Napi horoszkóp 2021. augusztus 19. – Megtisztulás

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 19. – Megtisztulás

Napi horoszkóp 2021. augusztus 19. – Megtisztulás

Kos

Ha úgy érzed, hogy nem elegendő a jövedelmed ahhoz, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél, akkor itt az ideje, hogy átgondold, mit tehetsz ennek érdekében. A dolgok ugyanis nem fognak csak úgy maguktól megtörténni. Tervek kellenek és ezeket végre is kell hajtanod. Ha nem tudod rászánni magad a változtatásra, vizsgáld meg, mi okozza a határozatlanságot.

Bika

Ma légy a saját pénzügyi ellenőröd és vizsgáld át alaposan a saját költségvetésedet. Milyen költségeid vannak rendszeresen? Mennyi a bevételed, amivel számolhatsz? Hitelek, kintlévőségek, elmaradt kifizetések vannak-e? Ha pedig mindent összeírtál, nézd át az egészet újra és keresd meg, mi az, ami felesleges. Meg fogsz lepődni, mennyi minden!

Ikrek

Ma igyekezz a szokásosnál többet dolgozni a megjelenéseden, mielőtt elhagyod az otthonod, mert nagy az esélye annak, hogy a külsődnek jelentősége lesz egy váratlan helyzet, vagy találkozás kapcsán. A mai nap energiája és a belőled áradó természetes szépség, elegancia ugyanis egy kis plusz bedobásával rendkívül vonzóvá tesz majd. Használd ki ezt!

Rák

Talán mostanában egyre gyakrabban érzed, hogy az életedben szükség lenne némi változásra, valami újra, érdekesre. Ma olyan helyzetbe, társaságba kerülhetsz, ahol új inspirációt kaphatsz és elindulhat benned egy tervezési folyamat, melynek a vége valami nagyon izgalmas dolog lehet. Ma köthetsz egy új barátságot is valakivel, aki pont ebben tud neked segíteni a jövőben.

Oroszlán

Ma nagy a valószínűsége, hogy vezető, szervező szerepet kell betöltened egy családi, vagy baráti program lebonyolításában, vagy szervezésében. Talán te vagy erre a soros, de az is lehet, hogy mindenki benned bízik a legjobban, hiszen, ha te szervezel valamit, ott általában a helyükre kerülnek a dolgok. Nem gondoltál arra, hogy ilyesmiből kellene megélned?

Szűz

A mai nap tökéletes szabadságot ad számodra, hogy valami olyasmivel foglalkozz, vagy olyasmit tegyél, amire már egy jó ideje nem volt alkalmad. Talán mindez nem is egy konkrét tevékenység, hanem éppen annak ellentéte. Egy kis édes semmittevés. Bármi is az, ne hagyd, hogy megzavarják. Legyen ez a nap csakis a tiéd!

Mérleg

Ma legyen bármi is a programod, kerüld el jó messzire a stresszes helyzeteket főleg, ha valaki pont arra szeretne rávenni, hogy valami olyasmivel foglalkozz, aminek már a gondolatára is görcsbe rándul a gyomrod. Ne engedj a nyomásnak. Neked most nyugalomra van szükséged és ezt mindenkinek meg kell értenie.

Skorpió

A mai nap számodra főleg az összegzésről szólhat. Hátradőlhetsz egy kicsit és elmélkedhetsz múltról, jövőről és sorba veheted azokat az eredményeket, vagy esetleg kudarcokat, melyeket az idei évben elértél. Ne légy rest tollat ragadni sem és írd össze a gondolataidat, melyek jó eséllyel ma összeállnak valami nagyon érdekessé. Talán egy új terv alakul ki most benned?

Nyilas

Ha egyszerre túl sok mindent akarunk véghezvinni, jó az esély arra, hogy végül mindent csak félig-meddig tudunk befejezni. Éppen ezért ma gondold végig, hogy mi az, az életedben, ami prioritást élvez és koncentrálj a közeljövőben csakis arra. A többit pedig legalább egy kis időre szorítsd háttérbe.

Bak

Az előtted álló napokban figyelj kiemelten arra, milyen tápanyagot viszel be a szervezetedbe. Igyekezz a korábbinál is egészségesebben táplálkozni, mivel a szervezeted éppen egy megújulási folyamatban van, melyet ráadásul most a csillagok is hathatósan segítenek. Így minden, ami egészséges, duplán hasznosul.

Vízöntő

Talán az elmúlt időszakban sikerült egy csomó stresszt felhalmoznod a szervezetedben, melyeket ideje lenne elengedni magadból. Éppen ezért a mai napot töltsd főleg lazítással. Igyekezz nyugalomban, csendben és békében tölteni a napot és még csak ne is gondolj olyasmire, vagy olyasvalakire, ami, vagy aki csak egy kicsit is feszültté tehet.

Halak

Ha szükséged van egy diétára, vagy egy kis megtisztulásra az elmúlt időszak talán lazább táplálkozási időszaka után, a mai nap igazán alkalmas lehet arra, hogy kipucold a szervezetedből az összes salakanyagot, amely felhalmozódott benne. Igyál sok folyadékot, igyekezz mozogni és még csak eszedbe se jusson alkoholt inni, vagy édességet enni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL