előfordulhat, hogy akár nyilvánvaló ok nélkül is feszülten reagálsz, akár egy ártatlan megjegyzésre is, így igyekezz kordában tartani magadat és próbáld nem túlreagálni azt az esetleges megjegyzést, mellyel valaki ma téged illet. Még ha sértően is hangzik a dolog, végül kiderülhet, hogy mindössze egy félreértés az egész. Kár is elrontani vele a napod.

Halak

Ha úgy érzed, hogy valamit, ami jár neked, nem kapsz meg, akkor harcolj meg érte. Itt az ideje, hogy felállj és cselekedj, hiszen tele vagy élettel, lendülettel és talán úgy érzed magad, mint egy kitörni készülő vulkán. Nem is tudja, mit kockáztat az, aki esetleg megpróbál most az utadba állni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL