Napi horoszkóp 2021. szeptember 6. – Csodás nap a mai

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 6. – Csodás nap a mai

Napi horoszkóp 2021. szeptember 6. – Csodás nap a mai

Kos – napi horoszkóp

Ha nincs jó kedved, vagy nyomaszt valami, nem kell úgy tenned, mintha minden rendben volna. Ha kérdezik, mi a bajod, elmondhatod, annak, akire tartozik, akire pedig nem, annak adj kitérő választ. Ha pedig úgy érzed, hogy nem szeretnél most embereket látni, igyekezd úgy szervezni a napod, hogy minél többet legyél egyedül.

Bika – napi horoszkóp

Fontos, hogy egyensúlyt tarts a saját és a mások érdeke között, mert mostanában talán egyre többször rendeled alá a saját igényeidet a másokénak feleslegesen. Ideje egy kicsit többet törődnöd önmagaddal és kevesebbet törődni azzal, mit gondolnak mások, vagy mit szeretnének. Legyen a mai nap teljesen a tiéd!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha körülnézel, az élet a környezetedben olyan, mint egy szappanopera. És nagyon szórakoztató tud lenni, amikor azt látod, hogy egyes emberek hogyan képesek a legapróbb dolgokkal is nehezíteni a saját életüket. Na de elgondolkodtál azon, hogy néha a te életed is ilyen lehet mások szemében? Ma például lesz egy helyzet, ahol okosabb lenne kisebb nyilvánosság előtt hagyni, zajlani az eseményeket.

Rák – napi horoszkóp

Ma, ha nem figyelsz oda, annyira belevetheted magadat a munkába, hogy észre sem veszed majd, hogy a saját határaidat feszegeted. Ha pedig kimerülsz, esetleg olyan türelmetlenné válsz a környezeteddel, hogy azután már a miatt lesz bűntudatod. Vállalj fel csak annyit ma, amit egy laza csuklógyakorlattal teljesíteni tudsz, azután törődj inkább a pihenéssel és töltsd az időt a szeretteiddel!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted, hogy körülötted mindenki csak akadályoz abban, hogy haladni tudj a terveiddel és mintha csak egy behúzott vészfékes autóval próbálnál haladni előre. Lehet, hogy le kellene állnod egy időre és kiengedni a vészféket, eligazítani, ami az útban áll és úgy folytatni a munkát.

Szűz – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, nem kapsz megfelelő figyelmet, akkor igyekezz változtatni a hozzáállásodon és ne csak a negatív dolgaidat told előtérbe, ha valakivel beszélgetsz. Senki sem szereti, ha olyan emberrel kell beszélgetnie, aki panaszkodik. Tele van az életed vidám és érdekes dolgokkal, legyenek ezek a témák, ha valakivel kapcsolatba kerülsz és le se tudod majd vakarni az embereket magadról.

Mérleg – napi horoszkóp

Talán ma kissé szomorkásabb a hangulatod, de azok, akik melletted vannak, bármilyen szívesen töltik el az idejüket veled, ha folyamatosan csakis negatív dolgokkal bombázod őket, előbb utóbb el fognak maradni mellőled. Igyekezz pozitívabb hangulatot árasztani és kevésbé terhelni a környezetedet a bajokkal. Rengeteg jó dolog van az életedben, beszélj bátran azokról is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma valami új és érdekes dolog kerül a látókörödbe, de talán nem érzel magadban elegendő erőt ahhoz, hogy tegyél is azért, hogy közelebb kerülj hozzá. Pedig, ha változást akarsz, akkor nem nagyon tehetsz mást. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból és kockáztatnod kell. Valamit valamiért.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy kissé magányosnak és elszigeteltnek érzed magad, mivel egy olyan téma foglalkoztat, melyet senkivel sem tudsz megbeszélni, senkinek sem akarsz elmondani. Pedig, ha így van, neked kell egyedül megoldást találnod erre az ügyre, amely talán egészségügyi, vagy magánjellegű kérdéseket vet fel.

Bak – napi horoszkóp

Ha valami nem úgy sikerült most, ahogyan szeretted volna, vagy meghiúsult egy terved, ne ess az önsajnálat csapdájába és ne kezdj mindent és mindenkit okolni mindezért. Van olyan, hogy nem jó lapokat oszt nekünk a sors, de ilyenkor fel kell állni, újrakeverni a kártyákat és átvenni tőle az osztás jogát. Vedd a kezedbe a sorsodat te magad!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma, talán félénkségből, nem tudod elmondani valakinek, mit érzel, nem tudod kifejezni, mit gondolsz róla. Ha viszont elmaradnak a szavak és a gesztusok, sohasem tudod meg, mi lett volna a reakció és így szegényebb lehetsz néhány, vagy éppen jó sok boldog pillanattal. Kalandra fel, gyűjts bátorságot és lépj még ma!

Halak – napi horoszkóp

Ma talán kissé szomorú hangulatban telik a napod, hiszen éppen véget ért egy kellemes időszak az életedben, te pedig nehezen tudod elengedni az ehhez kapcsolódó kellemes érzéseket. Nem is kell, legyenek ezek kellemes emlékek, de a gondolataid most már járjanak főleg az előtted álló jövőn. Ott is sok érdekes dolog vár, amely hidd el, legalább annyi örömet hozhat, mint a mögötted álló periódus.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL