Napi horoszkóp 2021. augusztus 21. – Jól akalulnak a dolgok

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 21. – Jól akalulnak a dolgok

Napi horoszkóp 2021. augusztus 21. – Jól akalulnak a dolgok

Kos

Mindenki tudja rólad, hogy ha te valamit elhatározol, akkor általában azt végig is viszed, éppen ezért ritkán fordul elő, hogy a téged ismerők megpróbálnak megakadályozni valamiben. Ma mégis előfordulhat, hogy valaki arra akar rávenni, hogy változtass a terveiden. Hallgasd végig, ki tudja, talán igaza van!

Bika

Ma kiderülhet, hogy egy ügyben minden csakis egyedül rajtad múlik és talán nem is igazán számíthatsz senkinek a segítségére sem. Persze ez téged nem igazán zavar, hiszen így legalább meg tudod mutatni, mire vagy képes és a sikert is egyedül te arathatod le. Mutasd is meg, mit tudsz!

Ikrek

A szerencse mostanában ott kering körülötted és talán pont a mai nap lesz az, amikor beüt a dolog, de ne feledd, hogy az még önmagában nem elég, ha ott van előtted a lehetőség. Élni is tudni kell vele és felhasználni arra, hogy hosszabb távon is pozitív hatással legyen az életedre. Na, az tényleg igazán nehéz!

Rák

Ma egy lehetőséget, vagy esélyt kapsz az élettől, hogy valamilyen nagyobb változást érj el, ami nem csak a te életedre, hanem a környezetedre is hatással lehet. Eszedbe se jusson, hogy esetleg te nem vagy elég jó a feladatra. Nálad alkalmasabbat soha senki nem találna erre, úgyhogy tedd meg, amit kell és meglátod, mindenki a te oldaladra áll majd!

Oroszlán

Ez a nap nem biztos, hogy olyan lesz számodra, amelyet megálmodtál. Az élet apró problémái ugyanis rendre megtalálnak és neked nem áll majd másból a napod, mint hogy ezekre a problémákra reagálj. Ne légy dühös emiatt! Az élet már csak ilyen, vannak jobb és kevésbé jó időszakok benne. Holnap már egy egészen más napra ébredsz!

Szűz

Ma könnyen lehet, hogy egy ügyben azt érzed, fel kellene adnod az álláspontodat, mivel a körülmények meggyőznek annak ellenkezőjéről. Talán nehezedre esik beismerni egy tévedést, de hidd el, még nehezebb lenne a jövőben kitartani mellette. Légy rugalmas és változtass! A mai nap pont alkalmas arra, hogy friss szemmel nézd a dolgokat!

Mérleg

Ma a csillagok segítő kezet nyújtanak neked ahhoz, ha valami új dolgot szeretnél elkezdeni, vagy változtatnál egy eddigi szokásodon. Csak határozd el, találd ki a lépéseket és vágj bele. Ma minden melletted áll, nincs mire várnod. A siker már csakis rajtad múlik!

Skorpió

A kommunikációs képességeid mindig is jók voltak, de ma különösen nagy sikert érhetsz el ezzel és ez talán elgondolkoztat arról, hogy valami ezzel kapcsolatos dologból kellene megélned. Mindig is jól bántál a szavakkal, lehet, hogy érdemes lenne írásra adnod a fejed. Kezdd el egy naplóval és haladj lépésről lépésre.

Nyilas

Amikor arról fantáziálsz, hogy valahol máshol kellene élned, akkor ne csak az jusson eszedbe, mit nyerhetsz ezzel, hanem azt is vedd figyelembe, mennyit veszíthetsz. A közeg, ahol ma élsz talán annyira természetes számodra, hogy csak akkor vennéd észre a hiányát, ha egyszer csak nem lenne ott neked. Tanulj meg vágyakozni az után is, ami már a tiéd és boldogabb lesz az életed.

Bak

A mai napod úgy működik majd, ahogyan egy jól összerakott szerkezet. Óramű pontossággal következnek egymásból a dolgok és te a nap végére pontosan úgy is fogod érezni magadat, mint egy lejárt, lemerült szerkezet. De légy bármennyire is fáradt, egy kis sportra, mozgásra ma még legyen energiád! Majd meglátod, hogy érdemes!

Vízöntő

Ma könnyen elképzelhető, hogy a napod egy része egy felmerülő pénzügyeket is érintő probléma megoldásával telik. Ha pedig ebből a kellemetlen helyzetből győztesen szeretnél kikerülni, valamilyen a szokásostól eltérő megoldást kell majd alkalmaznod. Közelítsd a dolgokat más szemszögből, használd a kreatív énedet és meglesz a megoldás!

Halak

A mai napod kellemes nyugalomban telik és a környezeted részéről is pozitív visszajelzéseket kapsz. Pont az ezzel járó megnyugtató érzés és önbizalom az, amire most neked szükséged van ahhoz, hogy fel tudj dolgozni egy olyan problémát, ami már egy ideje nyomja a lelkedet és valahol az agyad egy szegletében mindig is foglalkoztatott.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL