Napi horoszkóp 2021. augusztus 25. – Ma óvatosan!

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 25. – Ma óvatosan!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 25. – Ma óvatosan!

Kos

Ha ma egy érzés, egy aggodalom motoszkál benned, hogy egy szeretted, vagy ismerősöd jól van-e, a legjobb, amit tehetsz, ha felkeresed, vagy érdeklődsz felőle. Talán nem véletlen, hogy épp most jut az illető eszedbe. Kiderülhet, hogy működött a megérzésed, már nem az első alkalommal.

Bika

Ha befektetéseid vannak, vagy pénzt adtál kölcsön valakinek, akkor ma lehet, hogy elönt az aggodalom, mivel elképzelhető, hogy valami olyasmi történik, ami kétségessé, vagy legalábbis késedelmessé teheti, hogy viszontlásd a pénzedet. Nyugi, a mai pánik holnapra már talán el is múlik. Vár néhány napot, mielőtt elkezdesz aggódni.

Ikrek

Ma előfordulhat, hogy összekülönbözöl valakivel a környezetedben és az illető annyira megsértődik, hogy nem hajlandó a békülésre. Ha így van, ne erőltesd túlságosan a dolgot, lesz még alkalom erre később, ha lehiggadt. Tedd egyértelművé, hogy részedről nincs harag és a többivel már neki kell megbirkóznia.

Rák

Lehet, hogy mostanában kissé túlzásba vitted a jólétet, főleg ami az evést és az ivást illeti. Ha pedig emellett még a mozgást sem erőltetted meg, akkor bizony dolgod van. Húzz egy vonalat és onnantól térj vissza a normális kerékvágásba. Még az álmod is könnyebb lesz hamarosan, meglátod!

Oroszlán

Ma olyannyira elönt az érzelem valakivel kapcsolatban, hogy azt már nem is szeretnéd minden terjedelmében kimutatni az illetőnek, mivel úgy érzed, ezzel teljesen kiadod önmagadat. Hidd el, ha viszont szeretnek, akkor mindez nem lehet probléma. Ha pedig csalódnod kell, akkor jobb, ha mindez időben kiderül. Úgyhogy ne fogd vissza magad, csapj a lovak közé!

Szűz

Ma úgy érezheted, hogy falak közé vagy szorítva, ami talán azt mutatja meg, hogy nem érzed magadat teljesen jól egy kapcsolatodban. Ha így van, keress alkalmat arra, hogy egy kissé eltávolodj és próbáld új szemszögből nézni a jelenlegi élethelyzetedet. Ha pedig nem látsz más megoldást, változtass. Ketyeg az óra és neked is egy életed van, ne feledd!

Mérleg

Ma olyan hírt kaphatsz, ami igazán lázba hoz és valószínűleg teljesen meghatározza majd a napodat. Könnyen lehet, hogy szinte semmi mással nem fogsz tudni foglalkozni a nagy izgalomban, így ha teheted, szervezd is át a napodat. Mindenki meg fogja érteni, hogy most egyébre amúgy sem tudnál koncentrálni.

Skorpió

Ma visszakaphatsz valamit, amivel valaki tartozik neked egy ideje. Lehet, hogy mindez egy tárgy, vagy pénzeszköz, de az is benne van a pakliban, hogy valami olyasmi, amire olyan nagyon nem vágytál. Lehet ugyanis, hogy valaki ma egy múltbéli sérelmet törleszt veled szemben, melyet valaha te követtél el ellene.

Nyilas

Ma magányosnak érezheted magad még akkor is, ha nem vagy igazán egyedül. Talán egy barát, vagy családtag hiánya az, ami most elszomorít, de aggódnod felesleges. Hamar eljön az idő, hogy ismét találkozhattok és akkor megoszthatod vele, mi történt veled a közelmúltban. Minél később lesz ez a várt találkozás, annál nagyobb lesz a viszontlátás öröme is.

Bak

Ma egy komoly és talán komor dolog foglalkoztat és a háttérben folyamatosan lefoglalja a gondolataid egy részét. A környezeted pedig valószínűleg észre fogja venni, hogy ma egy kissé csendesebb vagy a szokásosnál. Avasd be őket és meglátod, nem csak megkönnyebbülsz, de még az is lehet, hogy egy váratlan segítséget is kapsz.

Vízöntő

Ma rád törhet az aggodalom, amely legvalószínűbben a pénzügyeiddel lehet kapcsolatos és egy jövőbeli esetleges eseményhez kapcsolódik. Felesleges az aggodalmad és az is, hogy olyasmin rágódsz, amely talán soha be sem következik. Éld inkább nyugodtan az életedet, és ha esetleg közben odaérsz egy hídhoz, majd átmész rajta akkor.

Halak

Ma kíváncsiságoddal és a szereteteddel könnyen lehet, hogy az agyára mész valakinek, aki amúgy bármit megtenne érted. Érdemes lenne kissé visszafognod magad, nehogy szereteteddel azt érd el, hogy az illető végül inkább menekülésre fogja a dolgot. Várd ki, amíg ő keres és elmondja magától, amit szeretne.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL