Napi horoszkóp 2021. augusztus 20. – Amikor jól alakulnak a dolgok

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 20. – Amikor jól alakulnak a dolgok

Napi horoszkóp 2021. augusztus 20. – Amikor jól alakulnak a dolgok

Kos – napi horoszkóp

Ma lehetőséged lesz arra, hogy valakinek az életén változtass, és a vele kapcsolatos dolgokat egy jobb irányba tereld. Lehet azonban, hogy hiába a benned munkáló jó szándék, az illető valamilyen okból elutasítja, hogy segíts neki. Ha így van, ne erőltesd a dolgot, nem mindenki fogadja szívesen a külső támogatást.

Bika – napi horoszkóp

Ma nagylelkű hangulatban leszel és legszívesebben a világ összes problémáját egyedül oldanád meg, de hidd el, mindez nem a te feladatod. Koncentrálj a közvetlen környezetedre és igyekezz segíteni azon, aki épp ott szorul rá. Adhatsz egy kis pénzt egy hajléktalannak is, de könnyen lehet az is, hogy még a rokonaid között is van olyan, akinek elkél a segítséged.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy érzelmileg intenzív nap vár rád, különösen akkor, ha követed az ösztöneidet és a közvetlen környezeted dolgaira reagálsz. Ha vannak megoldatlan kérdések, azok közül ma talán néhány végre a helyére kerül, igaz ennek könnyen lehet az a következménye, hogy átmenetileg konfliktusba keveredsz valakivel.

Rák – napi horoszkóp

Ma részt vehetsz egy rendezvényen, vagy szervezhetsz magadnak egy kis kiruccanást is. Ahhoz viszont, hogy felhőtlen legyen a szórakozásod, alaposan fel kell készülnöd, mivel egy váratlan esemény, vagy találkozás felboríthatja a terveidet és extra erőfeszítéseket követelhet tőled. Legyen nálad kellő üzemanyag, hogy legyen mit elégetni a szervezetednek!

Oroszlán – napi horoszkóp

Te általában szereted a jól szervezett és a fegyelmezetten végrehajtott programokat, de ma nem minden alakul majd úgy, ahogyan eltervezed. Ha nem akarod, hogy folyamatos bosszúsággal teljen a nap, akkor érdemes egy kicsit lazábbra venned a figurát. Nem kell mindennek élére állnia. Légy egy kicsit megengedőbb a környezeteddel is! Lazíts!

Szűz – napi horoszkóp

Te általában szigorú vagy önmagaddal és ugyanígy ítéled meg a környezetedet is. De gondoltál már arra, hogy mindezt érdemes-e folyamatosan fenntartani? Nem lehet, hogy mindig többet követelsz meg a környezetedtől, mint szükséges lenne? Lazíts egy kicsit és légy megengedőbb. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie. A megfelelő most pont elég lesz!

Mérleg – napi horoszkóp

Ha kellő kreativitással és tenni akarással állsz hozzá a dolgaidhoz, akkor most egy nagyobb változást is elérhetsz magad körül, de ehhez arra is szükség lesz, hogy a környezetedben meggyőzz valakit arról, hogy támogasson a törekvéseidben. Mindehhez viszont ma igyekezned kell felkeltened az illető figyelmét.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy kicsit érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, ami azt eredményezheti, hogy még a legapróbb kellemetlenségre is erőteljesebben reagálsz. Pedig meg kellene birkóznod ezekkel a helyzetekkel, különösen ma, amikor azért előfordulhat pár apró kellemetlenség és ráadásul mindezek sorban egymás után jöhetnek. Nyugalom, mély levegő és mosoly! Ez legyen a mantrád ma!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma, bármennyire is úgy gondolod, hogy az igazság a te oldaladon van, kénytelen leszel figyelembe venni egy másik álláspontot is, hacsak nem akarod küzdelemmel tölteni a napot. Legyen ma a barátod az önuralom és a hallgatás, ahelyett, hogy teljesen feleslegesen elkezdenél érvelni ott, ahol süket fülekre találsz. Majd később lesz alkalmad korrigálni a mai fiaskót.

Bak – napi horoszkóp

Ma rád törhet egy olyan érzés, amelyet nagyon nehezen tudsz feldolgozni és kontrollálni is. Talán fellobban benned a féltékenység, vagy valaki olyasmire tapint rá, amely indulatokat kelt benned, de a legfélőbb az, hogy mindez átveheti lassan feletted az irányítást. Ne hagyd, hogy mindez megtörténjen, inkább igyekezz jó előre kondicionálni önmagad. Ne hagyd, hogy elrontsák a hangulatod!

Vízöntő – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor elfogy a muníció és már nincs mit tenni. Amikor mindent elkövettél egy ügy érdekében és láthatóan semmi eredmény, amikor segítenél valakin, de az illető nem hagyja, akkor érdemes elegánsan elengedni a dolgot. Végül is az élet nem állhat csak abból, hogy másokkal törődjünk, nem igaz?

Halak – napi horoszkóp

Te általában igyekszel mindent úgy csinálni, hogy azzal ne okozz másoknak túl sok kellemetlenséget, de vannak helyzetek, amikor nincs más lehetőség, lépni kell. Ma például döntened kell, hogy kinek az érdekeit tartod előbbre. A magadét, vagy valaki másét? Most ésszerűbb lenne, ha magadra fogadnál.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL