Napi horoszkóp 2021. augusztus 23. – Érzelmi szálak

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 23. – Érzelmi szálak

Napi horoszkóp 2021. augusztus 23. – Érzelmi szálak

Kos

Ma körülötted mindent áthat a szeretet, amely több csatornán is áramolni fog közötted és a környezeted között. Tedd félre hát a kétségeidet és az aggodalmaidat és engedd, hogy akadálytalanul átjárjon ez az érzés. Minden okod megvan most erre, hagyd, hogy boldog legyél, ez tart téged örökké fiatalon!

Bika

Ma egy romantikus helyzetben, egy romantikus pillanatban fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy hogyan tovább. Az a túláradó szeretet, amely elborít, talán arra sarkall, hogy mindent félredobva belevesd magadat egy szituációba, de talán érdemes lenne közben a józan eszedre is hallgatnod. Mi van, ha nem azt találod ott, amire számítasz? Lassíts egy kicsit!

Ikrek

Ma a szerelmi ügyeid egészen jól alakulhatnak, különösen akkor, ha te még meg is dobod a dolgokat néhány kreatív trükkel és igyekszel még érdekesebbé válni a partnered számra. Tedd ezt meg akkor is, ha nem friss kapcsolatról van szó. Dolgozni kell azon a viszonyon is, amely már régóta az életed része. Ne feledd, a kísérletezés örökké fiatalon tart!

Rák

Ma elfoglalt lehetsz olyannyira, hogy néhány alapvető szükségleted kielégítésére sem biztos, hogy elegendő időd marad. Talán most megéri az ezzel járó lemondás, mivel a jutalom, ami jár érte, értékes, de közben nem szabad megfeledkezned önmagadról és a szeretteidről sem. Lehet, hogy most elkélne neked egy kis külső segítség is.

Oroszlán

Ma érzelmileg kritikus helyzet alakulhat ki körülötted, melyet valószínűleg egy régi mulasztás hatása okoz. Késő bánat ez már, de tanulságos lehet a jövőre nézve. Sohasem szabad csontvázakat hagyni a szekrényben, mert a legváratlanabb helyzetben képesek onnan előugrani később.

Szűz

Ma kissé összezavarodhatsz, mivel valaki a környezetedben nem úgy reagál egy hírre, vagy eseményre, ahogyan te azt várod. Talán mindez csalódást okoz számodra, mivel úgy érzed, félreismerted az illetőt, de nézd a dolgok hasznos oldalát. Még jó, hogy időben kiderültek a dolgok.

Mérleg

Engedd ma, hogy a szíved vezessen az utadon és hallgass rá, amikor egy döntést kell meghoznod valakivel kapcsolatban. Talán a józan eszed mást mond most neked, de a szívnek aligha lehet parancsolni. Gondolkodj pozitívan és add át magad annak, ami következik! Nem valószínű, hogy meg fogod bánni!

Skorpió

Ha a boldogságod a tét, akkor ne hallgass azokra, akik szerint mindez nem jár neked és azt tanácsolják, hogy mondj le valamiről, ami igazán örömet hozna az életedbe. Hallgass az érzelmeidre és engedd, hogy átjárja a lelkedet a tűz. Ne hagyd, hogy mindezt bárki is megakadályozza!

Nyilas

Az igazi erőt mindig az adja számodra, ha érzelem is van a mögött, amit teszel és a tetteidet a szíved irányítja. Most egy olyan időszak áll előtted, amikor végre átadhatod magadat mindennek és végre úgy élheted az életedet, ahogyan mindig is szeretted volna. Ne hallgass arra, aki szerint mindez nem sikerülhet.

Bak

Lehet, hogy ma úgy érzed, hogy nem kapsz elegendő figyelmet a szeretteidtől, de ez valószínűleg nem a miatt van, hogy ők kevésbé törődnének veled, egyszerűen a te szeretetigényed növekedett meg. Ha így van, igyekezz minél többet adni te is és meglátod, vissza is kapod mindazt!

Vízöntő

Ha jó dolgokat szeretnél megélni ma érzelmileg, akkor nyitottnak kell lenned és hagynod, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie. Add át magad az érzésnek és engedd be az ajtódon azt, aki most kopogtat. Ne feledd azt sem, hogy ebben a műfajban ugyanolyan fontos adni, mint kapni.

Halak

Töltsd el a mai napot azzal, akit igazán szeretsz és igyekezz könnyedén venni mindent vele kapcsolatban. Add meg azt a figyelmet és törődést most a partnerednek, amelyet szeretne és meglátod, te is ugyanúgy kapod meg tőle ugyanezt. Ne legyenek elvárásaid és ne akarj semmilyen kötelezettségvállalást sem kicsikarni. Egyszerűen csak éld meg ezt a napot!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL