Napi horoszkóp 2021. augusztus 27. – Váratlan esemény

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 27. – Váratlan esemény

Napi horoszkóp 2021. augusztus 27. – Váratlan esemény

Kos

Ma egy eseményen, vagy egy találkozón olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, aki hatással lesz rád és talán a jövőben jó hasznát vennéd egy közeli kapcsolatnak vele. Ha új lehetőségek után kutatsz, vagy szeretnél néhány dolgon változtatni magad körül, légy nyitott ma és ha egy meghívást kapsz, fogadd el.

Bika

Ma egy kedves kis állat léphet be az életedbe, talán egy kutya, vagy macska és jeleket adhat arról, hogy szívesen maradna veled. Ha lehetőséged van rá, ne hagyd ki az alkalmat, mivel olyan dolgot hozhat az életedbe, amelyre nagyon vágysz, még ha nem is ismered be magadnak, akkor is. Ne feledd, egy ilyen kapcsolatnak egészségmegtartó és gyógyító ereje is van.

Ikrek

Ma valaki valami új dolgot javasol számodra és bár ezen a területen nem vagy jártas és talán kétségeid is vannak, mégsem kellene azonnal elvetned az ötletet. Talán időbe telik, amire megbarátkozol ezzel az új gondolattal, de minden bizonnyal meg fogja érni a ráfordított energiát.

Rák

Ma remek híreket kaphatsz egy családtagoddal, vagy az is lehet, hogy önmagaddal kapcsolatban, de ez a hír mindenkit érint valamilyen módon a környezetedben. A legtöbben pozitívan is állnak hozzá a dologhoz, de ne lepődj meg, ha lesz olyan, aki negatívan értékeli. Ne aggódj, őt valószínűleg csak az irigysége motiválja.

Oroszlán

Ma egy új csatorna nyílik meg előtted, ahonnan tájékozódhatsz és amely alapját képezheti egy változásnak, melyre már régóta készülsz. Talán egy új szolgáltatás az, amit igénybe tudsz venni és izgalmasabbá teszi az életedet, de az is lehet, hogy egy általad kedvelt szerző ad ki új könyvet. Ma későn fekszel le, az már biztos!

Szűz

Ma közelébe kerülhetsz egy változásnak, vagy egy újdonságnak, amely bizonyára hatással lesz az életedre. Ha viszont belekezdesz valami újba, légy óvatos! Az újdonság azért veszélyekkel is járhat, ha nem készülsz fel rá kellőképpen. Tájékozódj és ismerd meg a dogok összes csínját-bínját!

Mérleg

Ma egy váratlan fordulat szerencsés irányba terel téged és neked csak annyi a dolgod, hogy kihasználd a kedvező áramlatokat. Mindez érintheti a magánéleted, a karriered, de segíthet abban is, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy éppen beépíts egy új rutint az életedbe. Ne szalaszd el az alkalmat!

Skorpió

Ma termékeny gondolataid támadhatnak és talán olyan ötletek is megfordulnak az agyadban, amelyekkel igazán nagy változást érhetsz el az életedben, vagy a környezetedben. Ne menj el ezek mellett, beszéld meg a barátaiddal, bizalmasoddal és feltétlenül készíts jegyzeteket. Mindez hamarosan nagyon értékes lehet számodra!

Nyilas

Egy célod elérése ma egy hirtelen fordulat hatására sokkal közelebb kerül, mint vártad és ez valódi felüdülés lehet számodra. Most az a kérdés, hogyan tudod mindezt a legjobban kiaknázni. De az aggódást hagyd későbbre. Egy óvatos ünneplést most beiktathatsz anélkül, hogy előre innál a medve bőrére. Nagy előrelépés előtt állsz!

Bak

Ma egy jól elvégzett munka után kaphatsz elismerést, aminek hatására a környezetedben néhányan másképpen tekintenek majd rád, mind annak előtte. Persze a többség örül a sikerednek, de lesz olyan is, akinek mindez nehezen csúszik le a torkán. Ne vele, hanem a többiekkel törődj és ünnepelj!

Vízöntő

Ma arra lesz lehetőséged, hogy egy fontos területen új információkat szerezz be, vagy képezd magadat. Vedd mindezt nagyon komolyan, mivel hamarosan nagy hasznát látod majd az új képességeidnek és tudásodnak. Ne feledd, hogy akkor tudod igazán kihasználni a lehetőségeket, ha érted magad körül a világ működését!

Halak

Ma egy váratlan szerencse folytán egy kis extra pénz állhat a házhoz, olyan, amelyre nem, vagy nem most számítottál. Talán egy hirtelen ötlettől vezérelve az jut eszedbe, hogy egyszerre el is költöd, de ne engedj a kísértésnek. Megvan annak a helye és ezt te is nagyon jól tudod.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL