Napi horoszkóp 2021. szeptember 3. –Minden a helyére kerül

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 3. –Minden a helyére kerül

Napi horoszkóp 2021. szeptember 3. –Minden a helyére kerül

Kos – napi horoszkóp

Lehet a szerencsében is bízni, de hidd el, igazi eredményeket mindig csakis kemény munkával lehet elérni és ez még akkor is igaz, ha amúgy tényleg ideálisak körülötted a külső körülmények. Rajtad múlik, hogy milyen utat jársz be és ma ezzel kapcsolatban egy nagyon fontos döntést kell meghoznod. Akkor belevágsz, vagy vársz a csodára?

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, hogy bármi, amibe belefognál, már azelőtt kudarcra van ítélve, hogy akármit is tennél az érdekében. Ez valószínűleg koránt sincs így. Sokkal valószínűbb, hogy mindez kizárólag a te fejedben van és talán a kudarctól való félelmed teszi veled mindezt. Hidd el, az igazi kudarc az lenne, ha nem is próbálkoznál. Vágj hát bele, legyen akármi is az a nagy terv!

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma elkerül a szerencse és talán lesznek ügyek, melyek nem a megszokott módon zajlanak körülötted, de látnod kell majd, hogy a dolgaid remekül alakulnak így is. Ma ugyanis a befektetéseid, vagy a munkád sokkal erőteljesebben hasznosul, mint általában. Tedd oda magadat, ma abban lesz az igazi köszönet!

Rák – napi horoszkóp

Ma valakik tesztelnek téged, vagy próbára tesznek, de az is lehet, hogy meg kell védened magadat, vagy az álláspontodat valahol. Ne izgulj, végül jól fogsz majd kijönni mindebből és azt fogod tapasztalni, hogy a pozíciód erősödik, majd végül olyan lehetőségeid alakulnak, melyek meghaladják az eddigieket.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma az életerőd alacsonyabb szintű, mint ahogyan azt megszokhattad, de ez a természetes életciklusod része, így felesleges különösebben izgatnod magadat emiatt. Viszont érdemes ellensúlyoznod a dolgokat, például helyes táplálkozással, egészséges életmóddal. Ilyenkor ugyanis egy elhanyagolt szervezet könnyebben támadható és egy kórokozó ezt kihasználhatja.

Szűz – napi horoszkóp

Nehéz beismerni, ha valami meghaladja a képességeinket és te különösen nehezen adod fel a dolgokat, de hidd el, nem sok értelme van annak, hogy olyasmivel kínlódj, ami azután nem hozza meg a várt eredményt. Csodákat te sem tudsz tenni, így kérj segítséget, vagy lépj vissza a feladattól, ha azt látod, ez nem a te tereped.

Mérleg – napi horoszkóp

Néha észre sem vesszük, ha a dolgok körülöttünk elromlanak. A dolgaink természetes módon folynak a maguk útján, egyszer csak azt látjuk, hogy benne vagyunk egy olyan helyzetben, amely azonnali beavatkozást igényel. Nem kell feltétlenül neked is így járnod, ha ma egy kicsit odafigyelsz arra az illetőre, aki olyan kedvesnek tűnik első pillantásra. Vigyázz, kiben bízol meg!

Skorpió – napi horoszkóp

Ne érezd úgy, hogy körülötted mindenkiről neked kell gondoskodnod és helyette felelősséget vállalnod. Azért, mert szeretsz valakit, még nem neked kell helyt állnod az általa elkövetett meggondolatlanságokért. Törődj inkább ma a saját dolgaiddal, épp elegendő menedzselni azt is.

Nyilas – napi horoszkóp

Ha egy válaszúthoz érsz, légy pozitív és igyekezz minden lehetőséget megvizsgálni a továbblépésre. Lehet, hogy ez időigényes és gyakran feszültté tesz, de hidd el, ha nem lenne előtted ennyi lehetőség, akkor sokkal rosszabb lenne. Persze a helyes döntés mindig egy kicsit lutri, de pont erre van neked az intuíciód. Használd!

Bak – napi horoszkóp

Valaki, aki nagy hatással van rád, mostanában nagymértékben befolyásolja a véleményedet és te talán észre sem veszed, de a legtöbb dologban kezdtél hasonulni hozzá. Ez persze bizonyos mértékben természetes, ugyanakkor, ha más a véleményed egy dologban, igenis hallasd a hangod. Ma például ne maradj csendben, amikor ebbe a helyzetbe kerülsz.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma valami olyan dologban lépsz előre, ami már régóta előkészítés, vagy szervezés alatt áll, vagy jó ideje dolgozol rajta. Eddig volt hát a kemény munka ideje, most pedig learatod a sikert is. Örülj feltétel nélkül az eredményeknek és ne foglalkozz azokkal az emberekkel, akik jelentéktelen dolgokban akadékoskodnak veled, így próbálják kisebbíteni az eredményeid.

Halak – napi horoszkóp

Ma légy koncentrált és felelősségteljes, különösen akkor, ha olyan valakiről van szó, aki számodra fontos és nagyban függ tőled az élete. Neki most a te segítségedre van szüksége, nem arra, hogy felesleges korlátokat állíts fel számára. Igyekezz hát úgy helyt állni, hogy közben a szeretet sugározzon belőled!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL