Napi horoszkóp 2021. szeptember 5. – Új lehetőségek

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 5. – Új lehetőségek

Napi horoszkóp 2021. szeptember 5. – Új lehetőségek

Kos – napi horoszkóp

Ha ma ismeretlenekkel találkozol, légy nagyon óvatos! Talán érdekes dolgot mondanak neked és nagy lehet a csábítás, hogy részt vegyél valamiben, amit ajánlanak, de hidd el, nincsenek csodák és ingyen ebéd sem létezik, bármennyire is ezt próbálják elhitetni veled. Ami most olcsónak tűnik, valójában nagyon drága lehet a végén.

Bika – napi horoszkóp

Te általában szereted elmondani az igazat mindenkinek és talán néha még kíméletlennek is tűnsz, de legbelül érzed, akkor is ez az egyetlen egyenes út. Ma azonban olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kénytelen leszel füllenteni valakinek csak azért, hogy ne bántsd meg. Bizonyos határokon belül egy kegyes hazugság még bele kell férjen, így emiatt igazán nem kell rosszul érezned magadat.

Ikrek – napi horoszkóp

Nagy a szíved és ez csodálatos dolog, de vannak, akik ezzel visszaélnek a környezetedben. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, bíznod kell az ösztöneidben és nem csak az alapján megítélni másokat, amit mutatnak önmagukból. Ha jelez az antennád, lassíts egy kicsit és légy óvatos az illetővel! Ma különösen figyelj!

Rák – napi horoszkóp

Ha elmerülsz a feladataidban, hajlamos vagy arra, hogy semmi másra ne figyelj és néha elfeledkezel még a legalapvetőbb szükségleteidről is. Pedig a szervezetednek szüksége van a helyes táplálkozásra és bizony a rendszeres mozgásra is.  Lehet, hogy ideje lenne egy kicsit felkelni, sétálni és ha teheted egy kellemes étteremben megebédelni. Ne csak abból válassz, amit a hűtődben találsz. Este pedig akár kocoghatnál is egyet, nem lennél egyedül ezzel a környéken, ugye?

Oroszlán – napi horoszkóp

Mostanában egyre gyakrabban érzed azt, hogy körülötted egyre unalmasabb minden, szinte mindenki ugyanazt hajtogatja és az életed is egy monoton ismétlődések sorozata. Világos, hogy szükséged van néhány friss élményre és néhány új információra. Ma valami érdekes dologra bukkanhatsz, ne hagyd elveszni a fonalat, járj utána és igyekezz minél többet megtudni róla. Serkentsd az elmédet!

Szűz – napi horoszkóp

Néha talán azt érzed, hogy nem vagy túlságosan érdekes egy társaságban és emiatt képes vagy visszahúzódni és inkább hallgatni, mit mondanak mások. Nincs igazad, személyiséged sokkal érdekesebb, mint azt te magad gondolod és ha vennéd a fáradtságot és megmutatnál ebből valamennyit másoknak is, egészen más szemmel néznének rád a többiek. Kezdd el ma azzal az érdekes sztorival, amely a napokban esett meg veled!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma nagy szükséged lehet a helyzetfelismerő képességedre, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyre nincs kész válaszod. A legfontosabb, hogy a probléma megoldására koncentrálj és azzal ne foglalkozz, ki a felelős mindezért. Majd annak is eljön az ideje, de most a legfontosabb, hogy a helyére rántsd a kormányrudat.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma légy résen és ne hagyd, hogy megtévesszenek, becsapjanak. Ha valaki olyannal kötnél üzletet, akit nem ismersz jól, hívd segítségül az ösztöneidet, mivel azok általában nem csapnak be téged. Ismered azt az érzést, amikor valahogy nem stimmelnek a dolgok. Nem látod miért, csak érzed. Na, erre figyelj ma!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma használd az eszedet és igyekezz minden szempontot figyelembe venni, mielőtt valami olyasmit teszel, amin sok múlik pénzügyileg, szakmailag. Mindent ellenőrizz kétszer is és ha nem vagy biztos magadban, ne tegyél inkább semmit. Nehogy utólag egy apró figyelmetlenségen múljon az egész dolog sikere.

Bak – napi horoszkóp

Ma hatalmas energiák mozdulhatnak meg benned és a nagy tenni akarást csak az zavarhatja meg, ha azt látod, körülötted mások nem így állnak hozzá a dolgokhoz. Ne foglalkozz most a környezeteddel. Te tedd, amit kell és azt fogod látni, hogy a jó példa ragadós lesz. Egyre többen fogják követni a példádat.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma valami újra és merészre van szükséged, mert a megszokott dolgokban kezded kissé elunni magadat és zavar az élet monoton egymásutánisága. Keress hát valamit, ami feldobja a napodat! Menj el kirándulni valahová, ismerj meg új embereket, próbálj ki izgalmas új dolgokat. Azért persze nem kell mindjárt kiugrani egy repülőgépből, de egy kis sport sokat dobhat a hangulatodon.

Halak – napi horoszkóp

Ma valami újra érdekesre vágysz és ezt meg is kaphatod, amikor egy hír, vagy esemény ráirányítja a figyelmedet valamire, ami már régóta izgatja a fantáziádat. Feküdj hát rá a témára, tudj meg róla, amit csak lehet és vágj bele, amilyen hamar csak tudsz. Ne menj el a lehetőség mellett!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL