Napi horoszkóp 2021. augusztus 30. – Változások

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 30. – Változások

Napi horoszkóp 2021. augusztus 30. – Változások

Kos – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy le kell mondanod, vagy át kell szervezned egy programodat, mivel egy sürgős, váratlanul jött üggyel kell foglalkoznod. A helyett azonban, hogy emiatt hagynád tönkretenni a hangulatodat, igyekezz profin hozzáállni a helyzethez. Légy gyors, hatékony és még az is kiderülhet, hogy több is belefér a mai napba, mint hiszed.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy fontos dologban várakoznod kell egy késés, vagy egy meghibásodás miatt. Mivel mindez rajtad kívül áll, nem igazán tehetsz semmit azon kívül, hogy várakozol. Vagy esetleg felhasználhatod a kölcsönbe kapott időt arra, hogy olyasmivel foglalkozz, amit későbbre terveztél be. Nem is kell ide más, csak egy kis józan logisztika, ugye?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma úgy tűnhet, hogy veszélybe kerül egy magánprogramod, amelyre már egy ideje nagyon készülsz, méghozzá olyan okból, amire semmilyen kihatásod nincs. Talán az időjárás változik meg, de az is lehet, hogy a pénzügyi helyzetben történik változás és a megváltozott költségeket már kétséges, hogy állni tudod. Jól jöhet most egy kis újratervezés, melynek során talán még az is kiderülhet, hogy a helyzet koránt sem annyira vészes, mint azt elsőre láttad.

Rák – napi horoszkóp

Ma valaminek a kezdete lenne számodra, de talán magad is érzed, hogy az időközben megváltozott helyzet miatt nem biztos, hogy éppen most kellene belevágni a dologba. Lépj vissza egyet és gondold át ismét az egészet. Ha megváltoztak a külső körülmények, neked is velük kell változnod.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma váratlanul rosszabbra fordulhat a helyzet a környezetedben, és neked egyszerre megnehezíti a dolgod valami olyasmi, amire nem számíthattál előre. Könnyen lehet az is, hogy egyszerre kommunikációs problémáid is támadnak, nem érsz el valakit, talán egy társadat, vagy nem kapsz meg egy fontos üzenetet. Lehet, hogy most érdemes lenne egy lépéssel hátrébb lépned, hogy tisztán láss, mielőtt továbbmész az úton.

Szűz – napi horoszkóp

Ma kevésbé tudsz majd jól teljesíteni, mint ahogyan azt megszoktattad, amelynek csak részben lehet oka az, hogy mostanában kissé erőteljesebben vetted igénybe a szervezetedet. A bioritmusod is a leszálló ágban van, így ha megteheted, tervezz magadnak most egy lazább napot!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy telefonhívásra, vagy egy üzenetre vársz hiába, amitől lehet, hogy meglódul a képzeleted és olyasmit is belevizionálsz a helyzetbe, ami nincs is benne. Ennél feleslegesebb módon nem is tölthetnéd a várakozás perceit. Foglald el inkább magadat valamivel, így haladsz a munkáddal is és nem terheled a lelkedet felesleges idegeskedéssel.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma a családod egy tagja szorulhat segítségre és lehet, hogy te leszel arra a legalkalmasabb, hogy segítséget nyújts neki. Tedd meg, amit tudsz, de ne oldd meg helyette teljesen a problémát. Vannak helyzetek, amikor a kevesebb segítség többet ér hosszú távon.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma a napod egy része várakozással telhet, amit egy nem érkező levél, vagy egy telefonhívás elmaradása okozhat. Semmi okod azonban, hogy ezek miatt a dolgok miatt rosszul érezd magad. Mindez rajtad kívül áll és nem is tehetsz ellene semmit. Hagyd, hogy a dolgok alakuljanak maguktól és te igyekezz rugalmasan lekövetni az eseményeket.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy pénzügyi késedelem miatt támadhat zavar benned, különösen akkor, ha éppen nagyon kiszámított most a költségvetésed. Ilyen helyzetben egy nem várt extra költség is zavart okozhat, ezért legközelebb érdemes lenne felkészülni az ilyesmire. Próbálj több tartalékot képezni a jövőben, hogy ne érjen meglepetés!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma kellő türelemmel és nyugalommal kell viselned azokat a bosszantó apróságokat, melyek körülötted szinte egymás után bekövetkezhetnek. Késések, elkeveredett levelek és akár csúszó átutalások is borzolhatják az idegeidet, de mivel ezek egyikére sincs semmilyen ráhatásod, a legjobb, amit tehetsz az, ha sztoikus nyugalommal figyeled az eseményeket.

Halak – napi horoszkóp

Ha ma egy kissé önbizalom hiányos vagy, az inkább köszönhető a csillagok szerencsétlen együttállásának, mint a valós helyzetnek. Nézz önmagadba és légy bármilyen szigorú, látnod kell, hogy a dolgaid a megfelelő irányba haladnak. Semmi okod arra, hogy negatívan gondolkodj. Egy valamit azért megtehetsz. Keress valami olyan programot magadnak mára, ami felvidít!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL