Napi horoszkóp 2021. augusztus 26. – nem mindenki lesz szerencsés!

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 26. – nem mindenki lesz szerencsés!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 26. – nem mindenki lesz szerencsés!

Kos 03.21 – 04.20. – Ingatag

Váratlanul szembe kell néznie azzal, hogy akár az állását is elveszítheti, vagy csak olyan áron tarthatja meg, amiért nem éri meg kockára tenni szakmai tekintélyét. Szilárdnak hitt helyzete egyik percről a másikra meginoghat. Ez azonban ne szegje kedvét. Fontos, hogy magabiztos legyen és határozott. Még szorult helyzetében se hagyja, hogy Önnek diktáljanak. Védje meg az érdekeit. Ha sikerül, nyert ügye van. Ha pedig nem, akkor sem veszíthet sokat. Egyszer meg kell próbálni ezt is.

Bika 04.21. – 05.20. – Borzasztó

Már megint az utolsó pillanatra hagyta: hosszú-hosszú sor kígyózik a papírbolt előtt. Órákba telik, míg kezében a listával a kezében, amire felírták, hogy mit kell megvennie a gyereknek sorra kerül és a végén persze mindig kifogy valami, vagy már csak a méregdrága kapható belőle. Vásárol néhány apróságot: radírt, ceruzákat, néhány vacak tollat, pár ív csomagolópapírt és fejben kiszámolja, hogy egy kétszemélyes vacsora a Hiltonban lényegesen kevesebbe kerül. És még hol a vége…?

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szerencsés

A szerencse – a közhiedelemmel ellentétben – nem mindig hullik az ember ölébe. Valószínűleg sokkal gyakrabban találja meg Fortuna azokat, akik elébe mennek, próbálkoznak, kísérleteznek, vagy akár hajszolják a szerencsét. Azon kevesek, akiknek a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, hogy megkapjanak mindent, valószínűleg már eleve szerencsésnek születtek. Ha Ön nem ilyen, akkor legalább a kisujját mozdítsa meg.

Rák 06.22. – 07.22. – Érzékeny

Közérzete most jó, munkatársaival is barátságos. Úgy tesz, mintha mindennel egyetértene, ami Ön körül történik. Vigyázzon, ne csapja be a többieket, hiszen ők számítanak az Ön véleményére és főleg ne csapja be saját magát. Néha azon kapja magát, hogy fogalma sincs, miről beszélnek a kollégái. Lényeglátása kívánnivalóz hagy maga után. A látszatot azonban szerencsére sikerül fenntartania humorral és viccelődéssel.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Kockázatos

Az Oroszlán számára a pénz csak a siker velejárója, ami arra való, hogy biztosítsa a kényelmes életét. Megrögzötten bízik a szerencséjében és szívesen kockáztat, tesz fel egy lapra mindent. Vonzódik a veszélyes, izgalmat ígérő helyzetekhez. Ha túl nagy a kockázat, mérje fel, milyen következményekkel jár, ha Fortuna mégsem szegődik Ön mellé.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kielégítő

Átlagos nap elé néz, hacsak nem fűszerezi egy kis izgalommal. Vállaljon el valamit, amiben kockázatot lát! Szüksége van rá, hogy olyasmit csináljon, ami nem egyértelműen csak eredményes lehet. A kétesélyes dolgok felkorbácsolják érdeklődését és állandó bizonyítási vágyát. Szeret a győztes oldalon lenni, s megtesz mindent ennek elérése érdekében.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Aggódó

Házastársa próbálja leplezni, hogy gondok gyötrik, de Ön azonnal észreveszi. Igyekezzenek mielőbb megoldást találni, s ha nem megy, ne szégyelljék kikérni szakember véleményét. Tulajdonképpen az bosszantja föl, hogy nem érti, ennyi idő után partnere miért titkolódzik Ön előtt.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Kritikus

Lehetetlent kíván tőle: hogy épp olyan érettséggel és tudással birkózzon meg az élettel, mint Ön, aki higgadtan és indulatok nélkül tud felülemelkedni a problémákon. Ne vegye el a kedvét a munkától, s ne tiporja a sárba önbecsülését sem. Ha jobban felméri a helyzetét, láthatja: a körülményekhez képest mindent megtett.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Optimista

Újult erővel és nagy kedvvel lát neki a munkának – ez különösen vonatkozik a szabadságukról most hazaérkező Nyilasokra. Az optimizmus és a derű egész nap elkíséri. Pozitív hozzáállásának köszönhetően ma mindenben inkább a jót, a kedvezőt veszi észre és semmilyen kedvezőtlen apróság nem szegi kedvét. Ezen el is gondolkodik, vagyis azon, hogy mennyire a hangulatok embere, s ítéleteiben és döntéseiben milyen mértékben van kiszolgáltatva érzelmeinek, indulatainak. Nyilas szülőknek és gyerekeknek nem árt, ha felkészülnek egy rájuk váró “érzelmi” sokkra, szabadságuk korlátozására: az iskola kezdetére.

Bak 12.22 – 01.20. – Sima

Egy kiárusításnál, cégfelszámolásnál igenis ott a helye. Kedvezően vásárolhat, juthat irodahelyiséghez, elárverezett tárgyakhoz. Szerencse mosolyog Önre a licitálásnál, mert észnél lesz a kellő pillanatban. Tippjeit ne adja jóságosan tovább, mert még ellopjál őket és Önnek újakat kell kitalálnia. Fölösleges agymeló!

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Fontos

Szorongva tart a munkahelye felé. Nem tudja, mi várja. Most ne nyugtalankodjon, a világon semmi!! Mindenki mézes-mázos és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Frissebb szelek fodrozzák a zavaros vizeket. Új kolléga érkezik és mindenki a behálózásával van elfoglalva. Hogy barát lesz-e, vagy ellenség, majd elválik. Ön mindenesetre nyitott lélekkel fogadja.

Halak 02.21. – 03.20. – Nagyon jó

A nyári szabadság után mindenki a jobbik énjét mutatja. Még a munkában is…. Úgy mennek a dolgok, mint a karikacsapás. Régóta vajúdó tervek valósulnak meg szinte egyik pillanatról a másikra. Nem akar hinni a szemének. Nem lehetnének ilyen napok máskor is?


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL