Napi horoszkóp 2021. augusztus 29. – Álld a kritikát!

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 29. – Álld a kritikát!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 29. – Álld a kritikát!

Kos

Lehet, hogy ma kevésbé érzed magadat energikusnak a szokásosnál, de talán nem is kell annyi energiát beleölnöd a mai napba. Szervezd úgy, hogy inkább a lazább, könnyedebb feladatokat végezd el és igyekezz inkább döntéseket hozni, megbeszéléseket tartani. Ha nincs kedved kimozdulni, maradj a jó hűvös szobában, amíg csak lehet.

Bika

Ma nem nagyon lesz időd arra, hogy holt idők legyenek a napodban, így igyekezz tervezni és a későbbiekben, bármi is történjék, ragaszkodni is a tervhez. Nem lesz könnyű, mivel nap közben többször és többen is igyekeznek majd megtorpedózni a programjaidat. Ki jó szándékkal, ki nem éppen.

Ikrek

Próbáld meg magadban ma elnyomni a kritikai szemléletet, vagy legalábbis azt korlátozni, hogy mindennek hangot is adj. Szeretteid ugyanis nem mindig örülnek annak, ha minden apró problémát éles szemmel észreveszel és mindjárt le is csapsz rá. Légy kíméletes ma egy kicsit szegényekkel.

Rák

Ma valami, vagy valaki jelentősen felkorbácsolhatja benned az érzelmeket, de talán jobban teszed, ha átlépsz mindezen és nem hagyod, hogy a figyelmedet mindez elvonja az igazán fontos dolgokról. A düh és a vita jelen esetben nem vezet sehová. Koncentrálj a feladataidra és emelkedj felül ezen a közjátékon.

Oroszlán

Ma csalódni fogsz valakiben, aki cserben hagy, vagy megpróbál önzőn becsapni téged. Ha mindezek miatt kezd eluralkodni rajtad a depresszió, az természetes, de nem hagyhatod, hogy ez határozza meg az egész napodat. Az illető egyszerűen nem érdemel ennyi figyelmet. Kergesd el a fejedből a vele kapcsolatos gondolatokat és lépj tovább.

Szűz

Általában az önfegyelmed az, amely felelőd a reggeli kelésért és a mindig pontosan és időben elvégzett feladatokért. De mi lenne, ha ma legalább egy kicsit megpróbálnál lazítani és egészen másképpen tenni a dolgod? Kelj később, ne törődj azzal, hány óra van, hagyd kikapcsolva a telefonod. Felszabadító érzés lesz, meglátod!

Mérleg

Legyen ma bármi is a programod, munka, vagy magánügyek, igyekezd megtalálni benne a kényelmet. Ne akarj mindent azonnal megoldani, hagyj eltelni egy kis időt mielőtt nekiállnál bárminek. Furcsa érzés lesz, de egyben meglepő is. Vannak ugyanis olyan dolgok, melyek idővel nélküled is megoldódnak.

Skorpió

Ma vegyél előre olyan feladatokat, melyeket régebben már elkezdtél, de valamiért nem tudtál befejezni. Ha ilyesmi tornyosodik a háttérben, az mindig mindenkit feszültté tesz, takarítsd ki hát a raktárad és szórj ki belőle mindent, amit lehet. Meglátod, hogy mennyivel jobb kedvvel ébredsz holnap.

Nyilas

Ha van egy fontos befejezetlen feladatod, akkor igyekezz ma pontot tenni a végére, mert könnyen lehet, hogy azután nem lesz elég időd, vagy alkalmad erre. Előfordulhat ugyanis, hogy egy váratlan helyzet arra kényszerít, hogy átszervezd a napodat és akkor nagyon fog hiányozni az idő, melyet most nem használtál ki kellőképpen.

Bak

Ha van valami az életben, amire nagyon vágysz, akkor nem elég csak álmodozni és filozofálgatni róla, muszáj tenni is az érdekében. Konkrét terv kell, határidőkkel, melyeket be is kell tartani. A mai napod éppen alkalmas lehet arra, hogy összeállíts egy cselekvési tervet. Ugye nem keresel indokot arra, miért ne tedd meg?

Vízöntő

Ma egy kritikával kell szembesülnöd, melyet talán nem egyenesen fogalmaznak meg a szemedbe, de azért érteni fogod. Talán mindez kissé rossz hatással lesz az önbizalmadra és nem is esik túl jól, de ne feledd, hogy pont az ilyen esetek alkalmasak arra, hogy tanulj belőle. Örülj a visszajelzésnek és inkább használd fel!

Halak

Ahhoz, hogy egy kritikát, vagy kudarcot el tudjunk fogadni és a hasznunkra tudjuk fordítani, erős önbizalomra és kemény pszichés pajzsra van szükség. Ezt viszont csak pozitív gondolkodással lehet elérni, így ma igyekezz konstruktívan hozzáállni beérkező véleményekre veled kapcsolatban. Használd fel belőlük, amit csak lehet és lépj tovább!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL