Napi horoszkóp 2021. augusztus 31. – Szép nap vár Rád!

zodi - Napi horoszkóp 2021. augusztus 31. – Szép nap vár Rád!

Napi horoszkóp 2021. augusztus 31. – Szép nap vár Rád!

Kos – napi horoszkóp

Carpe diem! Ma csodálatos nap vár rád, így igyekezd elnyújtani, amennyire csak lehet. Kelj korábban, élvezd ki minden percét. Figyelj az apró örömökre is, amit egy kellemes környezetben eltöltött kávé vagy egy jó társaságban elfogyasztott ebéd jelenthet. Ha teheted, tedd emlékezetessé valami különleges szabadidős programmal is.

Bika – napi horoszkóp

Minél erősebben akarsz valamit, minél erősebben szorítod, annál könnyebben csúszik ki a kezeid közül ma. A siker titka ma számodra a lazaság. Ne akarj annyira teljesíteni, inkább hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek körülötted és menjenek a maguk útján. Lehet, hogy így többre mész, mintha görcsösen ragaszkodsz valamihez.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma valaki a véleményedre lehet kíváncsi és a támogatásodat kérheti és te talán nem szeretnél állást foglalni, de legalábbis nem szeretnél konfrontálódni, így a legjobb, ha a megtartod magadnak a gondolataidat. Vigyázz, ne hagyd magad provokálni sem, mert lehetséges, hogy valaki így szeretné kiugrasztani a nyulat a bokorból.

Rák – napi horoszkóp

Ma talán először sikertelen lehetsz valamiben és úgy tűnik, hogy nem a terveid szerint végződik az a dolog, de a nap végére valahogy mégis minden a helyére fog kerülni, szinte magától. Ne görcsölj és ne idegeskedj hát, vedd lazán a mai napod! Ha pedig valakinek vitázni támad kedve veled, hagyd rá a dolgot!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma szinte csak hátra kell dőlnöd és kihasználni a lehetőséget, amely eléd pottyan. Értékeld a szerencsét, amely most a te oldaladra állt, hiszen nem minden nap esik meg az ilyen. Ha pedig megteheted, hogy mindezzel másokat is segíts, tedd meg. Utólag mindig sokszorosan megszolgálja ezt az élet.

Szűz – napi horoszkóp

Ügyelj arra, hogy ne tervezd túl a mai napodat, hagyd teret és időt a spontán történéseknek is, mert könnyen lehet, hogy ma valami váratlan dolog esik meg most veled. Ha pedig bekövetkezik, örülj neki, hiszen pont ezek a dolgok teszik érdekessé és élvezetessé az életet.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol bizonyíthatod önmagad és a környezeted számára a rátermettségedet valamiben. Ne kételkedj hát önmagadban, mert erre semmi okod. Támaszkodj a tudásra és a tapasztalatra, amely a rendelkezésedre áll. Minden tökéletes lesz.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol egy nehéz döntést megakadályoz az, hogy a dolgoknak számtalan kimenetele lehet és szinte mindegyik verzió tartalmaz pozitív és negatív elemeket egyaránt. A jó hír, hogy bármelyiket is választod, igazán rosszul semmivel sem jársz. Úgyhogy akár a szerencsére is bízhatod a dolgot.

Nyilas – napi horoszkóp

Számodra a függetlenség nagyon fontos dolog és hogy te irányítsd az életedet, de vannak az életben olyan helyzetek, amikor jól érezzük magunkat egy magunk választotta függőségben is. Te most úgy rendezted be az életedet, hogy minden pont megfelelni látszik a kívánalmaidnak. Gyűjtsd össze hát az energiáidat és hozz ki minél többet a jelenlegi szituációból.

Bak – napi horoszkóp

Ma a dolgok eleinte kissé instabilan indulnak és talán történik majd olyasmi is, amit kudarcként értékelsz, de ne is törődj ezzel. Vedd lazán a dolgokat és a nap végére még az is kiderülhet, hogy ez a nap egy egészen különleges végkifejletet kap.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy ajándékot, vagy valamilyen más kedvességet kapsz valakitől és te lehet, hogy emiatt zavarban érzed magadat, de valószínűleg feleslegesen. Te ugyanis gyakran vagy az emberekkel körülötted kedves és nagylelkű és igazán nem kellene meglepődnöd, ha valami valamivel néha viszonozza mindezt.

Halak – napi horoszkóp

Lehet bármilyen kiegyensúlyozott valakivel a kapcsolatod és lehet a viszony bármilyen meghitt, előfordulhat, hogy néha szükség van arra, hogy a másik egy kicsit nagyobb teret kapjon. Támogasd ezeket a dolgokat te is és használd is fel ezt az időt arra, hogy ilyenkor egy kicsit csak önmagaddal foglalkozz.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL