Napi horoszkóp 2021. augusztus 24. – A váratlan izgalmak

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 24. – A váratlan izgalmak

Napi horoszkóp 2021. augusztus 24. – A váratlan izgalmak

Kos

Ma valakivel, aki közel áll hozzád, nagy az esély arra, hogy összezördülj, különösen amiatt, hogy az illető nincs éppen túl jó hangulatban. Ha látod, hogy ez a helyzet, maradj diszkrét, ne próbálj minden áron segíteni, hagyd, hogy ő döntse el, mibe és mennyire avat be. Légy vele türelmes!

Bika

Ma lehet, hogy azt érzed, összeesküdtek ellened a tárgyak és ez különösen igaz lehet a műszaki eszközökre. Talán a telefonod, vagy a számítógéped rendetlenkedik egy kissé, de arra is van esély, hogy valamelyik háztartási géped okoz számodra bosszúságot. Sajnos nem valószínű, hogy megúszod a dolgok extra költségek nélkül.

Ikrek

Ma találkozhatsz valakivel, aki felettébb érdekes személyiség és bár talán más ismered is az illetőt, ma mindenképpen valamilyen új oldaláról mutatkozik be. Légy vele barátságos, de ugyanakkor óvatos is, különösen akkor, ha azt érzed, valami olyasmit akar tőled, amit nem szívesen adnál meg neki.

Rák

Lehet, hogy ma beterveztél valamit magadnak, de számíts azért váratlan helyzetekre is. Olyasmire például, hogy valaki váratlanul betoppan és esetleg megpróbálja keresztülhúzni a számításaidat. Legyenek hát kész válaszaid, melyekben elmagyarázod az illetőnek udvariasan, miért nem változtatsz a terveiden.

Oroszlán

Lehet, hogy ma olyan helyzetbe kerülsz, hogy legszívesebben az összes elektronikus kütyüt a kukába dobnád, annyi bosszúságot okoznak. Ha nyugalmat akarsz, akkor ma vigyél mindenhová magaddal olyan eszközöket, melyeket a régis szép időkben használtak az emberek, ha pedig beszélgetni szeretnél valakivel, egyszerűen keresd fel személyesen.

Szűz

Ma lehet, hogy sűrűsödnek kissé azok a problémák, melyek mind valamilyen módon a pénzügyeiddel kapcsolatosak és te érthetően ingerülten reagálsz majd minderre. Az viszont biztosan nem lesz jó, ha egy ilyen hangulatban bármilyen pénzügyi döntést hozol. Legyen hát bármekkora is benned a kényszer, halassz el mindent pár nappal. Ha már lenyugodtál, ott lesz a fejedben a megfelelő megoldás.

Mérleg

Ma talán úgy érezheted, hogy a feszültségek, gondok elől az a legjobb menekülés, ha bezárkózol egy kissé és magadban dolgozod fel a problémákat, melyek foglalkoztatnak. Ez lehet, hogy részben igaz is, mivel így alkalmad lesz a megoldásokon is gondolkodni. Tölts el egy kis időt tehát önmagaddal, talán egy jó séta, vagy kocogás során és kész válaszokkal térsz majd haza.

Skorpió

Ma kissé összezavarhatnak a körülötted zajló események, vagy a hírek, melyeket a média közvetít olyannyira, hogy már te magad sem tudod, kinek hidd el az állításait. Talán éppen ez a céljuk ezekkel, de neked nem muszáj mindenről máshonnan tájékozódni. Nézz körül a környezetedben és a saját tapasztalataidra hagyatkozz. Az a valóság, nem az, amit a monitoron látsz.

Nyilas

Ma, legyen bármi is a programod, közben nagy az esélye annak, hogy valami váratlan dolog történik és neked az egész napodat át kell emiatt szervezni. Talán az időjárás játszik közbe, de arra is van esély, hogy valami meghibásodik körülötted. Legyen bármi is, fogadd el, hogy ilyesmi megtörténik időnként. Vedd könnyedén, mást úgysem tehetsz!

Bak

Ma egy váratlan, de jó hír érkezhet és te talán legszívesebben világgá kürtölnéd, annyira szétvet a büszkeség. Ne tedd, légy inkább kellően szerény. Van a közeledben ugyanis olyasvalaki is, aki nem örül a sikereidnek és még talán arra is képes, hogy keresztbe tegyen neked. Amit pedig nem tud, az nem fáj neki.

Vízöntő

Ami az utazást, vagy közlekedést illeti, ma készülj fel kisebb nagyobb bosszúságokra, de arra mindenképpen, hogy mindez hosszabb és unalmasabb lesz a kelleténél. Indulj el időben, számíts késésekre és vigyél magaddal olvasnivalót is, mert szükség lesz rá. Vagy, ha teheted, halaszd el az egészet!

Halak

Ma a tudatalattid sokkal erősebben hat rád, mint azt megszoktad. Furcsa álmok, látomások jöhetnek és az is elképzelhető, hogy könnyebben találsz mögöttes tartalmat valakinek a cselekedetei, vagy mondatai mögött. Azért ne bonyolítsd túl a dolgokat magad körül. Néha valami tényleg az, aminek látszik és nem több.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL