Napi horoszkóp 2021. szeptember 8. – Jó vagy rossz?

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 8. – Jó vagy rossz?

Napi horoszkóp 2021. szeptember 8. – Jó vagy rossz?

Kos – napi horoszkóp

Ha a munkahelyeden, vagy az életed egyéb területén a pletykák és az intrikák mindennaposak is, neked ezekben nem muszáj részt venned. Aki a saját dolgával foglalkozik és tele a napirendje, az nem ér rá mások ellen áskálódni. Ha viszont úgy érzed, hogy ellened folyik ilyesmi, az ellen muszáj tenned valamit. Ilyenkor az egyenes, világos beszéd és a nyilvános témafelvetés elég erős fegyver tud lenni.

Bika – napi horoszkóp

Egy tervezett programod, talán egy kiránduláson, vagy baráti összejövetelen való részvételed veszélybe kerülhet, mivel egy telefonhívás során rossz híreket kapsz. A helyzet talán nem lesz annyira problémás, mint amilyennek először kinéz, így érdemes nyitva hagynod a kérdést, ameddig csak lehet.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy rossz hír okoz nálad némi bizonytalanságot, amely az anyagi helyzeteddel kapcsolatos. Mielőtt azonban igazán pánikba esnél, ellenőrizd le, hogy a hír nem tévedésen alapul-e. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy műszaki, vagy emberi hiba következménye az egész. Ha így van, milyen édes lesz a megkönnyebbülés.

Rák – napi horoszkóp

Rossz hírt kaphatsz ma és az első természetes reakciód az lehet, hogy megkísérled elhallgatni mindezt a környezeted előtt. Természetes, hogy így akarod megkímélni a szeretteidet, de hidd el, ilyenkor a legjobb megoldás a nyílt és őszinte kiállás. Mindig az a legjobb, ha mindenki tisztában van a tényekkel, még ha ezek kellemetlenek is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma az agyad úgy pörög majd, hogy csak győzd feljegyezni azokat az ötleteket, amiket ont magából. Jegyzetelj fel mindent, nehogy elsikkadjon a következő sokmilliós ötleted véletlenül. Ma tölts minél több időt a szabadban és mozogj, amennyit csak lehet. Ellensúlyozd azt a szellemi energiát, amit az agyad termel.

Szűz – napi horoszkóp

Ha aggodalmakkal is figyeled valamelyik rokonod, vagy barátod életét, nem biztos, hogy érdemes behatolnod a magánszférájába. Nem biztos, hogy mindent tudsz a dologról, ha pedig segítségre lesz szüksége, úgyis megtalál. Törődj inkább önmagaddal. Ma például szakíts időt a pihenésre, regenerálódásra. Rád fér.

Mérleg – napi horoszkóp

Ha valaki a családban rosszkedvű, vagy depressziós, az tönkre vághatja a mindenki napját, ezért érdemes ilyenkor összefogni és közös erővel megpróbálni kihozni őt az állapotából. Ha viszont nem sikerül, akkor egy idő után érdemes hagyni az illetőt. Az idő sok mindent megold. Ma délután furcsa telefonok zavarhatják meg a nyugalmadat. Ügyelj arra, hogy a gyanús számokat ne vedd fel.

Skorpió – napi horoszkóp

Egy álhír, vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha valakiről valami negatívat hallasz. Ma, ha nem nagyon muszáj, ne utazz sehová. Az átlagnál nagyobb az esélye egy balesetnek, vagy meghibásodásnak.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valaki egy kecsegtető üzleti ajánlattal keres meg, neked viszont óvatosan kellene kezelned ezt még akkor is, ha az illető rokon, vagy jó ismerős. Nézz utána a tényeknek, mielőtt ígéretet teszel, vagy igent mondasz valamire. Azokat a fránya apró betűket keresd!

Bak – napi horoszkóp

Azért, mert valakit régóta ismersz, vagy netán rokonod, még nem kell feltétlenül becsületesnek hinned és mindent készpénznek venned tőle. Ha gyanús a helyzet, bízz az ösztöneidben és ellenőrizd le a kapott információt. Az ilyen eset mindig kellemetlen, de nem annyira, mintha később arra jössz rá, hogy megvezettek.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma nem te leszel az, aki magad körül feldobod a hangulatot. A legvalószínűbb, hogy legszívesebben ki sem mozdulnál a négy fal közül. Ha erre van szükséged, akkor tegyél így. Pihenj, olvasgass és töltsd fel az energiakészleteidet. Azért egy séta, vagy kocogás a szabadban férjen bele a mai napodba. Holnapra a régi önmagad leszel.

Halak – napi horoszkóp

Ha teljesen eltűnsz és senki sem tudja, mi van veled, ne lepődj meg, ha az ismerőseid, barátaid valami rosszra gondolnak. Ne hagyd őket bizonytalanságban és ha valami gondod van, oszd meg velük. Ahogyan ők is igénybe veszik a te vállaidat, ha éppen kisírni valójuk van valamiért. Meglátod, megkönnyebbülsz, te is.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL