Napi horoszkóp 2021. szeptember 10. – Új élmények

zodi - Napi horoszkóp 2021. szeptember 10. – Új élmények

Napi horoszkóp 2021. szeptember 10. – Új élmények

Kos

Ha valaki, akiről tudod, hogy bajban van, segíts neki, vagy adj tanácsot! Valószínűleg jól fogadja majd és örülni fog neki. Neki is jó érzés lesz, ha téged, mint segítőkész jó barátot maga mellett tudhat.

Bika

Most egy új területen lesz alkalmad kipróbálni magad, amihez bátorságot kell gyűjtened, ha bele akarsz vágni. Érdemes új ismeretekkel és élményekkel gazdagodnod, az ilyesmi mindig ad egy új látásmódot és a dolgokhoz új módon tudsz a jövőben közelíteni.

Ikrek

Ma valami új dolgot kellene kipróbálnod, hogy friss élményekkel gazdagodj. Nem kell nagy dologra gondolni, elmehetsz egy táncos helyre, vagy valamilyen új étterembe is. Kirándulhatsz valami eddig felfedezetlen helyen, vagy csak sétálj arra, amerre sosem szoktál.

Rák

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj énekelni? A zene mindig is fontos volt számodra, még ha mostanában ezt elnyomtad is magadban. Van érzéked hozzá és lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni. Legyen önbizalmad! Kezdetnek megteszi a fürdőszoba is.

Oroszlán

Ma kiderülhet, hogy van tehetséged valami olyasmihez, amire eddig sohasem gondoltál. Figyelj oda erre, mert ha mindig csak olyasmivel foglalkozol, amiben eddig hitted, hogy jó vagy, akkor kihagyod esetleg életed egyik lehetőségét. Ne félj tőle, vágj bele!

Szűz

Ma társaságban töltheted a nap egy részét és előfordulhat, hogy többen is megkeresnek, hogy elmondják a gondjukat, bajukat. Vonzó személyiség vagy, így hamar megtalál a társaság. Legyél türelmes és szánj rájuk néhány percet!

Mérleg

Ma lehet, hogy be kell látnod, hogy nem minden sikerül úgy, ahogyan azt eltervezted. Nem könnyű szembenézni a valósággal, főleg, ha az nem a kedvünkre való, de ilyenkor el kell jönnie egy pillanatnak, mikor leírjuk a veszteséget, magunkba nézünk és továbblépünk.

Skorpió

Ma kreatív ötletekkel lehet tele az agyad. Ezeket az ötleteket érdemes feljegyezned, mert ha most nem is, később lehet, hogy hasznosítanod kellene belőlük néhányat. Az ilyen jegyzetek később újraolvasva néha kincset érnek.

Nyilas

Ma figyelj oda a környezetedre és vedd észre, ha segítségre van szüksége valakinek a környezetedben. Nyújts segítő kezet, hallgasd meg és mutasd meg neki, milyen gondoskodó is tudsz lenni, ha kell!

Bak

Ma lehet, hogy mások előtt kell bizonyítanod az őszinteségedet, mert valaki nyilvánosan megkérdőjelezi szavahihetőségedet. Maradj higgadt és mutasd be a tényeket! Hamar kiderül majd, hogy kinek volt igaza.

Vízöntő

Ma egy korábban elérhetetlennek tűnő cél is közel kerülhet a megvalósuláshoz. Minden lépés, amit ebben az irányban megteszel, a jövőben javítani fogja az életkörülményeidet. Talán rájössz arra, hogy néha elég az is, ha önmagunkban jobban hiszünk.

Halak

Ma felejtsd el az órát és ne törődj az időbeosztással! Senki sem kifogásolhatja, ha ma egy kicsit lazítasz és csak magaddal foglalkozol. Maradj ágyban sokáig, vegyél egy jó fürdőt, vagy egy kényeztető masszázst! Olvasgass, hallgass zenét és este engedj meg magatoknak partnereddel egy kis romantikát!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL