Napi horoszkóp 2021. szeptember 7. – Fontos események

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 7. – Fontos események

Napi horoszkóp 2021. szeptember 7. – Fontos események várhatóak

Kos – napi horoszkóp

Néha azt látjuk a másikban, amit látni szeretnénk. Gondolatban felruházzuk csupa remek tulajdonsággal, nem vesszük észre, csak azokat a jeleket, melyek illeszkednek a képhez, amit társítunk az illetőhöz. Azután egy nap lekerül a fejünkről a rózsaszínű szemüveg és ott áll előttünk a rögvalóság. Ma ezt fogod érezni valakivel kapcsolatban.

Bika – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, változásra van szükséged, akkor ne várj arra, hogy mindez magától megtörténik. Változtass valamin még ma! Kezd kicsiben! Néha elegendő csak átrendezni a szobát, néhány dolgot átszervezni és máris jobban érzed magadat, sőt mindez további inspirációt is adhat egy következő változáscsomaghoz is az életedben!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha nagyon nehéz tenni az egészségünk érdekében. Átlépni egy ponton, bármilyen fáradt is vagy, elmenni, kocogni, kerékpározni, vagy akár csak sétálni is. Pedig meg kell tenned, mert hidd el, minden nappal könnyebb lesz és a szervezeted egy idő után már követelni kezdi mindezt rajtad és az okoz stresszt, ha nem tudsz elmenni.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy ajánlat, vagy hír hatására intenzíven elkezd foglalkoztatni egy téma és bár nem engedheted meg magadnak sem pénzben, sem időben, érdekes elgondolkodni azon, mi lenne, ha mégis belevágnál. De mi lenne, ha kitűznéd magad elé, mint egy célt? Ha ma még nem is, hamarosan talán nagyon is elérheted!

Oroszlán – napi horoszkóp

A mai napod szóljon az új céljaid meghatározásáról és a meglévők áttekintéséről. Készíts listát fejben, vagy akár papíron és igyekezz számot vetni arról, hogy hol tartasz a saját magad által meghatározott feladatokban, merre tart az életed. Nézd át még egyszer a dolgaidat és nézz körül. Nem lehet, nem jó irányba áll a hajó eleje?

Szűz – napi horoszkóp

Ma tedd elérhetővé magadat, ha egy barát, vagy bizalmas a problémájával keres meg. Nagy az esélye annak, hogy te vagy az, aki a legtöbb segítséget tudja most adni még azzal is, ha csak türelmesen végighallgatod. Mert hát lássuk be, te igazán jó hallgatóság vagy és az emberek imádnak megosztani veled ezt-azt. Van benned valami, amitől megnyílnak az emberek.

Mérleg – napi horoszkóp

Amikor a tested és a lelked is azt mondja, hogy elég a stresszből, akkor neked egy helyreállító pihenésre van szükséged. Ma akár ki se kelj az ágyból, vagy ha teheted, töltsd el a napot elektronikus kütyük és emberek társasága nélkül. Olvass el egy jó könyvet, hallgass zenét, merülj el a gondolatokban, legyenek azok a sajátjaid, vagy valaki másé. Reggelre más ember leszel.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy egy kis stressz oldásra lesz szükséged és ebben nagy segítségedre lehetnek a művészetek. Légy bármennyire is elfoglalt, szakíts időt egy könyvre, egy hangversenyre, vagy egy mozira, színházra. Talán nehezedre esik elhatározni magadat, de mire végeztél, örülni fogsz, hogy megtetted. Kell az most neked, hidd el!

Nyilas – napi horoszkóp

Néha egy dallam úgy fel tudja dobni a napot, hogy még a nehézségeket és a problémákat is feledtetni tudja. Viszont magától nem kerülnek bele a fejedbe azok a varázslatos hangok, úgyhogy vedd a fáradtságot és ment el ma egy koncertre, vagy rendezvényre, ahonnan úgy fogsz hazatérni, hogy még sokáig zenélni fog a koponyádban a wurlitzer.

Bak – napi horoszkóp

Néha téged csakis a kudarctól való félelem tart vissza attól, hogy belevágj egy új dologba. Talán ma is ez munkál benned talán, de ha fontos számodra a siker, akkor nem szabad ezzel törődnöd. Ismered a fő szabályt, ha meg sem próbálod, biztosan nem fog sikerülni. Ha pedig már rászántad magad, úgysem adod fel.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma tegyél meg mindent, hogy megakadályozd, hogy egy hozzád közelálló hibát kövessen el. Támogasd tanáccsal, próbálj hatni rá szóval és tettel. Persze nem biztos, hogy sikerrel jársz, de mindez magad miatt is fontos. Ha nem próbálod meg, később még képes vagy önmagadat is okolni.

Halak – napi horoszkóp

Ha valamilyen kudarc ért a közelmúltban, akkor ideje szembenézned vele és levonni a következtetéseket belőle. Mindez ugyanis az élet része. Vannak dolgok, melyek sikerülnek, míg mások nem és ebből tanulunk. Te például most azt tanulod meg, hogy soha nem szabad feladni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL